Bir şey daha sormak istiyorum PSU nun bozuk olduğundan emin değilim eski bilgisayardan kalma düşük w bir PSU var elimde onu takıp çalıştırmayı denesem bozuk olup olmadigini anlamak için sisteme zarar verir mi ? Şimdiden ilginiz için teşekkürler
Herkese merhaba sistemde sanırım PSU bozuldu uygun fiyatlı yeni PSU almayı düşünüyorum kaç w ve hangi modeli önerirsiniz eski bozulan deepcool 650w psu
Ryzen5 5600x
Rx6750xt
B450mk2
Goodram 8x2 ram
1 TB M2 SSD
500 GB hdd
Herkese merhaba steelseries nova 1 kulaklığım var ama kablosu bozuldu.Kablonun bir ucu 4 pin bir ucu 3 pin.Etrafa baktığım zaman bu şekilde yok genelde 3 pin yada 2 pinli kablo var.Bu kablolardan alsam kulaklığı çalıştırırmı ?
Herkese merhaba steelseries nova 1 kulaklık aldım ve uzatma kablosuyla kullanmak istedim ancak uzatma kablosunu kasanın arkadındaki jak girişlerine takdığımda kulaklık çalışıyor ama mikrofondan ses gitmiyor.Uzatmayı çıkarıp kasanın üstündeki mic/audio girişine taktığım zaman sorunsuz...
Herkese merhaba iki kulaklık arasında kaldım.Ankartım Asus b450mk2 bazı yorumlarda anakartın ses kartı iyi değilse sesi az çıkıyor diye.Ben pek anlamam ses kartı olayından.Hangisini önerirsiniz ? yardımcı olursanız çok sevinirim ?
Arctis 3 garantisiz 2. El. (1200 TL)
Arctis nova 1 sıfır...
Herkese merhaba 5 ürün arasında kaldım.Genellikle FPS oyunları oynuyorum hangisini önerirsiniz ?
Steelseries arctis 3
Steelseries arctis 5
Steelseries nova 1
Asus H1 wireless
Asus h3
Herkese merhaba 4500 TL civarında gaming monitör almayı düşünüyorum.
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g255pf-e2-24-5-1-ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,630772743.html
bu ürün nasıl sizlerin başka önerileri varsa onlarıda görmek isterim.
Herkese merhaba 4500 TL bütçe ile alınabilecek monitör önerilerinizi bekliyorum.Genellikle FPS oyunları oynuyorum.Ben bu ürünler arasında kaldım;
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2779-hd-pro-27-1-ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,651829016.html...
Herkese merhaba ben gaming kulaklık almayı düşünüyorum.Genellikle FPS oyunları oynuyorum.Bütçe 1200 TL.Ben bu iki ürün arasında kaldım hangisini önerirsiniz...
Herkese merhaba ben genellikle FPS oyunları oynuyorum arada hikayeli oyunlarda oynuyorum buna uygun gaming monitör önerirseniz sevinirim.
Bütçe 4500 tl