cansux isimli üyenin son içerikleri

1. cansux

Instagram Hesabım Askıya Alındı

Meta verified alıp canlı destekle konuşabiliyorsun ama fiyatı tuzlu ayrıca kapanan hesaplar için kalıcı olarak kapanmış yapacak bir şey yok diyip geçiyorlar. Kimliği inceleyen de yapay zeka hesabı kapatanda yapay zeka yani genelde hata sonucu kapatılıyor çoğu hesap
  2. cansux

Yardım Elden ring stutter sorunu

Dediğini denicem teşekkür ederim bende 4-5 saniyelik değilde saniyelik hatta saliselik oluyor mesela 60fps sabit iken bir anda bu fps 5 e 8 e falan düşüyor
  3. cansux

Yardım Elden ring stutter sorunu

Sorunum devam ediyor, RT kapattım, Anticheat kapattım düzelmedi konuyu hortlatalım. Sorunun sürücü ile alakası yok bu arada sadece bu oyunda ve alan wake 2 de bu sorun var diğerlerinde yok.
  4. cansux

Instagram Hesabım Askıya Alındı

Hesabınızı kapattık maili geldiyse yapacak bir şey yok demektir kalıcı olarak kapanmıştır, tamamen kişisel hesabım olarak kullandığım 9 senelik hesabım kendi kendine hiçbir sebep yokken kapatıldı. Kuralları bırak haftada bir anca giriyordum hesaba. 1780503710 Benimde 3 gün önce kapandı.
  5. cansux

Günümüz Şartlarında Ne Yapılmalı

9060XT + 7500F idare eder dediğin senaryoda rahatça
  6. cansux

2k Ips Panel Monitör Arıyorum Yardım Butce 15k

Kendimde kullanıyorum ama 260 hz yine de düşünürsen https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-tuf-gaming-vg27aqml1a-1ms-260hz-2k-ips-gaming-monitor.html
  7. cansux

Yardım Fiber İnternet Altyapısı İşlemleri Ne Zaman Tamamlanır?

Şöyle bir haber de var konu hakkında alakalı olabilir belki eğer öyle ise muhtemelen bütün şehri dönüştürüyorlar kısa zamanda geleceklerini sanmıyorum çünkü. https://www.kanal23.com/haber/siyaset/mv-isikver-hemsehrilerimizin-internet-cilesine-son-veriyoruz-Z8nUw2AX
  8. cansux

Yardım Fiber İnternet Altyapısı İşlemleri Ne Zaman Tamamlanır?

Merhaba, bayramdan önce Türk Telekom ekipleri binamıza geldi bir takım incelemeler sonrası obk kablosunu rulo halinde bina kablolama şaftına kelepçe ile tutturup gittiler fiber çekeceğiz bayramdan sonraya kalır diye bir şey dediler ama henüz gelmediler. Talebimiz yoktu dönüşüm kapsamında...
  9. cansux

İşlemci Kutusuz Ne Kadar Süre Bekleyebilir?

20-30 yıl bekler
  10. cansux

Bu Sıcaklık Normal mi

Bir kaç derece sonra bilgisayar kapanacak
  11. cansux

Çözüldü✓ 12gb VRAM 2k Yeterli mi?

O da neymis bakayım bi
  12. cansux

Hayır 2k her şey ultra ayarlarda
  13. cansux

Psun ne bilmiyorum bu arada ama alırsan psudan sorun yaşayabilirsin aklında bulunsun 750w 850w falan olması lazım
  14. cansux

Evet desteğe mail attım çözüldü yonlendirdiler
  15. cansux

Bu benim the last of us part 2 de ki vram kullanımım mesela güncel yeni çıkan oyunlarda 2k ultrada iken her şey yetmez ayar kısmak gerekebilir bence
Geri