Capgras isimli üyenin son içerikleri

1. Capgras

4060 Ti'dan 5070'e geçmek mantıklı mı?

Ekran kartı fiyatları ram krizinden dolayı yakın zamanda artıcak diyorlar, sizce 4060 Ti ekran kartımı satıp 5070'e geçmek mantıklı olur mu? 2K monitör kullanıyorum ayrıca işlemcim ryzen 5 7500F
  2. Capgras

40-45K arası telefon önerisi

Alıcakken 4-5 seneye yakın kullanmak istiyorum o yüzden iphone 14'e daha yakınım. İkinci elde temiz bulursam onu da düşünürüm bu arada.
  3. Capgras

40-45K arası telefon önerisi

Çok uzun süredir android telefon kullanıyorum ve çok sıkıldım, çok eskiden ios deneyimim vardı ve mükemmeldi çok stabildi yani. O yüzden bu bütçeye IOS bir telefon önerebilir misinz?
  4. Capgras

NVIDIA Ekran Kartı Sürücü Güncellemesi Yapılmalı mı?

3-4 aydır güncellemiyorum sürücüyü, en son sıkıntılar falan çıkmıştı o süreden beridir dokunmuyorum. Şu anda en son sürümde falan bir sorun var mı?
  5. Capgras

Wireless mouse önerisi

Fiyatı baya uygun geldi, şarjı ne kadar gidiyor ayrıca takılma falan oluyor mu?
  6. Capgras

Wireless mouse önerisi

Genellikle fps oyunları oynuyorum, hafif ve sıkıntısız mouse önerebilir misiniz?
  7. Capgras

Kasadan arada ugultu sesi geliyor

Coil Whine'dır, rahatsız edicek düzeyde değilse umursama.
  8. Capgras

2000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

2000 lira bütçe için kablosuz mouse önerebilir misiniz?
  9. Capgras

Uygun fiyatlı Mobil Operatör önerisi

Merhaba arkadaşlar, ben şuan türk telekomda faturasız tarifedeyim de bana fiyat performans oranı yüksek olan tarife ve paketler önerebilir misiniz, operatör fark etmez
  10. Capgras

Çözüldü✓ ASUS VE MSI Farkları neler

Güzel bir model, alınır.
  11. Capgras

Çözüldü✓ ASUS VE MSI Farkları neler

MSI'in hangi modeli?
  12. Capgras

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Konuyu paylaşan arkadaşa teşekkürler. 575 lira ödeyip 50 mbps alırken, şu an 100 mbps'e 409 lira ödüyorum.
  13. Capgras

Gaming gen tr iade şartları soru

Neden 2 tane aynı konudan açıyorsun?
  14. Capgras

RDR2 malum görevden BİR ÖNCEKİ görevin ismi ne

Mesela ben
  15. Capgras

❌İndirim Bitti! Colorful Battle-AX B650M Plus 4.439₺

Colorful'un bios'u nasıl bilen var mı?
Geri