başkası yönetemez demiyorum bunlar gidecek daha beteri gelecek diyorum anlasana çünkü son secimlere bakarsak ak partiyi takip eden tek parti chp dolayısıyla...
sabır ver allahım mesajları oturma organınla okuduğun ne kadar belli ulan bende iyi yönetiyorlar demedim bu kenelerden başka adam yok dedim
1739905104
.
evet bak şu ana kadar çizgisini davasını bozmayan nadir bir siyasetçi ama ne yazık ki o da istenilen revaçta bulunamadı daha çok genç kitleye hitap etti
dostum insallah dediğin gibi olur da ben yanılırım ne diyim umarım hayal ettiğiniz gibi güllük gülüstanlık yönetecek birileri çıkar akp yancısı muamelesi...
sevgili abim sen beni anlamıyorsun bak bende biliyorum attıkları adım yalan alayı soyguncu TC. sınırları içerisinde bulunan tüm resmi kurum ve birimlerde...
velet dediğin herif kucağına nur topu gibi çocuğu verir saygımızı bozmadan yorum yaptık konuyla alakalı, kudurmuş itt gibi sağa sola saldırmanın anlamı yok...
kurtuluş ve daha nice savaşta, cephede yer almış vatanını hakkıyla savunmuş toprağını satmamış her hangi bir komutan neyse Atatürk de benim için o dur ayrı...
aletimin kırma kolu ben tayyibi seviyorum diye bir şey mi diyorum
1739901184
hacım kafanda beyin yerine saman mı var senin akparti keşke gitsin diyorum iyi...
ülke yönetmenin yalnızca ekonomiden ibaret olduğunu düşünen ve mesele siyaset yapmak olunca dolar ve euro hakkında bahsetmekten başka bir şey bilmeyen...
başlıktan sonrasını okumadım boşa uğraşma biraderim uzaya da çıksan boy uzatıyo diye önerilen balığın bilmem neresini de yesen cart metodu curt programı da...
başlıkta ki chp yazısından sonrasını okumadım takip edilmeye değer bir siyasetleri bile yok kesinlikle malum partili değilim başımızdan gitmelerini de canı...
ciddi ve sert durmak iyidir ama bunu gerektiği yerlerde kullanmak iyidir güler yüzlü olucaksın herkesi yargılayıp yaptıkları hareketleri konuşmalarını vs...