Merhaba arkadaşlar Crysis Remastered oynamaya başladım. Ancak oyun içinde oto save alıyor olarak gözükse bile öldüğümde ya da oyundan çıktığımda oyun en baştan başlıyor. Yani save almamış olarak görünüyor. Steam'dan dosya kontrolü yaptım bir hata çıkmadı. Nasıl çözülür bilen var mı
Hocam online kısmı nasıl canlılık var mı? Genelde oyunları hikaye modu için alırım hiç online kısımla ilgilenmem ama artık online kısıma da merak salmaya başladım
Sevdiğim belli başlı bir tarz yok hocam her türden oyuna açık biriyim. RDR 2'nin hepimizin bildiği tüm zamanların en iyisi havası beni çekerken, cyberpunk'un tekno ve cyber evreni beni içine çekiyor.
1702243878
2.0 güncellemesi ile bugları düzelttiler diye biliyorum hocam halen devam mı ediyor...
Anladım hocam fakat neden? Neden XPG yada Razer yerine Akko tercih etmeliyim. Diğerlerinin yüzüne bakmıyorum diyeceğin kadar kalite farkı var mı ne gibi farklılıklar. Klavye konusunda cahilim biraz kafanı şişirdim kusura bakma hocam
Merhabalar 1500-2000 TL arası mekanik klavye önerileriniz nelerdir?
Aşağıdaki iki klavye arasında kaldım. Hangisini tercih etmem daha mantıklı olur.
Razer V3 TKL'yi deneyimleme fırsatım oldu hissiyatı hoşuma gitmişti. Ancak yine de pek bir bilgim yok. Bilgilendirebilecek yada alternatif önerisi...
Alan Wake harici diğerleri kütüphanem de var. Alan Wake Remastered Epic Games kütüphanem de bulunuyor
1700332308
Bütçemi aşıyor maalesef. Alternatifi olarak Metro serisini almıştım zamanında
Peki başka bir şey sorsam. Şuan Warner Bross oyunlarında %90'a varan indirimler var. Mortal Kombat 11 ve İnjustice 2 1300 küsur TL'den 132 TL'ye düşmüş paket olarak tüm DLC'ler dahil. Sizce alınır mı