merhaba 20 bin tl bütçem var laptop almak istiyorum
ders ve ofis işleri için dışarda kullanacağım bataryası iyi
fazla gürültü çıkarmayan fazla ısınmayan bir şey lazım yardımcı olursanız çok sevinirim
arkadaşlar merhaba cssde sitemi 2 ye böldüm sağ sol diye şimdi site küçüldükçe sağ tarafın sol tarafın altına inmesini istiyorum
birde sitemde sol tarafın sabit sağ tarafın kaydırılabilmesini istiyorum fakat siteyi küçülttüğümde
sağ kutu sol kutunun aşağısına geldiği zaman zaman sol tarafta...
kanka onun ne olduğunu biliyorum gürültü azaltıyor sadece arkadaki konuşmalarıda alıyor bana arkadaki konuşmaları almayan bir mikrofon lazım twich yayncıları bundan bahsediyordu (sırf puan kasmak için yazmayın lüütfen)
https://www.trendyol.com/xiaomi/redmi-note-13-pro-8-gb-ram-256-gb-siyah-cep-telefonu-ithalatci-garantili-p-804426648?merchantId=757052&v=tek-ebat&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_urun_listeleme&adjust_tracker=uv21fv4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme
şu nasıl peki
arkadaşlar merhaba discorda anlık sesimi güzel bir şekilde aktarabilcek program varmı autotune gibi ama kullanması ayarlanması kolay profesyonel değilim sadece dc sesimi anlık bir şekilde güzel gitmesini istiyorum
kanka valla takıntım yok ama bayadır bir yalan seziyorum bunu en yakın arkadaşımda söylüyor mesele o
1706380776
inan ne sapığım ne takıntılıyım bitirmeden önce bilmem gerek