cansjnn isimli üyenin son içerikleri

1. cansjnn

Rx580 ekran kartı alınır mı?

işlemciden 1 2 nesil kısıp 2.el el başka bi ekran kartı bak bence
  2. cansjnn

PS3 Multiman 80010017 Hatası

evet dediğiniz güzel muhabbet benimde küçüklüğümden beri ilgim var konsollara ama 2 3 senedir falan hiç oyun oynamıyorum ps3 oyununu da sağdan soldan toplamak gerek valla ne zamanım var nede eskisi gibi hevesim var öyle diyim :) . boşta durunca da kuızenlerime veriyim dedim onlarda sağolsun ilk...
  3. cansjnn

harbi ssdyle baya iyi olur da gerek yok. zaman sıkıntı değil nası yapacağımı öğrensem hallederim ama niyeyse multiman hatasından sonra tarayıcı da bağlantı hatası veriyor
  4. cansjnn

evet yüksek ihtimal öyle oldu ama tekrar kırılcaksada kendim kırıyım istiyorum, tekrardan para veremeye gerek yok kaç senelik cihaz
  5. cansjnn

Selamın aleyküm iyi akşamlar, elimde slim kasa ps3 var multimanlı. küçük kuzenlerim ps storeden spotify indirmiş ondan sonrada multiman açılmadı 80010017 hatası veriyor. Youtubeden bakıp yapmayı denedim internet tarayıcısına girip bi dosyayı indireceksiniz diyor. internet bağlı olmasına rağman...
  6. cansjnn

C5 aircross arka stop farını kırdım ne yapmalıyım?

yağmurlu havada orası açık kalırsa içeri su ve pislik alıyor hemde buhar yapıyo stobun camını, o yüzden açıkta kalmaması daha iyi. expertizle hiçbir alakası yok o konuda bi sıkıntın olmasın. yetkili serviste yaptırırsan da çok pahalı olur hemde arabanın servis kaydına işlenir o yüzden gerek yok...
  7. cansjnn

Hayalinizdeki Araç !

8. cansjnn

Yardım Başlangıç Ktm Duke 125 alınır mı

ktm duke 125 en iyi başlangıç motorlarından birisi. tavsiye ederim keyifli motor. binmişliğimde çok sürmüşlüğümde, ama şunu da söyliyim 3 arkadaşımda vardı 125 duke 2 tanesi 2018 biri 2017 ydi. 3üde 12 15k km arası yatak sardı. çok uzun ömürlü değil yani motoru haberin olsun.
  9. cansjnn

1 milyon TL ye kadar araç önerisi

1.5 dci yerine 1.3tce tavsiye ederim daha fazla yakıyor ama çok fena kaçıyor f30 falan dinlemiyor :D
  10. cansjnn

PSP almak istiyorum hangi modeli almam lazim

paran varsa psvita almanı tavsiye ederim. bütcen kısıtlıysa psp go olabilir onada pahalı dersen 3004 serisi al derim. ama en iyisi ps vita
  11. cansjnn

Öneri 700-800k alınacak en mantıklı araç?

rica ederim ne demek merak ettiğiniz bişey olursa yazarsınız. milletin lafına da çok aldanmayın derim. türk milleti kıskançtır hayırlısı olsun demez bu araba alınır demez anca yok motor sıkıntılı yok o kronik şu kronik. kimseyi dinlemeyin valla alan her zaman kazanır. 2000 model pejo 206 sı var...
  12. cansjnn

lpg ye gerek yok yakıt olarak 1.6 megandan az yakıyor. o paralara hem yaygın hemde dolu olarak dynamic yada excellence tavsiye ederim
  13. cansjnn

0 iphone 15 vs 2. El 14 pro

14 pro al derim kanka. pro serileri her açıdan daha iyi
  14. cansjnn

1.4t opel astra 1 kere kullanma fırsatım oldu çok seri araba ayrıca meganeden de çok daha kaliteli hissettiriyor. kronik sıkıntısı var mı bilmiyorum hiç duymadım daha önce. yakın bi arkadaşımda var 2 3 yıldır kullanıyolar hiç bir sıkıntı çıkartmadı araba. bahsettiğim kasa bu...
  15. cansjnn

Kaporta için ortalama fiyat

kanka bana sorarsan az bile istemiş kocaman araba zaten l300 hem komple bel altı boya hemde göçükleri düzeltecekse o paraya gayet iyi
Geri