canxyildizz isimli üyenin son içerikleri

1. C

20 bin TL'ye ders ve ofis işleri için laptop önerisi

1738948737 https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-x1504va-nj123wcore-i5-1335u-8gb-ram-512gb-ssd156win-11-laptop-mavi-1230433.html bu nasıl
  2. C

kanka kız kardeşimde kullanıcak bunlar çok kaba duruyor oyuncu gibi
  3. C

kanka söven çok var buna 1738858350 o nasıl peki
  4. C

merhaba 20 bin tl bütçem var laptop almak istiyorum ders ve ofis işleri için dışarda kullanacağım bataryası iyi fazla gürültü çıkarmayan fazla ısınmayan bir şey lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
  5. C

Css de 2 kutuyu duyarlı yapma

arkadaşlar merhaba cssde sitemi 2 ye böldüm sağ sol diye şimdi site küçüldükçe sağ tarafın sol tarafın altına inmesini istiyorum birde sitemde sol tarafın sabit sağ tarafın kaydırılabilmesini istiyorum fakat siteyi küçülttüğümde sağ kutu sol kutunun aşağısına geldiği zaman zaman sol tarafta...
  6. C

Hesabın şu anda daha fazla ücretsiz oyun indiremez. hatası

Merhaba arkadaşlar epic games de ücretsiz olan Football Manager 2024 almaya çalışırken böyle oluyor nedeni
  7. C

Sadece yakındaki sesi alan mikrofonlu kulaklık

kanka onun ne olduğunu biliyorum gürültü azaltıyor sadece arkadaki konuşmalarıda alıyor bana arkadaki konuşmaları almayan bir mikrofon lazım twich yayncıları bundan bahsediyordu (sırf puan kasmak için yazmayın lüütfen)
  8. C

Sadece yakındaki sesi alan mikrofonlu kulaklık

Arkadaşlar sadece ağzımın dibindeki sesi algılayacak çevre ve uzak sesleri almayacak bir mikrofonlu kulaklık varmı
  9. C

Kamerası en iyi 13 bin tl altı telefonlar

https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-note-13-pro-8-gb-ram-256-gb-siyah-cep-telefonu-ithalatci-garantili-p-804426648?merchantId=757052&v=tek-ebat&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_urun_listeleme&adjust_tracker=uv21fv4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme şu nasıl peki
  10. C

adam gibi ikinci el bulmakta zor sıfır olsa iyi olur
  11. C

Arkadaşlar aradığım tek özellik kamera 13 bin tl altı kamerası en iyi telefonları önerir misiniz? biraz acilde
  12. C

Arkadaşlar bu sistemi komple fiyatı ne olur sizce

Amd Ryzen5 5600 Msi Rtx 3070ti 8gb 32 gb ram Kule tipi soğutucu var işlemcide 500gb m2 ssd 2Tb hardisk 27 inç 180 hz 1ms asus tuf monitör var Rampage Bygame-K2 klavye Logitech g300s mouse Steelseries arctis3 kulaklık var logitech g29 direksiyon seti
  13. C

Discord için autotune

arkadaşlar merhaba discorda anlık sesimi güzel bir şekilde aktarabilcek program varmı autotune gibi ama kullanması ayarlanması kolay profesyonel değilim sadece dc sesimi anlık bir şekilde güzel gitmesini istiyorum
  14. C

Whatsapp çevrimiçi takip

öyle olsun eyvallah
  15. C

Whatsapp çevrimiçi takip

kanka valla takıntım yok ama bayadır bir yalan seziyorum bunu en yakın arkadaşımda söylüyor mesele o 1706380776 inan ne sapığım ne takıntılıyım bitirmeden önce bilmem gerek
Geri