cansoylu isimli üyenin son içerikleri

1. C

Kara Ejderha Modeli Yapımı İçin Yardım - Nasıl Gelişebilirim?

Merhaba arkadaşlar, 3D modelleme konusunda kendimi geliştirmek istiyorum ve aşağıdaki kara ejderha modeline benzer bir şey yapmayı hedefliyorum. Model, tamamen rigged edilmiş ve animasyon için hazır gibi görünüyor. Bu tarz bir model yapabilmek için hangi yazılımları öğrenmeliyim? Hangi...
  2. C

Amazon tr ve normal amazon ikisi aynı olarak mı geçiyor?

10 dolar civarı normalde ama deposit vergi vb 30 dolar oldu 1741842453 10 dolar ama vergi vb ile 30 dolar civarı
  3. C

Amazon tr ve normal amazon ikisi aynı olarak mı geçiyor?

Bir ürün alıcam bu ürün amazon tr 'de yok ancak normalinde var, normal fiyatı 10 dolar iken vergi vb ile 30 oluyor, sorum şu, yurtdışı için sınır vardı bu o sınıra takılır mı veya sorun yaşar mıyım?
  4. C

Askerlik tecil 2030 yılından düşmesi durumu ne kadar muhtemel

peki sonrasında tekrar üniversiteye yazılırsam tekrar ertelenir mi ?
  5. C

Askerlik tecil 2030 yılından düşmesi durumu ne kadar muhtemel

2021 yılında yanlış hatırlamıyorsam üni kazandım ancak bazı nedenlerden dolayı gitmedim ve kariyer üstüne yoğunlaştım, durum şu ki sanırsam 2030 yılına kadar erteleyenler dahil 4 sene sonra üni bitsede bitmesede ertelemeleri bir anda düşmüş, yani 2030 bir anda 2025'e düşmüş gibi düşünün. Bu...
  6. C

Askerliğim 2030 yılına kadar ertelettim ancak

tekrar bir üniversiteye kaydolursam olur mu sence ?
  7. C

Askerliğim 2030 yılına kadar ertelettim ancak

2021 yılında yanlış hatırlamıyorsam üni kazandım ancak bazı nedenlerden dolayı gitmedim ve kariyer üstüne yoğunlaştım, durum şu ki sanırsam 2030 yılına kadar erteleyenler dahil 4 sene sonra üni bitsede bitmesede ertelemeleri bir anda düşmüş, yani 2030 bir anda 2025'e düşmüş gibi düşünün. Bu...
  8. C

Çizgi roman severler ?

Merhaba açıkcası bir çok çizgi roman severin ve okuyucunun fikirlerini almak istiyorum bu yüzden konu açıp siz çizgi roman severlerin görüşlerini almak istiyorum.Uzatmadan soruya geçiyorum.Bildiğiniz üzere bazı çizgi roman çevirileri tam olarak gerçeği yansıtmıyor bu yüzden sesli çizgi roman...
  9. C

Grafik tasarım-web tasarım ve animatörlerin sonu geldi ???

Son zamanlarda çıkan ai-sora adlı uygulamayı gördüm ve korkunç geldi çünkü insanların uzun süre uğraştığı filmler fotoğraflar sanat anlayışı vb herşeyi neredeyse kusursuz şekilde çok daha kısa sürede sunuyor açıkcası bu alanlarda ilerlemek istiyordum ancak bu haberleri görünce tüm hevesim yok...
  10. C

Blender 4.0 üzerinden 2.8 öğrenmek bir sorun yaratır mı ?

demek istediğini anladım ve baya mantıklı geldi teşekkür ederim yanıtın için.
  11. C

Blender 4.0 üzerinden 2.8 öğrenmek bir sorun yaratır mı ?

merhaba blender derslerine başlamak istiyorum ancak güzel olan derslerin blender 2.8 yani eski sürüm olduğu dikkatimi çekti bu dersleri 2.8 modeli olarak izleyip 4.0'dan ilerlersem bir aksaklık olur mu sizce yapan oldu mu hiç.
  12. C

Grafik Tasarım da iş imkanları ?

Bu zamana kadar aldığım en güzel cevap sanırsam çok teşekkür ederim uzun yanıtın için dediğin şekilde ilerlemenin büyük katkıları olucağına inanıyorum. 1707883822 seninle aynı düşünüyorum arkadaş çok güzel açıklamış olay tamamen kendini geliştirmek.Teşekkürler cevabın için :) 1707883887...
  13. C

lise mezunuyum blender programını öğrenmek için kurs aldım ona da başlamayı planlıyorum en yakın zamanda bir önerin var mı peki 1707687069 oyun tasarımcısı olmak için hangi programları kullanman ekstra isteniyor bilgi verebilirsen çok yardımcı olursun,teşekkür ederim.
  14. C

Durum şu ki Indesign after effects Illustrator ve photoshop programlarını yeterli şekilde kullanabiliyorum ve bunun eğitimini aldım ancak bu program bilgilerimle iş bulabilir miyim diye biraz baktım ve genelde şirkette çalışmamı istiyorlar bulunduğum bölgede böyle bir iş imkanı yok (denizli'de...
Geri