canseymen640 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Sistem için PSU önerisi

Bir şey daha sormak istiyorum PSU nun bozuk olduğundan emin değilim eski bilgisayardan kalma düşük w bir PSU var elimde onu takıp çalıştırmayı denesem bozuk olup olmadigini anlamak için sisteme zarar verir mi ? Şimdiden ilginiz için teşekkürler
  2. C

Sistem için PSU önerisi

650 w yeterli olur değilmi
  3. C

Sistem için PSU önerisi

Herkese merhaba sistemde sanırım PSU bozuldu uygun fiyatlı yeni PSU almayı düşünüyorum kaç w ve hangi modeli önerirsiniz eski bozulan deepcool 650w psu Ryzen5 5600x Rx6750xt B450mk2 Goodram 8x2 ram 1 TB M2 SSD 500 GB hdd
  4. C

Yardım Steelseries nova 1 kablosu bozuldu

Herkese merhaba steelseries nova 1 kulaklığım var ama kablosu bozuldu.Kablonun bir ucu 4 pin bir ucu 3 pin.Etrafa baktığım zaman bu şekilde yok genelde 3 pin yada 2 pinli kablo var.Bu kablolardan alsam kulaklığı çalıştırırmı ?
  5. C

Yardım Steelseries 3.5 to 3.5 kablo orjinal vs başka markada fark olurmu ?

Herkese merhabalar Steelseries nova 1 kullanıyordum ancak orjinal kablosu kırıldı yeni kablo için uyduruk kablo alsam ses kalitesinde fark olurmu ?
  6. C

Kulaklık çalışıyor ancak mikrofon çalışmıyor

Herkese merhaba steelseries nova 1 kulaklık aldım ve uzatma kablosuyla kullanmak istedim ancak uzatma kablosunu kasanın arkadındaki jak girişlerine takdığımda kulaklık çalışıyor ama mikrofondan ses gitmiyor.Uzatmayı çıkarıp kasanın üstündeki mic/audio girişine taktığım zaman sorunsuz...
  7. C

Yardım Bu iki kulaklıktan hangisini almalıyım ?

Herkese merhaba iki kulaklık arasında kaldım.Ankartım Asus b450mk2 bazı yorumlarda anakartın ses kartı iyi değilse sesi az çıkıyor diye.Ben pek anlamam ses kartı olayından.Hangisini önerirsiniz ? yardımcı olursanız çok sevinirim ? Arctis 3 garantisiz 2. El. (1200 TL) Arctis nova 1 sıfır...
  8. C

Arc 3 vs arc 5 vs nova 1vs Asus H1 wireless vs Asus h3 hangisini önerirsiniz

Herkese merhaba 5 ürün arasında kaldım.Genellikle FPS oyunları oynuyorum hangisini önerirsiniz ? Steelseries arctis 3 Steelseries arctis 5 Steelseries nova 1 Asus H1 wireless Asus h3
  9. C

1000 TL Gaming kulaklık önerisi

Temiz 2.el arctis 3 var önerirmisin hocam
  10. C

1000 TL Gaming kulaklık önerisi

Herkese merhaba 1000 TL civarına gaming kulaklık almayı düşünüyorum.Genellikle FPS oyunları oynuyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
  11. C

Msi G255PF E2 alınır mı?

Aldım ancak daha ulaşmadı. 1727088724 Aldım ama daha ulaşmadı.
  12. C

Msi G255PF E2 alınır mı?

Herkese merhaba 4500 TL civarında gaming monitör almayı düşünüyorum. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g255pf-e2-24-5-1-ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,630772743.html bu ürün nasıl sizlerin başka önerileri varsa onlarıda görmek isterim.
  13. C

Gaming monitör önerisi

Herkese merhaba 4500 TL bütçe ile alınabilecek monitör önerilerinizi bekliyorum.Genellikle FPS oyunları oynuyorum.Ben bu ürünler arasında kaldım; https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2779-hd-pro-27-1-ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,651829016.html...
  14. C

Gaming kulaklık önerisi

Herkese merhaba ben gaming kulaklık almayı düşünüyorum.Genellikle FPS oyunları oynuyorum.Bütçe 1200 TL.Ben bu iki ürün arasında kaldım hangisini önerirsiniz...
  15. C

Gaming monitör önerisi

Herkese merhaba ben genellikle FPS oyunları oynuyorum arada hikayeli oyunlarda oynuyorum buna uygun gaming monitör önerirseniz sevinirim. Bütçe 4500 tl
Geri