canovzki isimli üyenin son içerikleri

1. C

Ram fiyatları hakkında

Arkadaşlar ekteki bilgisayarı aldım ram olarak 1x16 var elimde Pubg oynuyorum 2x 16 taksam fpste vs bir artış olur mu ekteki rami buldum uyguna 8500 tl diğer sitelerde ciddi bir fark olmayacaksa almayacağım zaten gereğince borca girdik 😅...
  2. C

Yeni bilgisayarımda ayar yapmak istiyorum

Hocam ben oyunda biriyle denk geldim anlattı bana dedi böyle böyle bir şeyi kapat dedi onu bulamıyorum ama sanalla alakalıydı
  3. C

70-80-90 ama böyle nadir oluyor 1763203102 A Ama ben 2k oynuyorum
  4. C

Hocam sadece bios güncellemesi için flash lazım ona da bakacağım 1763202586 220-250 arası ortalama fps alıyorum oyun sırasında normal herhalde
  5. C

Hocam chat gpt ile bunların hepsini yaptık sanırım 1763202411 Etrafta adam varsa düşüyor sanırım bu sanallaştırma muhabbeti mi ne vardı onla alakalı
  6. C

Arkadaşlar bilgisayarım 0 yeni aldım yapmam gereken ayarlar nelerdir pubg oynuyorum bazen fpsin anlık çok düştüğünü gördüm sistem özelliklerimi ekliyorum
  7. C

❌İndirim Bitti! 🔥 Hawk Gaming Chair Fab V4 Oyuncu Koltuğu 6.299₺ 🔥

Hocam bende sandalyede oynuyorum götüm ağrıdı hawk fab v3 3-3.5 gibi fiyata 2. El temiz alınır mı
  8. C

Kasım ayında topladığım sistem nasıl olmuş?

Hocam cl 30 ram nereden aldın nereden alırız
  9. C

İki bilgisayar karşılaştırması

Arkadaşlar iki bilgisayar arasında hangisini tercih ederdiniz ? https://www.vatanbilgisayar.com/amd-7500f-rtx-5060-ti-16gb-a620m-1tb-ssd-16gb-ram.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQKNjYyODU2ODM3OQABHof_gpjbuBfSQgmsDuTYO4chwzDOIIiF12nICR3JW77KKI0yCos8O1Bstzw2_aem_515zQlVWoSmOPg4T8UMD_A
  10. C

Yolculuk esnasında kasa emniyeti

Hocam bu sıvı sizcede az değil mi yoksa olması gerektiği kadar mı
  11. C

Kule tipi soğutucu sökmesi nasıl zorlar mı bizi
  12. C

Yan cam damperli zaten ekran kartını söküyorum o zaman tek
  13. C

Arkadaşlar şahsi aracımla yolculuk yapacağım yeni aldığım kasayı bagajda köpüklü kutusuyla beraber koyacağım ama dikkat etmem gereken bir şey var mı ekran kartını sökmek gibi ?
  14. C

Sistem Toplama Yardımcı Olurmusunuz Lütfen

Geçen hafta yükselttim
  15. C

🔥İndirim Fazeon 27" 165Hz 0.5ms IPS 3.499 TL

Bende yeni aldım hoşuma gitti zaten oyunlarda da 2k 200 fps zor diye düşünüyorum
Geri