Bende SOA speed var ve klassegear longteng hu oyun hybrid mousepadim de var soa ile tamamen aynı geldi bana nedense kayganlık olarak bence speed modeli hybrid gibi hybrid modelide control gibi soanın
1787269801
Direkt ikisini de yan yana koydum sıra sıra denedim fark göremedim
Yerden yere göre değişir, burada en iyisi millenicom ile Türk telekom harici rezalet türknet ve netspeed de denedim akşam 8 den sonra oyunlarda ping 30-100 arası sürekli gidip geliyor oynanmaz halde bunu sormak yerine bence kendin araştır cevrenden burada kötü belki orada en iyisi olabilir.
Kontrol et olay görüntüleyicisinden Windows günlükleri > sistem kısmından sağda filtreleme var ona bas whea seç uyarı hata önemli gibi tikleri işaretle kontrol et orada hata gormemen lazım 1-2 hafta boyunca her gün bak whea 18 ve 19 işlemci ile alakalı oluyor
1786980703
Bende testlerle...
Evet görmedim kart bilgilerimi ödeme isteyince zaten sahte olduğu fark ettim direkt kendim sağlık çalışanıyım çünkü duymuştum bu dolandırıcılığı ama salaklik yaptık
Merhaba, hastane randevusu almak için MHRS randevu al diye Google de arattım ilk çıkan siteye direkt girdim dikkatsizlik yapıp sitenin ismine falan da bakmadım. e-Devlet ile giriş yaptığımda cezanız var ödeme yapmanız gerekiyor dedi o zaman sahte olduğunu anladım ve şifremi değiştirdim bir şey...