Sabah uyandığımda kardeşimin pc den oyun oynayıp kendi kendine küfür ettiğini gördüm benden 5 yaş kadar küçük. Biraz sus dedim susmadı en sonunda annem araya girdi sonra anneme küfür etti gitti. Birşeyleri yere fırlattı sonra odaya bir şey olmamış gibi geri geldi. Sonra ben onunla düzgün...
pc değiştirmek yerine 2. el rx 6700xt çekip taksan taş gibi olur şu ankinde. laptop istiyorsanız 3050 laptoplarda taş gibi ama frame generation ozelligine sahip degil. 4000 serisine yönelmeniz güzel olur.
hocam birde sorun tamamen ramlerle alakasızda olabilir fivemin optimizasyonuda çöp directx 11 ve ya vulkanla deneyebilirsin. Nvdia denetim masasındanda oyunun ayarlarını performans moduna alabilirsin tamamen sorun oyundanda olabilir.
Selamlar öncelikle eski sistemimi yükseltmek istiyorum. Rx 6600 ekran kartına karar verdim. Bilgisayarımda şu anda I7-6700k işlemci ve amd r7 200 series 4 gb ekran kartı var. Bilgisayarımda 1 adet hdd ve cd-rom var. Şu anda 230w lık bir psu var. İşlemcim max 60-70w tüketiyor. Sizce kaç w psu...
Selamlar 2. El ekran kartı almayı düşünüyorum. 5.000tl kadar bir bütçem var sizce bu fiyata hangi ekran kartı iyi olur rx 5700 ler miningli olabiliyor sizce ne yapılmalı alternatifleri varsa önerilerinizi alabilirim.
Selamlar bilgisayarımı yükseltmek istiyorum kasamda gigabyte h110m anakart ve i7 6700k işlemci var ddr4 2x8gb ramlarim var bu sisteme rx5700xt taksam işlemcim ile darboğaz yapar mı yaparsa ne kadar yapar merak ediyorum.