canwec isimli üyenin son içerikleri

1. canwec

ARM Tabanlı Laptop Önerisi

fiyatlar çok uçuyor hocam o paraları da veresim gelmiyor bi laptoba
  2. canwec

ARM Tabanlı Laptop Önerisi

arkadaşlar merhaba ben yeni bir laptop alacağım şu an aslında bir laptobum var ancak artık eskidi ve oyuncu laptobu olduğu için taşıması güç ve pili dayanmıyor hiçbir türlü. oyun hevesim de kaldığı pek söylenemek aktif olarak çok kullanmıyorum bu yüzden. bunu söyleme sebebim oyunun benim için ön...
  3. canwec

iOS 17 sonrasında oluşan donma

arkadaşlar üstüne 17.5 de geldi hala düzelmemişti ilk başta yapmayıp sonra bu animasyon lag olayını yapıyodu apple desteğe çok kez bağlandım çözüm sunamadılar kendi kendime bir şekilde sorunu çözdüm en azından şu ana kadar denemelerim böyle gösteriyo. erişilebilirlik>ekran ve metin puntosu>...
  4. canwec

IOS IP 12 İOS 16.0.2 kullanıyorum güncellemeli miyim?

bende de ip 12 var ios 17de gelen denetim merkezini kaydırırken animasyon arada takılıyor ve hala düzelmedi sinir bozucu bi durum bence güncellemeyin gerek yok eğer güvenlik hassasiyetleriniz yoksa
  5. canwec

Sizce Apple a geçmelimiyim ?

tek dezavantajın 120 hzden 60hz e geçmek olur ancak iosun 60hz i yine çok akıcı olduğu için oyun haricinde bi fark hissetmezsin 12 pro max fazlasıyla yeter
  6. canwec

2500tl kadar kulaklık onerisi hem pc hemde mobilde kullanicam kablolu olabilir

jabra elite serisine bakabilirsin elite 3 kullanıyorum çok memnunum
  7. canwec

iOS 17 sonrasında oluşan donma

17.4 gelmiş güncelledim bakalım şimdilik bu sorunu yaşamadım
  8. canwec

Rx560 4GB ets 2 oynatırmı

singlede orta yüksek şeklinde oynarsın ama truckersmp için aynı şeyi diyemem
  9. canwec

Bilgisayar aniden kendi kendine yeniden başlıyor

bataryanda problem yok gibi gözüküyor oyun oynarken ısı değerlerine baktın mı
  10. canwec

diskinizde problem olabilir bios üzerinden temiz kurulum yapın formatlayın bilgisayarı. bir de bilgisayarın ısı değeri nedir? msi afterburner üzerinden format atmadan önce bi cpu ve gpu sıcaklıklarına bakın not edin format atarsanız sonra tekrar ısı değerlerine bakın aynı oyunda.
  11. canwec

Laptop işlemci TDP kilidi kaldırılabilir mi

Universal Tuning Utility kullanmayı dene ordan muhtemelen TDP değerini aşırttırabileceksin.
  12. canwec

pilini %0 a kadar bitirmeye çalış veya %10 un aşağısı olsun sonra hiç bilgisayara bakmadan %100 e kadar dolsun dolduktan sonra şarjdan çıkarmadan cmdyi yönetici olarak çalıştır ve şu komutu yaz ''powercfg /batteryreport'' bunu yazdıktan sonra C diskini bir .html dosyası atacak zaten cmdde...
  13. canwec

Çözüldü✓ Ram model aynı mhz farklı

3200mhz alsan iki ramde 2666mhzde çalışacaktır sorun çıkacağını sanmıyorum
  14. canwec

Öneri 1000 TL Civarı Kablosuz Mouse Önerisi

teşekkür ederim arkadaşlar
  15. canwec

Öneri 1000 TL Civarı Kablosuz Mouse Önerisi

hocam bir de genelde g305 falan almayın demişsiniz fark tam olarak nedir neden sevmiyorsunuz bu mouseyi bize önerdiklerinle arasındaki fark nedir?
Geri