cansux isimli üyenin son içerikleri

1. cansux

Sistemim Isınmıyor Normal mi?

Isınmasını mı istiyosun
  2. cansux

Monitör Önerisi Fhd mi 2k mı ?

Bozuluyor zaten çoğu kişi bozulmaz demişte öyle bir şey de yok bende 7800x3d kullanıyorum bende de 27 inç 2k monitör var 9070xt kartım var bende zamanında 1080p monitör ile kullandım 2kyıda 1080 yapıp denedim iki türlü de kötü oluyor birinde darboğaz oluyor diğerinde de görüntü bozuluyor zaten o...
  3. cansux

Monitör Önerisi Fhd mi 2k mı ?

2k alıp 1080 e çekersen görüntü kötü olur evet 1080 p de alırsan darboğaz yersin o ekran kartına uygun değil 1080p ben o kartla 7800x3dyi 2k da kullanıyorum ne var ne yok ultra yapıp fulledim şu zamana kadar onlarca ağır yapım oynadım 60 fps altına indiğini görmedim
  4. cansux

7800x3d - 3080 Ti Sistem Isınıyor

Herkes hava sıcaklığı demiş ama ben katılmıyorum buna bende oyunlarda 72 derece en fazla stres testinde 82-83 en fazla. Şuan da odam 30-31 derece. Değerler bana normal gelmedi
  5. cansux

FPS Düşüklüğü Sorunu.

Sorun olduğunu düşünmüyorum ben 9070xt 7800x3d ile 500-600 alıyorum 1784193325 Testlerede çok güvenme 10 teste baktım senin için kimisi 500-600 alıyor doğru ama çoğu 250-400 arasında gördüm hepsine bakmanı öneririm
  6. cansux

15k Ekran Kart Öneri Lütfen

1-2 bin daha ekleyip 9060xt bakabilirsin
  7. cansux

Yardım FPS Rekabetçi Oyunlar İçin Manyetik Klavye Önerisi

ATK RS7 AİR
  8. cansux

Bağımlı Eden Oyun Önerileri

KCD 2
  9. cansux

Çözüldü✓ Yeni Monitörümdeki Ips Glow/Işık Sızması İçin Yardım

Bütün ips panellerde var çözümü varmı dersen yok
  10. cansux

Yardım Ubisoft Oyunları Goodbyedpi ile Açılmıyor

Merhaba, yaklaşık 2 yıl önce goodbyedpi Türkiye sürümünü kurmuştum. O günden beridir hiç ellemedim sorunsuz kullanıyorum fakat goodbyedpi açıkken ubisoft oyunlarının açılmadığını fark ettim. Bu durumu nasıl çözebilirim. Mevcut goodbyedpi üzerinde bazı modifikasyonlar yapabiliriz bu benim için...
  11. cansux

Çözüldü✓ 2k 27 İnç Monitör Önerisi

İps glow her ips panelde var ondan kurtulmak isteniyorsa oled alınmalı
  12. cansux

Öneri F/P Ekran Kartı Önerileri

9070xt
  13. cansux

İncehesap Benimle Dalga Geçiyor ?

Yani bence çokta abartmaya gerek yok gibi binlerce ürün var sitede illaki hatalı girilen yazılan olmuştur ben şahsen memnun kalmıştım zamanında sıvı soğutma soğutma arıza yapmıştı artık bu modeli istemiyorum kronik sorunlu dedim msinin şu modelini istiyorum demiştim 200-300 tl daha pahalı...
  14. cansux

5-6 Bin Monitör Önerisi | Oyun Oynamıyorum Güzel Renkleri Olsun Yeter

yapay zekaya güvenme hatta konuş chati sil tekrar sor sana her defasında farklı modelin daha iyi olduğunu söyleyecektir. lenovo iyi desin sen hayır asus daha iyi de bu seferde asusu övmeye başlar
  15. cansux

5-6 Bin Monitör Önerisi | Oyun Oynamıyorum Güzel Renkleri Olsun Yeter

Lenovo olan alınabilir güzelmiş
Geri