canomer isimli üyenin son etkinliği

• canomer
    canomer, 56000 TL Sistem Hakkında Görüşleriniz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Evet haklısınız benim de içimde ukte kaldı, 5000 serisini bekliyorum bende :D zira bu sisteme bir 5070 çok yakışır ^^
  • canomer
    İşiniz gereği olduğunu anlayabiliyorum , sadece belki 4070 ya da 4070s ile güzel olurdu diye düşünüyorum. Çünkü 4060ti için işlemci ve diğer bileşenler iyi...
  • canomer
    Yok efendim neden hayal kırıklığı yaşayayım zaten almışım bitmiş :D, zaten merak ettiğim ne yapabilirim di. O yüzden önerinizi istiyorum mesela ne...
  • canomer
    Problem olarak değil de , biraz fazla bütçe ayırmışsınız o sistem için sadece. Amacım size hayal kırıklığı yaşatmak değil , biraz forumları ve piyasayı...
  • canomer
    Hayırlı olsun , güle güle kullanın. Sizden ricam bir daha sistem vb. bir şey almak istediğinizde önce forumlara sorun , piyasayı araştırın olur mu
  • canomer
    Teşekkür ederim. Araştırma yapmıştım ama forumlarla çok alakam yoktu yakın bir zamana kadar. Sizce sistemde bir problem var mı?
  • canomer
    Teşekkür ederim ^^ yükseltme gerekirse aklımda "Arctic Liquid Freezer III 360" var ancak ses gürültü değerlerine dair bir veri bulamadım.
  • canomer
    Kusursuz sayılır pek eleştirilecek noktası yok, hayırlı olsun. Güzel bir 360mm sıvı soğutma yakışırmış.
  • canomer
    Selamlar, yaklaşık 1 ay önce imzamda görülen sistemi topladım, sistem parçaları şu şekilde : * İşlemci : Ryzen 9 9900X - 17.700 TL * İşlemci Soğutucu ...
    • 1734539437412.png
  • canomer
    canomer, 9700x için sıvı soğutma önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    5800x3D AM4 7nm 105W bir işlemcidir, yeni aldığın 9700x ise AM5 4nm 65W bir işlemci. 5800x e göre çok daha rahat soğutacaktır.
  • canomer
    canomer, 9700x için sıvı soğutma önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    7700x veya 9700x için sıvı soğutma gerekli değil, 9900x i (120W) hava soğutma ile kullanıyorum, oyun oynarken bile duyulamayacak kadar sessiz çalışıyor. Cpu...
  • canomer
    canomer, 3,45GB den 12GB ye geçince kaç fps artar? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    O cihazla 40-50 FPS alabiliyor olman bile mucize. F3 e bastığında çıkan bilgilerde ekran kartı, ram kullanımı gibi bilgiler de yazar, eğer ram kısmı 100%...
  • canomer
    canomer, 50- 55 bin tl toplama pc başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam ben işlemci ağırlıklı çalıştığım için imzamdaki sistemi topladım. Toplarken sistemin uyumlu, stabil ve serin çalışabilmesi için tüm parçaları ince...
  • canomer
    canomer, RE village nasıl kurulur? (Ücretsiz) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Ya hocam lütfen :D modern oyunlarda 20 senelik Metin2 de olduğu gibi offset bulmuyorsun, saniyesinde crackleniyormuş... Lütfen bana re-village için...
  • canomer
    canomer, RE village nasıl kurulur? (Ücretsiz) başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Hocam oyun cracklemek hele ki modern oyunlarda ne kadar zor bilgin var mı? Topluluk ya da değil internette gördüğün her şeyin bir bedeli var. Modern...
Top Bottom