Captain price isimli üyenin son içerikleri

1. C

Steam yüklü oyunları tekrar yüklemeye çalışıyor

Dyingh Light ve War Thander yüklü olmasına rağmen steam de yüklü gözükmüyor Yükle yazıyor youtube video izleyip gördüklerimi yapmama rağmen hiç bir şey olmadı sonradan araştırmamla bu appmanifest dosyanın bozulmasıyla oluşan bir hataymış internette aratmama rağmen bulamadım yardım ederseniz...
  2. C

Orite or85 ups

Model:OR85 Input:220vac/50hz Output:220vac/50hz Fuse:6A/250Vac Arkasında bunlar yazıyor birde ups çalıştırmadan pc açabiliyorum bu bir sorunmu 1587709134 Model:OR85 Input:220vac/50hz Output:220vac/50hz Fuse:6A/250Vac Arkasında bunlar yazıyor birde ups çalıştırmadan pc açabiliyorum bu bir sorunmu
  3. C

Orite or85 ups

Elimde bu kesintisiz güç kaynağı var 500w kasa ile kullanmamda bir sıkıntı yaratırmı
  4. C

1600 AF 12NM Overclock

Oyunlar için oc düşünüyorsan hiç deneme en fazla 5 fps artar o kadar ama işin render ise ona bir şey diyemem onun yerine ekran kartını oc yapabilirsin istediğini verir
  5. C

Snowman M-T6 işlemci soğutucusu

Başlıktada olduğu gibi sizce nasıl...
  6. C

Dark freezer x94 vs x124

İşlemcim 1600 af oc yapmayı düşünüyorum mümkünse 4ghz bu yüzden iki soğutucu arasında kaldım fazla para vermek istemiyorum tek sorum x94 adata d30 ramleri ile yükseklik sorunu çıkarırmı Anakart:gigabyte b450m s2h
  7. C

2000 TL Ekran Kartı Önerisi

Bulabiliyorsan gtx 1660 super almaya bakın performansı 1660ti cok yakım oc ile geciyor bile 1660ti dan daha fazla oc elverişli sizi asla üzmez
  8. C

Ekran Kartı oc olmuyor

Voltaj kontrolü kapalıymış bir daha test etmeme gerek varmı
  9. C

Ekran Kartı oc olmuyor

Testi birdaha yaptım ve +150 verdi uyguladım ve furmark testinde test ettim kullanımda çakılmalar olmadı ortalama %98 dolaştı önceki yaptığım teslerde ort 36 fps alırken şimdi 49 cıktı başarılı oldummu pek emin değilim
  10. C

Ekran Kartı oc olmuyor

Ekran kartımı msi afterburner yazılımı ile oc yapmayı denedim ama +0mhz yazıyor satıcıyla iletişime gecmelimiyim yoksa bu modelde normalmi bilemedim İşlemci:amd 1600 af Ekran kartı:asus dual 1660 ti evo Ram:adata 8gb ddr4 3200mhz d30
  11. C

Harddisk birleştirme ve Formarlama

Yeni bilgisayar aldım ve eski harddiski yenisine takmak istiyorum harddisk 3 e ayırmıştım onları birleştirip formatlayıp yeni bilgisayarıma takmak istiyorum birleştirme silip c yi genişlete bilirim ama c yi nasıl formatlıycam onu bulamadım yardım ederseniz sevinjrim
Geri