Canxrd isimli üyenin son içerikleri

1. C

Binamda fiber varmı?

Bekliyorum bekliyorum ilgin ve zamanın için sağol kirvem inşallah gönlünce olur her şey.
  2. C

Binamda fiber varmı?

Bir hafta önce ön abonelik başvurusu yaptım TT müşteri hizmetlerini arayıp onlarda bana altyapının olduğunu söylediler fakat port boşluğu olmadığı için hizmet almayı beklemem gerektiğini söylediler bunun yanında bana paketlerini sundular bende seçtim. Bana bölgede çalışma yapacaklarını...
  3. C

Binamda fiber varmı?

İlgin ve zamanın için teşekkür ederim fakat sorum şu aslında binada bu kablolar varmı yani kazım yapılmasını gerektiren bir durum varmı veyahut bu kablolar varsa sadece yapılması gereken işlem binaya kutu takmakmı? 1727498764 1 haftadır böyle araştırmalar yapıyorum bir çok site hizmet...
  4. C

Binamda fiber varmı?

Arkadaşlar selamlar bir sorum olacak Öncelikle herkese merhaba altyapı sorguladığım zaman böyle bir şey gösteriyor binaya baktığım zaman herhangi bir kutu vs göremiyorum bildiğim kadarıyla 1000mbps kadar destekliyormuş bu olduğunda binamda iç tesisat veya fiber kablosumu var anlamadım yardımcı...
  5. C

İnternet Altyapım kaç mbps

Arkadaşlar selamlar bir sorum olacak Öncelikle herkese merhaba altyapı sorguladığım zaman böyle bir şey gösteriyor binaya baktığım zaman herhangi bir kutu vs göremiyorum bildiğim kadarıyla 1000mbps kadar destekliyormuş bu olduğunda binamda iç tesisat veya fiber kablosumu var anlamadım yardımcı...
Geri