capsızabidin isimli üyenin son içerikleri

1. capsızabidin

200 bin km dsg sanzuman 2016 model 1.4 tdı polo

onu ben temizleyebilir miyim sanayi ister mi
  2. capsızabidin

valla hocam ilk çalıştırdığım zaman ısınsın motor kendine gelsin diye beklerken araç epey titriyor bir sorun olur mu 1743890954 655 hocam
  3. capsızabidin

bu sabah aldığımız araç başlıktadır yaşı daha genç 1.4 olması da bize sorun teşkil etmedi zaten aracı valide kullanacak fakat dsg şamzuman için çok konuşulan sey var sizce hata mı ettik 200 bin km alarak
  4. capsızabidin

200 bin km 1.4 TDI Polo alınır mı?

Anneme araba almayı düşünüyoruz az yaksın çok masraf açmasın kibar bir kadın arabası olsun istiyoruz aklımızda 1.4 TDI Polo var 200 bin km'lerde bu model bir polo almak şuan mantıklı mı sizce, yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler not: (2016 model)
  5. capsızabidin

İphone 13 ne kadar daha güncelleme alacak

neden ki yenilenmis sıkıntılı mı oluyo
  6. capsızabidin

İphone 13 ne kadar daha güncelleme alacak

hayatım boyunca hiç apple marka bir telefon kullanmadım hep android'den yürüdüm ama artık bir farklılık olsun istiyorum aklımda iphone 13 almak var sizce mantıklı mı mini modeli de olabilir emin değilim, sıfır alabilecek gücüm var ama beğenmeyip satacak olma ihtimalime karsılık sıfır almıcam...
  7. capsızabidin

Seçimde CHP Bölünüyor Mu?

bak sen al tasını tarağını değersiz toprağımızdan beş para etmez ülkemizden silktirolgit olur mu paşam edirne sınır kapısı orda yallah
  8. capsızabidin

senin de 2 yıldır selo diye ağlayan partiden haberin yok herhalde anla işte pembe saçlı cocuk ikiside birbirinden beter en basından beri diyorum da sen işine geleni alıyorsun gelmeyeni almıyorsun
  9. capsızabidin

2 senedir selo diye kafa ütülüyenlerden sonra bunu demen komik 1739906748 ilk teklif eden chp
  10. capsızabidin

şu beyinsize inananlar varsa yazdıklarımı okuyabilir
  11. capsızabidin

bak bak nasıl saldı kendini kars kasarı gibi dürzü az önce ben bölücü liderini meclise gelsin konussun diyen chp yi eleştirirken carlıyodun hani akp'den iyilerdi noldu şimdi
  12. capsızabidin

pazar günü çalıştım diye bir şey yazmış mıyım dostlar 😣
  13. capsızabidin

dönen oyunu izledim derken hiç bir şeyin bizim elimizde olmadığını ve piyon bile olmadığımız vurgulamaya çalıştım hele şükür tercüme eden biri çıktı ama gene de bu 1 oy 1 oy kanka sana söz rp leri satana anlatamazsın bu beklesin dursun baharları kışlardan paçasını kurtarabilirse tabi
  14. capsızabidin

çok engelli gördüm senin gibisine ilk defa rastladım sence seçim gününden mi bahsettim ben adı güzel
  15. capsızabidin

bizde aziz yıldırımdan sor demiyoruz zaten adı güzel merak etme bizde malum partiden soruyoruz ama kalkıp yaptıkları siyaset 3 kuruş etmeyen koltuk kovalayan içinde bir gram memleket sevdası olmayan adamları da savunmuyoruz
Top Bottom