Canw00 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Windows Xp Boot menü

Arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm Windows Xp Bilgisayarıma Windows 7 kurucam flash a iso dosyasını yazdım ama nasıl yapıcami bilmiyorum bilen varsa yardım ederse sevinirim
  2. C

Eski sistem toplamaa

Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar düşük bütçeli bı sistem topluyorum yani valo ve web de gezmek için kullanıcam aklımda olan Pc malzemeleri İŞLEMCİ: Xeon E 5450 Anakart: Asus p5 g41tm lx Ram: 8 GB DDR3 Ekran kartı: 1050 2 GB Pcu: 350 w ( elimde olduğu için) Depolama : harddisk veya sata...
  3. C

10 Yillik Pc'ye Upgrade

Bütçe sıkıntım var işte reis yoksa dediğin gibi yaparim ama kendimi zorlayıp ryzen apu yapmaya çalışırim 1656431892 Olmadı öyle yapıcam yapmışken adam akıllı yapalım bir kere daha sistem toplayamam şuanki maddi durumla
  4. C

10 Yillik Pc'ye Upgrade

Reis hiç öyle yapmıycam bir çok arkadaş ölü yatırım filan dedi o yüzden sistemi satıp AMD apu bı sistem topluycam
  5. C

10 Yillik Pc'ye Upgrade

Dediğin gibi yapıcam sistemi satıp AMD apu sistem alıcam çok teşekkür ederim Allah razı olsun iyi günler 1656431219 Gaziantep
  6. C

10 Yillik Pc'ye Upgrade

Ram anlamında sıkıntı yaşamaz mıyım 1656430804 https://letgo.onelink.me/O2PG/5f5m1y46 Ben şöyle bı sistem buldum baya bı uygun sence nasıl hani en azından valo csgo zula filan öyle açması yeter
  7. C

10 Yillik Pc'ye Upgrade

Direk saticam sistemi
  8. C

10 Yillik Pc'ye Upgrade

Sistemi satıp dediğin gibi yapıcam sistem adam olmaz satıp apu bı sistem amd bulmaya çalışicam
  9. C

10 Yillik Pc'ye Upgrade

Ayn öyle yapmak zorundayim sistemi satıp değişmem lazım
  10. C

10 Yillik Pc'ye Upgrade

1500 1700 civarı ram de alıcam daha 1656429812 İşlemciler Peki işlemci değiştirsem ikinci el olarak hangi işlemci rahat oynatabilir oyunları
  11. C

10 Yillik Pc'ye Upgrade

Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar benim çok eskiden kalan yaklaşık bi 10 yıllık PC im var ve bu PC yi kısaca modifiye etmek istiyorum ANAKART: GIGABYTE -G31M-ES2L İŞLEMCİ: İNTEL PENTİUM E5500 2,80 GHz PSU : 230 w 1 GB ram var bunu 2 + 2 4gb ram yapıcam Aklımda şuan ekran kartı yok...
Geri