cansux isimli üyenin son içerikleri

1. cansux

Yardım SSD Kaç Derece Olmalı

Sıcaklık değerlerin iyi problem yaşamazsın
  2. cansux

Virüs Kapmış Olabilir Miyim?

Güvenli uygulamalara virüs diyor o virüslere bir şey demiyor bir şey indiricez kanser ediyor sürekli engelliyor
  3. cansux

Virüs Kapmış Olabilir Miyim?

Malwarebytes indir oradan tarama yap
  4. cansux

Yardım The Long Dark Tüfek Nerede Bulunur, Yeni Bölgeye Nasıl Giderim?

The Long Dark seyyah Survival modundayım 18 saattir oynuyorum fakat tüfek bulamadım sürekli mermisi çıkıyor kendisi yok. Araştırıp bilgide bulamadım nereyi gösterseler bakıyorum yok değişmiş sanırım. DLC de var yeni bölgeye de gidiş yolunu da bulamadım. Bilen birileri yardımcı olabilir mi?
  5. cansux

Bu PC İyi mi

Biraz pahalı geldi 9070xt bulabilirsin o bütçe ile
  6. cansux

Yardım Tlou Part 1 Dlss ile Ghosting Sorunu

Merak ettim araştırdım bir çok kişi yaşamış çözüm de göremedim sanırım dlss e özel bi sorunmuş kimisi fsr da yok demiş sen onda da var diyosun bu sorun direkt varsayılan yapıp oynayabilirsin gibi dlss kadar kaliteli görüntü vermesede
  7. cansux

Yardım Tlou Part 1 Dlss ile Ghosting Sorunu

Native de oynuyosun dimi quality falan değil bide fg açıksa ondan da olabilir ben o yüzden yaşamıştım
  8. cansux

Bu Durumda 5070 mi 9070xt mi

4k için 5070 yetmez 9070xt içinde psun yetmez
  9. cansux

Steam Yaz İndirimleri Oyun Önerisi

Last of us 1 epicte daha mantıklı gbi 550tl oluyo Robocop bende düşünüyorum
  10. cansux

1tl olsa alırdım
  11. cansux

Tabiikide hayır Last of us 1 Last of us 2 Ghost of tsusima Rdr 2 Horizon forbidden west Bitirdiklerim bunlar son 1.5 ay içinde
  12. cansux

Last of us serisi tek favorimdir
  13. cansux

Merhaba, oyun önerir misiniz? Grafik kalitesi üst düzey olsun, online olmasın hikayeli olsun eski oyun olmasın 2022 üstü tercihimdir eski oyunlar hem bayıyor hem de sistemim iyi olduğu için hakkını verecek şeyler oynamak istiyorum. Bütçe sıkıntım yok ama indirim oranı güzel olursa ya da fiyatı...
  14. cansux

Spiderman 2 Alınır mı?

Steamda 600 dolar bakiyem var eskiden kalma o sebeple yoksa bağımlısı değilim ilk oyun epicte benimde
  15. cansux

Spiderman 2 Alınır mı?

İlk oyun var milesi de ekledim güncel sepetim şu şekilde
Geri