capsızabidin isimli üyenin son etkinliği

• capsızabidin
    capsızabidin, Seçimde CHP Bölünüyor Mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    var chp sende bunu anla hadi söz konusu zafer partisi falan olsa kafam yatar ama onlarında kazanma olasığı yok ki
  • capsızabidin
    başkası yönetemez demiyorum bunlar gidecek daha beteri gelecek diyorum anlasana çünkü son secimlere bakarsak ak partiyi takip eden tek parti chp dolayısıyla...
  • capsızabidin
    sabır ver allahım mesajları oturma organınla okuduğun ne kadar belli ulan bende iyi yönetiyorlar demedim bu kenelerden başka adam yok dedim 1739905104 .
  • capsızabidin
    evet bak şu ana kadar çizgisini davasını bozmayan nadir bir siyasetçi ama ne yazık ki o da istenilen revaçta bulunamadı daha çok genç kitleye hitap etti
  • capsızabidin
    olur mu kanka lafta kendileri en büyük vatan severler ülkenin iyiliğini istiyorlar o yüzden ak parti düşmanılar o yüzden Atatürk çok yaşasın bin...
  • capsızabidin
    dostum insallah dediğin gibi olur da ben yanılırım ne diyim umarım hayal ettiğiniz gibi güllük gülüstanlık yönetecek birileri çıkar akp yancısı muamelesi...
  • capsızabidin
    sevgili abim sen beni anlamıyorsun bak bende biliyorum attıkları adım yalan alayı soyguncu TC. sınırları içerisinde bulunan tüm resmi kurum ve birimlerde...
  • capsızabidin
    velet dediğin herif kucağına nur topu gibi çocuğu verir saygımızı bozmadan yorum yaptık konuyla alakalı, kudurmuş itt gibi sağa sola saldırmanın anlamı yok...
  • capsızabidin
    kurtuluş ve daha nice savaşta, cephede yer almış vatanını hakkıyla savunmuş toprağını satmamış her hangi bir komutan neyse Atatürk de benim için o dur ayrı...
  • capsızabidin
    aletimin kırma kolu ben tayyibi seviyorum diye bir şey mi diyorum 1739901184 hacım kafanda beyin yerine saman mı var senin akparti keşke gitsin diyorum iyi...
  • capsızabidin
    ülke yönetmenin yalnızca ekonomiden ibaret olduğunu düşünen ve mesele siyaset yapmak olunca dolar ve euro hakkında bahsetmekten başka bir şey bilmeyen...
  • capsızabidin
    Sigara,alkol puff çevremde içen çok ama ben hiçbirini kullanmıyorum boşa para harcamaya niyetim yok 😄 inşallah dediğiniz gibi olur ama ben genede...
  • capsızabidin
    capsızabidin, Boyum daha uzar mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    başlıktan sonrasını okumadım boşa uğraşma biraderim uzaya da çıksan boy uzatıyo diye önerilen balığın bilmem neresini de yesen cart metodu curt programı da...
  • capsızabidin
    başlıkta ki chp yazısından sonrasını okumadım takip edilmeye değer bir siyasetleri bile yok kesinlikle malum partili değilim başımızdan gitmelerini de canı...
  • capsızabidin
    capsızabidin, Lisede hayatta çok yalnızım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ciddi ve sert durmak iyidir ama bunu gerektiği yerlerde kullanmak iyidir güler yüzlü olucaksın herkesi yargılayıp yaptıkları hareketleri konuşmalarını vs...
Top Bottom