9700x oyun amaçlı o bütçeye alabileceğin en iyi işlemcilerden biridir. 7900x alırsam 170w soğutmak için fazladan çaba harcaman gerekecek ve x900 ile x950...
Hocam ben çoğunlukla kodlama işleri için kullandım çünkü OLED lerde statik görüntüler yanma sebebi olabiliyor. MiniLED ekranlar çok daha uzun ömürlü ve...
Monitör aslında MiniLED, VA değil. IPS gibi çok geniş bir açıdan görebiliyorsun. Şu anda alabileceğin en iyi 3440x1440 monitörlerden biri ve fiyatı da gayet...
Bu "system monitor" ekranları için ayrı bir port falan mı oluyor orasını bilmiyorum be hocam. Soğutucu kısmıyla baya haşır neşir olduğum için o kısımdan...
Eğer içerik üreticisi falan değilsen, fazlaca porta vs. ihtiyacın yoksa X670 veya X870 serilerine bulaşmaya hiç gerek yok. B650M Plus ile aynı VRM Faz...
Üreticinin sayfasında bu modelin mATX olanını bulamadım. Belki mATX anakart ile ATX kasa kullanıyorsundur diyeceğim ama kasam küçücük diyorsun. Kasa...
Laptop için arıyorsan durumlar masaüstünden bir tık farklı olabilir. Laptop modelin ne ise sitesine girip QVL listesinden aradığın özelliklere sahip uygun...