Ya hocam gözünü seveyim böyle mi yapalım şimdi? Karşındaki adam gömülü yazılım mühendisi, VRM kalitesini, kapasitör kalitesini sen mi bana öğreteceksin? Eyw...
Belirtmiş olduğunuz
Hocam hazır sistemlerde tüm satıcılar kötü parçaları gizleyip işlemci ve ekran kartını ön plana çıkarıyor sonra oyun oynarken tak ekran...
Hocam anakartınız ile "MSI MAG PANO M100R PZ" belirtmiş olduğunuz kasa uyumlu ancak arkadaşların belirttiği gibi bu kasa ve anakart bu bütçe için fazla...
İlgili arkadaşın bu şekilde kullanması doğru kullandığı anlamına gelmez hocam, kaldı ki ben olması gerekeni düşündüğüm şekilde öneriyorum.
Daha yüksek...
Hocam o çözünürlükte o ekran kartı ile kullanıpta dar boğaza girmeyecek sistem, öyle bir işlemci yer yüzünde yok.
Eskiden test standartları nasıl 720P iken...
Hocam seçtiğiniz kasa E-ATX devasa bir kasa, B650M anakartlar içinde çok küçük kalacak, MSI PRO B650M VRM açısından 7800x3d için hem güç hem soğutmada...
PSU, Kasa için daha ucuz modeller tercih edilebilir, diğer komponentler düşürülmemeli aksi takdirde sorun yaşayabilir diye düşünüyorum. ekran kartı 4080 e...
Aynen ondan kontrol etmesini söyledim, ikiside mATX ancak Project Zero da bağlantılar arkadan yapılıyor, o kasada arkadan yapılamıyorsa tam aynı segmentte...