canomer isimli üyenin son etkinliği

• canomer
    canomer, Bu pcyi topladım iyi midir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ya hocam gözünü seveyim böyle mi yapalım şimdi? Karşındaki adam gömülü yazılım mühendisi, VRM kalitesini, kapasitör kalitesini sen mi bana öğreteceksin? Eyw...
  • canomer
    Belirtmiş olduğunuz Hocam hazır sistemlerde tüm satıcılar kötü parçaları gizleyip işlemci ve ekran kartını ön plana çıkarıyor sonra oyun oynarken tak ekran...
  • canomer
    Hocam anakartınız ile "MSI MAG PANO M100R PZ" belirtmiş olduğunuz kasa uyumlu ancak arkadaşların belirttiği gibi bu kasa ve anakart bu bütçe için fazla...
  • canomer
    canomer, 4080s ve 7800x3d Darbogaz olur mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Düşük çözünürlükten kaynaklanan darboğazda yük ekran kartında değil işlemcide olur, eğer işlemci %70+ ise darboğaz var demektir.
  • canomer
    Ultrada darboğaz olmaz, youtubeda var benzer sistemle PUBG videoları CPU %50lerde geziyor 7800x3d için
  • canomer
    Hocam PUBG de ultrada darboğaz olmasa bile bu arkadaş PUBG yi Ultra oynamak dışında hiç mi bir şey yapmacak :)
  • canomer
    İlgili arkadaşın bu şekilde kullanması doğru kullandığı anlamına gelmez hocam, kaldı ki ben olması gerekeni düşündüğüm şekilde öneriyorum. Daha yüksek...
  • canomer
    Hocam o çözünürlükte o ekran kartı ile kullanıpta dar boğaza girmeyecek sistem, öyle bir işlemci yer yüzünde yok. Eskiden test standartları nasıl 720P iken...
  • canomer
    canomer, Valorant kaç fps verir başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    120-160 FPS+ aldığın sürece bir önemi var mı bilemiyorum ama şu adresten aşağı yukarı bir tahmin alabilirsin https://pc-builds.com/tr/fps-calculator/
  • canomer
    Evet hocam FHD monitörde bu sistem darboğaz yapar ve düşük ayarlarda muhtemelen aşağı yukaru 300 FPS alırsın ancak : * Bu sistemle neden 4080S...
  • canomer
    canomer, Çözüldü✓ 144hz Monitörüm 60hz kaldı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ekran kartı sürücü yazılımından ve/veya Windows'un kendi gelişmiş görüntü ayarlarından kontrol ettiniz mi? DP port ile mi bağlanıyorsunuz?
  • canomer
    canomer, 80.000₺ ile hayalimdeki kasaya yardım eder misiniz. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam seçtiğiniz kasa E-ATX devasa bir kasa, B650M anakartlar içinde çok küçük kalacak, MSI PRO B650M VRM açısından 7800x3d için hem güç hem soğutmada...
  • canomer
    Daha ucuza düşerdi bence bu sistem. Bir araştırıp geri dönüş yaparım.
  • canomer
    canomer, 80.000₺ ile hayalimdeki kasaya yardım eder misiniz. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    PSU, Kasa için daha ucuz modeller tercih edilebilir, diğer komponentler düşürülmemeli aksi takdirde sorun yaşayabilir diye düşünüyorum. ekran kartı 4080 e...
  • canomer
    Aynen ondan kontrol etmesini söyledim, ikiside mATX ancak Project Zero da bağlantılar arkadan yapılıyor, o kasada arkadan yapılamıyorsa tam aynı segmentte...
Top Bottom