arkadaşlar merhaba ben yeni bir laptop alacağım şu an aslında bir laptobum var ancak artık eskidi ve oyuncu laptobu olduğu için taşıması güç ve pili dayanmıyor hiçbir türlü. oyun hevesim de kaldığı pek söylenemek aktif olarak çok kullanmıyorum bu yüzden. bunu söyleme sebebim oyunun benim için ön...
arkadaşlar üstüne 17.5 de geldi hala düzelmemişti ilk başta yapmayıp sonra bu animasyon lag olayını yapıyodu apple desteğe çok kez bağlandım çözüm sunamadılar kendi kendime bir şekilde sorunu çözdüm en azından şu ana kadar denemelerim böyle gösteriyo. erişilebilirlik>ekran ve metin puntosu>...
bende de ip 12 var ios 17de gelen denetim merkezini kaydırırken animasyon arada takılıyor ve hala düzelmedi sinir bozucu bi durum bence güncellemeyin gerek yok eğer güvenlik hassasiyetleriniz yoksa
tek dezavantajın 120 hzden 60hz e geçmek olur ancak iosun 60hz i yine çok akıcı olduğu için oyun haricinde bi fark hissetmezsin 12 pro max fazlasıyla yeter
diskinizde problem olabilir bios üzerinden temiz kurulum yapın formatlayın bilgisayarı. bir de bilgisayarın ısı değeri nedir? msi afterburner üzerinden format atmadan önce bi cpu ve gpu sıcaklıklarına bakın not edin format atarsanız sonra tekrar ısı değerlerine bakın aynı oyunda.
pilini %0 a kadar bitirmeye çalış veya %10 un aşağısı olsun sonra hiç bilgisayara bakmadan %100 e kadar dolsun dolduktan sonra şarjdan çıkarmadan cmdyi yönetici olarak çalıştır ve şu komutu yaz ''powercfg /batteryreport'' bunu yazdıktan sonra C diskini bir .html dosyası atacak zaten cmdde...