evet dediğiniz güzel muhabbet benimde küçüklüğümden beri ilgim var konsollara ama 2 3 senedir falan hiç oyun oynamıyorum ps3 oyununu da sağdan soldan toplamak gerek valla ne zamanım var nede eskisi gibi hevesim var öyle diyim :) . boşta durunca da kuızenlerime veriyim dedim onlarda sağolsun ilk...
harbi ssdyle baya iyi olur da gerek yok. zaman sıkıntı değil nası yapacağımı öğrensem hallederim ama niyeyse multiman hatasından sonra tarayıcı da bağlantı hatası veriyor
Selamın aleyküm iyi akşamlar, elimde slim kasa ps3 var multimanlı. küçük kuzenlerim ps storeden spotify indirmiş ondan sonrada multiman açılmadı 80010017 hatası veriyor. Youtubeden bakıp yapmayı denedim internet tarayıcısına girip bi dosyayı indireceksiniz diyor. internet bağlı olmasına rağman...
yağmurlu havada orası açık kalırsa içeri su ve pislik alıyor hemde buhar yapıyo stobun camını, o yüzden açıkta kalmaması daha iyi. expertizle hiçbir alakası yok o konuda bi sıkıntın olmasın. yetkili serviste yaptırırsan da çok pahalı olur hemde arabanın servis kaydına işlenir o yüzden gerek yok...
ktm duke 125 en iyi başlangıç motorlarından birisi. tavsiye ederim keyifli motor. binmişliğimde çok sürmüşlüğümde, ama şunu da söyliyim 3 arkadaşımda vardı 125 duke 2 tanesi 2018 biri 2017 ydi. 3üde 12 15k km arası yatak sardı. çok uzun ömürlü değil yani motoru haberin olsun.
rica ederim ne demek merak ettiğiniz bişey olursa yazarsınız. milletin lafına da çok aldanmayın derim. türk milleti kıskançtır hayırlısı olsun demez bu araba alınır demez anca yok motor sıkıntılı yok o kronik şu kronik. kimseyi dinlemeyin valla alan her zaman kazanır. 2000 model pejo 206 sı var...
1.4t opel astra 1 kere kullanma fırsatım oldu çok seri araba ayrıca meganeden de çok daha kaliteli hissettiriyor. kronik sıkıntısı var mı bilmiyorum hiç duymadım daha önce. yakın bi arkadaşımda var 2 3 yıldır kullanıyolar hiç bir sıkıntı çıkartmadı araba. bahsettiğim kasa bu...