cansux isimli üyenin son içerikleri

1. cansux

Oyunu 2 K Çözünürlükte Oynamak İçin Ekran Kartı

2k ultra native ayarlarda oynicaksan bence 9070xt 5070ti altı kurtarmaz
  2. cansux

Sistemim İyi mi? Sizce

5060 hariç güzel
  3. cansux

Eski Okuldakiler Bana Takmış

Kimseye bulaşma şimdi ki çocuklar çocuk değil yersin bıçağı demedi deme görmezden gel ya da düzgünce konuş anlaşmaya çalış
  4. cansux

Yoğun Bakımdaki Hasta İçin Ne Yapabiliriz

O öyle çözülecek bir şey değil 1789319683 Yine de en mantıklısı hastane ya da doktor değiştirmek olabilir bence daha iyide olabilir daha kötü de bunu bilemeyiz ama
  5. cansux

5334 TL'ye Atk Rs7 Air Manyetik He Klavye Alınır mı?

Sorun olmaz bakarak yazma zaten o daha da kötü oyun oynuyorsan genel olarak zaten wasd shift space falan kulaniyon geneldesorun olmaz
  6. cansux

5334 TL'ye Atk Rs7 Air Manyetik He Klavye Alınır mı?

Alınır bence ben 3 aydır falan kullanıyorum memnunum. Fiyatı zaten fazla bir ürün Türkiye'ye girince fiyatı katlanıyor bu her şeyde böyle.
  7. cansux

Forumun Bu Halimi Eski Halimi Daha İyi

Çokta fark etmedi açıkçası
  8. cansux

Crimson Desert Grafikler Pikselli ve Çok Kötü Gözüküyor

Takılır ağır bir oyun her şeyi kökleyince 2k da optimize ayarlar ile 60 taban fpsye bir şekilde getirip kare oluşturma açın 1080p de sorunları var o oyunun ağaçlar ve diğer şeyler kumlu pikselli oluyor native 2k monitör edinmenizi öneririm konudan bağımsız. 1788957477 Monitörün de umarım 60hz...
  9. cansux

VSR açıp sanal olarak çözünürlüğü 2k yapar mısın? Görüntüyü öyle kontrol edelim bir de fps düşer baya muhtemelen ama kontrol etmek için sadece. 1788956811 ayarlar > ekran > sanal süper çözünürlük
  10. cansux

Ss atarsan bakabiliriz belki normaldir sana kötü geliyordur görmeden bir şey denemez
  11. cansux

Lenovo Laptopun Garantisini Bozmadan Nasıl Temizlik Yaparım?

Garantiyi bozmadan yapıyorlarsa yollarım daha önce hiç yollamadım hiç bilgim yok laptop konusunda masaüstüne direkt kompresörle hava basıyorum kafa rahat
  12. cansux

Bloğu kaldırdıysan bozuluyor diye biliyorum ya da vidalarıyla oynadıysan
  13. cansux

Legion 5 15AHP10 modeline sahibim, 4 yıl garantisi var bozulsun istemiyorum. Bildiğim kadarıyla bloğu çıkarınca garantisi bozuluyor. Ek olarak fanları da blokla beraber çıkıyor ayrı çıkmıyor. Bunu garantisini bozmadan nasıl temizleriz kapsamlı bir şekilde? Fabrikasyon PTM bulunuyor cihazda yani...
  14. cansux

Dolap'tan Alınan Monitör Kargodan Teslim Alınmazsa İade Olur Mu?

Dümdüz iadeden değil adam direkt kargoyu teslim almadı şube adresi yazmıştı zaten. Açtım baktım kusurlu durumu da söz konusu değil
Geri