Herkese iyi haftasonları diliyorum
Arkadaşlarla oyun oynarken sesimin kesildiğini ve bazı anlarda dediklerimi anlayamadıklarını kelimelerin yutulduğunu söylediler. Ayarlardan ses denetle yaptım, 1'den 10'a kadar saydım ve gerçekten de 3-4 rakamı söylemem rağmen duyamıyordum. Daha sonra...
hocam öncelikle emeğin için çok teşekkür ederim her dediğini yaptım fps yükseldi ama ilk atladığımız yerlerde anlık 70-80li rakamlara düşüyor fps kısa sürelerde oluyor ama anlık fightları çok etkiliyor bu sebepten birisi bir gün bana sanallaştırmayı kapat demişti sanırım ama ne amaçla dediğini...
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum 5060ti (16GB) ekran kartım, amd 7500f işlemcim anakartımda b650M-E PRO ve 16 gb ddr5 cl30 ram takılı bu sistemi 3 ay önce dizmeme rağmen pubgde 3060 ile oynayan arkadaşlarım bazı kalabalık yerlerde 140 fps alırken ben 70-80lere kadar düşüyorum bunun...
Arkadaşlar merhabalar askeri personelim sürekli 400-500 kişi ve 1 senelik görevlerimiz oluyor bu görevler için böyle masa üstü görev anısı vb süslemeler yapılıyor bu konu için çizim yapabileceğim, model çıkartabileceğim bir uygulama var mı bilgisayarlarım iyi denilecek seviyede ve bilgisayar...
Arkadaşlar ekteki bilgisayarı aldım ram olarak 1x16 var elimde Pubg oynuyorum 2x 16 taksam fpste vs bir artış olur mu ekteki rami buldum uyguna 8500 tl diğer sitelerde ciddi bir fark olmayacaksa almayacağım zaten gereğince borca girdik 😅...