cansux isimli üyenin son içerikleri

1. cansux

Nethouse Satıcısı Güvenilir mi?

Ben 2 hafta önce laptop satın aldım sorun yaşamadım
  2. cansux

Steam'deki 255 Oyun'a Erişim Engeli Getirildi (İddia)

Orasını bilmem iddia diye not düştüm ben zaten. Bu arada btk da göremezsin artık engelleri siber güvenlik atıyor btk değil yetkiler devredildi.
  3. cansux

Steam'deki 255 Oyun'a Erişim Engeli Getirildi (İddia)

İfade Özgürlüğü Derneği'nin EngelliWeb projesi kapsamında yapılan araştırmada, sulh ceza hâkimliklerinin kararlarıyla Steam'deki sayfaları Türkiye'den erişime engellenen oyun sayısının 255'e yükseldiği tespit edildi. • 255 oyunun 250'si Steam tarafından yetişkin içerik kapsamında...
  4. cansux

Lenovo Ideapad 1 Laptop Açılmıyor

Merhaba arkadaşlar, Lenovo IdeaPad 1 14ALC7 (Ryzen 5 5625U) laptopum durduk yere açılmamaya başladı. Daha önce herhangi bir performans veya açılış sorunu yoktu, normal çalışıyordu. Arıza şu şekilde: - Güç tuşuna bastığımda güç LED'i hemen yanıyor fan çalışmaya başlıyor. - Birkaç saniye...
  5. cansux

Bu Psu 9070xt ile Sorunsuz Çalışır mı?

Çalışır ama ideali 850 bence, 850w Gold bir psu bakmanızı öneririm A veya en kötü B tier
  6. cansux

Sistemime Göre Valorantta Az FPS Aldığımı Düşünüyorum

Ben gerçeği söylüyorum normalde bende 700 görüyorum ama şuan piyasada ki hiçbir işlemci ile çatışma anında yada ortada onlarca skill dönüyorken 500-600 veren işlemci yok 1789766299 Katılıyorum
  7. cansux

Yardım İşlemci Soğutucu Önerisi

Bunun beyazını öneririm https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-msi-mag-coreliquid-a13-360-mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,861774942.html
  8. cansux

Ramler çift kanal mı peki? Ya da o şekilde mi çalışıyor
  9. cansux

PC Geç Açılma Sorunu İçin Yardım Edermisiniz ?

memory context restore açık mı açıksa kapat biosdan 1789743255 Kapalı ise aç pardon*
  10. cansux

Düşer işlemci güzel bir işlemci değil valorant için l3 önbelleği de düşük benim 7800x3d ile çatışma sırasında 300 civarını görüyor o işlemci ile 400-500 istiyosan biraz hayal bence
  11. cansux

Ramle ekran kartını geç bi kere onların valorantta çok etkisi yok o işlemci ile aldığın fps tamamen normal
  12. cansux

Yardım Valorant Madde 7 3.Parti Yazılım

Hiç mi bir şey yok crackli şeyler başka oyunların hileleri falan filan dümdüz yemen biraz zor gibi
  13. cansux

Böylelerine Ne Demek İstersiniz

Aynısının rx570 olanı 8 bine satmıştım
  14. cansux

Motorine Zam - 100 TL'yi Geçti !🔥

Ben hep 100 liralık alıyorum bir şey olmaz
  15. cansux

Aıo Pompası Cızırtı Sesi

İnce hesap iyi bu konuda talep ac geri çağırırlar değişim iste ya da muadiliyle değişim iste yapıyorlar aynı fiyata sahip başka ürün bak stokta olan bunu istiyorum de 1789505264 Ben öyle değiştirdim
Geri