cansux isimli üyenin son içerikleri

1. cansux

Millenicom Da Ping Değerliniz Nasıl

Cs sunucuları Türkiye de değil
  2. cansux

Millenicom Da Ping Değerliniz Nasıl

Yerden yere göre değişir hatta binadan binaya. İstanbula 1200km uzaklıktayım bazen 23-24 sabit bazende 30-31 alıyorum 1787313340 Valorantta*
  3. cansux

Wraith Spirit Of Aim Mouspead Almaya Değer mi?

Bende SOA speed var ve klassegear longteng hu oyun hybrid mousepadim de var soa ile tamamen aynı geldi bana nedense kayganlık olarak bence speed modeli hybrid gibi hybrid modelide control gibi soanın 1787269801 Direkt ikisini de yan yana koydum sıra sıra denedim fark göremedim
  4. cansux

2tb Nvme SSD Önerisi

Kendi ssdmi önerecektim ama güncel fiyatını görünce kriz geçirdim 4tb almıştım ben 11 bine 45 bin olmuş şimdi
  5. cansux

En Sevdiğiniz Oyun (Tek Seçim Hakkı)

Benim de the last of us dünyanın en iyi oyunudur ilk kez bir oyunda ağlamıştım joel üzümlü kekim 😢
  6. cansux

Ftth Altyapısı İçin Millenicom Mu Netspeed mi Ek Olarak Davet Kodu

Yerden yere göre değişir, burada en iyisi millenicom ile Türk telekom harici rezalet türknet ve netspeed de denedim akşam 8 den sonra oyunlarda ping 30-100 arası sürekli gidip geliyor oynanmaz halde bunu sormak yerine bence kendin araştır cevrenden burada kötü belki orada en iyisi olabilir.
  7. cansux

Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! (Yeni Görüntüler Geliyor !)

Kesinlikle gta 8 bu
  8. cansux

Çözüldü✓ 5070 4k Medium/Yüksek Oyun İçin Yeterli mi?

4k orta ayarda oynamak yerine 2k ultra ayarda oynamak daha mantıklı bence görüntü kalitesi açısından
  9. cansux

AMD Ryzen 7 7800x3d Pbo ve Curve Optimize Ayarı

Kontrol et olay görüntüleyicisinden Windows günlükleri > sistem kısmından sağda filtreleme var ona bas whea seç uyarı hata önemli gibi tikleri işaretle kontrol et orada hata gormemen lazım 1-2 hafta boyunca her gün bak whea 18 ve 19 işlemci ile alakalı oluyor 1786980703 Bende testlerle...
  10. cansux

Sahte Siteye E-Devletimle Giriş Yaptım

Kesinlikle direkt tıkladım en üstte diye ismine bile bakmadan bundan sonra dikkat edeceğim
  11. cansux

Teşekkür ederim yaptım hepsini yinede gidip bi karakola şikayette bulunacağım kimlik bilgilerimi ele geçirmiş olma ihtimallerine karşın
  12. cansux

Teşekkür ederim
  13. cansux

Evet görmedim kart bilgilerimi ödeme isteyince zaten sahte olduğu fark ettim direkt kendim sağlık çalışanıyım çünkü duymuştum bu dolandırıcılığı ama salaklik yaptık
  14. cansux

Değiştirdim e devlet şifremi cihazlara baktım sadece benim cihazım var
  15. cansux

Merhaba, hastane randevusu almak için MHRS randevu al diye Google de arattım ilk çıkan siteye direkt girdim dikkatsizlik yapıp sitenin ismine falan da bakmadım. e-Devlet ile giriş yaptığımda cezanız var ödeme yapmanız gerekiyor dedi o zaman sahte olduğunu anladım ve şifremi değiştirdim bir şey...
Geri