Şuan kendi kendine düzeldi gibi, fsr 4 kalite modu her şey en yüksek kare oluşturma pt, rt kapalı 100 üstü alıyorum genel olarak ama PT açınca 47 falan oluyor fps izlediğim videolarda böyle değil.
Sistemim güçlü fakat Cyberpunk'u akıcı oynayamıyorum. Her şey en yüksek ayarlarda 2K'da FSR 4 Kalite modunda bile şehir içinde 70-80 FPS alıyorum ve hiç akıcı hissettirmiyor. Üstelik FSR açıkken ekran kartı kullanımı da azalıyor, FSR kapatınca da FPS'ler yine 70 falan ve hiç akıcı değil. Ne...
Yaptım ses yok. Occt ile sadece işlemci testi yaptım %100 yük yine ses yok. Furmark ile ekran kartı testi yaptım ses yine gelmedi. Sadece oyunda geliyor esc basınca oyunu kapatınca falanda anında kesiliyor. Ekran kartından olduğuna emin gibiyim ama sadece sıvı soğutma ile aynı ana denk gelmesi...
Merhaba, sıvı soğutma değiştirdim MSİ Mag A13 360. Önceden böyle bir ses yoktu yeni modeli taktıktan sonra başladı . Bazı kullanıcılar sesin bu sıvı soğutmadan geldiğini söylüyor ama emin de olamadım.
Rdr 2 testimden örnek vereyim:
Cızz sesi oyun tam performansta iken var fakat esc bastığım...
Msi a13 360mm modeli stoklarında var onunla değişim isteyeceğim fiyatları tamamen aynı.
1765817936
Evet bi o eksik kaldı pompadan sonrada son senaryo komple sıvı soğutmanın patlayıp bütün sistemi mahvetmesi
1765817995
Ciddiyim ve şaka da yapmıyorum almayı düşünen varsa almasın bana gelen 3...