Cansu Yıllmaz isimli üyenin son içerikleri

1. Cansu Yıllmaz

Öneri Son model(High-End) Bilgisayar şart mı?

tam da anlatmak istediğim şey:
  2. Cansu Yıllmaz

Öneri Son model(High-End) Bilgisayar şart mı?

Herkese selamlar eskiden 4gb bellekli i3 8130-U gibi kötü-orta sınıf bi işlemciye sahip olan bilgisayara sahiptim.... Olması gerektiği gibi oyunlar kasıyordu hatta google'da kasıyordu ki bu çok normal o sistem için....Şuan için ise i5 12700KF Rtx 2080 ve 32gb(4x8) belleğe sahibim peki bişey...
  3. Cansu Yıllmaz

Bu 8gb ram alınır mı?

iydir ama 2x4 halinde olsa daha iyidir
  4. Cansu Yıllmaz

Bu 8gb ram alınır mı?

kardeşim ilk önce kendi sisteminden bahs etmelisin şuanki ramın ne kadar laptop mu masaüstü mü ramınla uyumlu olması lazım bilgisayarın ram portları ne kadar bir sürü soru var
  5. Cansu Yıllmaz

Yardım Bilgisayarım multiple roblox kaldırırmı?(detaylar konuda)

kaldırması lazım ama oyunun optimizasyon sorunu var benim sistemim seninkinden kat kat üstün ama çok fena kasıyordu minimum ayarlarda yani kasarsa oyunun bugundan dolayı
  6. Cansu Yıllmaz

Widows 11 kaldırırmı

usb formatla döne bilirsin bilgisayarın kendisinden sıfırlama atıcaksan vin11i sıfırlar geri verir
  7. Cansu Yıllmaz

Widows 11 kaldırırmı

anlamsız gecikmeler artık zorunlu hale gelen vn uygulamaları microsoft edgenin 20 yıldır padişahın odasına giremeyen hatun gibi gidip gelip kendisini ortaya atması saçma tekliflerle ve dahası bir pişmanlıktır vn10kullanıyorum ama oyunlar uyumlu olsa vn7 geçerim ben
  8. Cansu Yıllmaz

Widows 11 kaldırırmı

güncelleştirme senin neyini ilgilendiriyor? kullan adam gibi işte (cihaz laptopsa ram artıra bilirsin)
  9. Cansu Yıllmaz

Steam batarsa ne olur?

ben de çok paranoyaktım bunu düşünüyordum hep ama cevap şu ki steam iflas edemeycek kadar zengin eger edicek olursa herhangi bi şirket tarafından satın alınır 100% ihtimalle çünkü steam kapanırsa bir sürü oyunlar oyuncu kaybeder en çok ta online oyunlar böyle bişeyi göze alamazlar rahat ol...
  10. Cansu Yıllmaz

Widows 11 kaldırırmı

kaldırır him bi sorun olmaz ekran kartı olsun hafıza olsun oldukça yeterli not: vn11 bir pişmanlıktır
  11. Cansu Yıllmaz

İlk 5 Transformers filmi hakkında sorularınızı sorun cevaplamaya çalışacağım

tşk desteklenicek bişey yok ortada pek
  12. Cansu Yıllmaz

🎬 En sevdiğiniz filmleri ve idolünüzü yazın! (+Anket) ✨️

yani sentinel prime benim favori karakterim hem karizma hem bilge hem de sava.tayken samuray gibi megatron optimus birleşse yenemezler o kadar güçlü tabi bazıları onu lockdownla karşılaştırıyor ama bence lockdown kötü hatta Allahın Galvatronu bile onu yener...
  13. Cansu Yıllmaz

ben en çok 4 ve 3 severim cgi yüzünden
  14. Cansu Yıllmaz

sen yanlış anlamışsın genel fanlar 5i değil direkt 3ten sonrasını paralel evren olarak görüyor... Çünkü michael bay ilk filmi çektinten sonra gerisini çekmeyeeckti zorla çektiriyolar 3ekadar 3 de tutunca 4 ve 5i çekmesi için paramount mecbur ediyor adamı yani 4 ve 5 paralel evren orijinal evren...
  15. Cansu Yıllmaz

İlk 5 Transformers filmi hakkında sorularınızı sorun cevaplamaya çalışacağım

neden ilk filmde sadece 5-6 deseptikon vardı? Nerede şu megatronun koskoca ordusu gemisi. Ve 3. filmden sonra neden Megatron yalnız dolaşıyor? yani yine aynı soru adamın ordusu yine nerede? Hepsi 3.filmde mahvolmuş olamaz koskocagezende o kadar robot yaşıyordu çoğu da zaten deseptikondu en...
Geri