Arkadaşlar iyi geceler diliyorum
Aerox 3 mousemın taşınma sebebiyle eklentilerine ulaşamıyorum
Mesela 2.4ghz bilgisayara takılan aparatı ve kalbosunu bulamadım
Telefon şarj aletiyle şarj ediyorum ve bt üzerinden bilgisayara bağlı kullanıyorum süreçte sıkıntı yaşar mıyım yoksa gidip aparatları...
Allah aşkına yardımcı olun kayınbabam ve babam geliyor misafirliğe televizyon kanallarını bulamıyorum vasıfsız evlat olmak istemiyorum bu kanalları nasıl ayarlayabilirim
NeXT marka android tv kullanıyorum binada bir kablo var duvardan çıkıyor ondan kanalları alıyorum ama kurulumu yapamadım
Hocam 2 senedir yaşıyorum bu problemi bu bilgisayarda bir hata olabilir oyuna giriyorsunuz çok basit bir oyun how to fish mesela 5 dakika sonra oyundan attı bu hata ile
Merhabalar
Dell gaming g16 serisi leptopum oyuna girdikten 2-3 dakika sonra oyundan atıyor ve ekran kartını görmüyor yeniden başlattığımda ise bir hatayla karşılaşıldı diyor neden yapar
Arkadaşlar İyi Akşamlar diliyorum,
21 Ağustos Cuma günü düğünüm var Hatay İskenderunda müsait Olan arkadaşlarımı beklerim...
Arabaların arkalarına yazı düşünüyoruz ama güzel ve eğlenceli olsun istiyoruz tavsiyelerinize açığım
Askeri personelim bu konularla alakalı da olabilir :))
Hacı bende şu an o moddayım Bombom adlı tarayıcı oyuncusuna başlamayı bile düşünüyorum çünkü farklı bir arayış içerisindeyim pubg cs hepsini atladım kafam çok karışık
Hocam televizyon geldi servis çağırdım kurulum yapıldı televizyon hasarlı çıktı. Amazonu aradım ve değişim talep ettim iade olarak alabileceklerini söylediler. İade için talep oluşturduğumda da ücetinin 2-3 hafta içinde yatacağını söylediler. Beyler çok saçma değil mi zaten kıt kanaat almışız...