canpol4t isimli üyenin son içerikleri

1. canpol4t

Öneri 1300 TL civarı mouse arıyorum yardımcı olur musunuz?

Sorun çıkartmayacak bildiğiniz mouselar varsa önerebilir misiniz?
  2. canpol4t

Msi Raider 18hx Ai iyi midir?

5080 diyecektim amd daha mantıklı bence de göremedim o yüzden intel attım
  3. canpol4t

Diğer 5090lar arasında en uygun fiyatlı bu
  4. canpol4t

İyi forumlar, sizce linkteki laptop parasını hak ediyor mu? https://www.amazon.com.tr/dp/B0DXVM6ZZ1?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
  5. canpol4t

Yardım 90-100k Arası Laptop Önerileri

İyi forumlar başlıktaki fiyat bandında parasını hak eden problem çıkartmayacak bir laptop arıyorum. Ekranı 16inch'den daha büyük olursa çok iyi olur. Genel olarak oyun ve bazı ağır programlar için kullanacağım, önerilerinizi bekliyor olacağım.
  6. canpol4t

Laptopumda parlaklığı değiştiremiyorum.

Aygıt yöneticisi>Görüntü Bağdaştırıcıları> Orada ekran kartına sağ tıkla sürücüyü güncelleştir olması gerek
  7. canpol4t

Laptopumda parlaklığı değiştiremiyorum.

Grafik driverları yüklü mü?
  8. canpol4t

Rat mı yedim yardım edermisiniz

Olmaz sadece ilk windowsu kuracağınız ssdyi formatlarsınız, ama en sağlıklısı tabi ikisini birden formatlamak
  9. canpol4t

Rat mı yedim yardım edermisiniz

Format şart gibime geldi hocam her açtığında saçma bir siteye atması normal değil zaten
  10. canpol4t

HP Victus 15'te Windows'ta pencereler donuyor ve yanıt vermiyor

Merhaba iyi sosyaller öncelikle, son bir iki gündür bilgisayarda aşırı bir yavaşlık söz konusu pencereler geç geliyor donuyor uygulamalar açılmıyor bazen açılıyor ekran takılı kalıyor. Birkaç haftadır SSD de hata olduğuna yönelik hata çıkıyor karşıma SSD'den kaynaklı olma şansı var mı? Son gelen...
  11. canpol4t

Bannerlord select profile kısmında kalıyor profil gözükmüyor

Enter veya ESC basınca hiç bir işlev olmuyor belgeler dosyasını bir kaç defa sildim gene olmadı, bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  12. canpol4t

1000tl Mikrofon önerisi

Merhabalar Kick de yayın açıyorum kulaklığımın mikrofonu bozulduğu için mikrofon almak istiyorum önerilerinizi almak istedim. Bütçem bir kaç yüz lira artabilir...
  13. canpol4t

1TB M.2 SSD Gen 4.0 Önerisi

https://www.hepsiburada.com/wd-blue-1tb-sn5000-wds100t4b0e-5150mb-s-pcie-gen4-x4-nvme-2280-m-2-ssd-p-HBCV00007WLA8C?magaza=Aptek&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1...
  14. canpol4t

1TB M.2 SSD Gen 4.0 Önerisi

Merhaba 1TB M.2 SSD alacağım 2.8k bandında önerebileceğiniz ürünler var mı? İyi Forumlar
  15. canpol4t

40k Civarı Laptop Arıyorum

Merhaba 40k civarı laptop arıyorum oyun için yalnız internetten almayacağım mediamarkt ve vatan gibi yerlerden öneri var ise çok güzel olur.
Geri