CaptainSupport isimli üyenin son içerikleri

1. C

35-40k bandında alınabilecek laptop önerir misiniz

HP Victus 16 FA0031NT İşlemci: i5-13420H Ekran Kartı: RTX 4060 8GB RAM: 16GB Depolama: 512GB SSD Ekran: 16.1" FHD, 144Hz, sRGB %45 civarı Fiyatı en son 39-40K civarındaydı, kampanyaya denk gelirsen daha da düşebilir.
  2. C

7/24acik lapopta da çoklu metin2 oynamak

Selam, senin sistem gayet yeterli aslında bu tarz çoklu client işler için ama 20-25 hesap açıkken sistemin nefes alması için yaptıkların mantıklı, birkaç öneri de ben ekleyeyim: Görev Yöneticisi > Başlangıç kısmından gereksiz her şeyi kapat. Arka planda çalışan uygulamalar sistem kaynaklarını...
  3. C

Evet, birkaçını bizzat deneme şansım oldu diyebilirim. FA serisi derken kastım Victus 16 fa0000 serileri, yani i5-13420H + RTX 4060 gibi konfigürasyonlara sahip olanlar. Bu modellerde genelde 60Hz ya da 144Hz FHD paneller var ama renk doğruluğu tarafı biraz sınırlı — sRGB %45 civarı diyebilirim...
  4. C

Knight Online Makrolu Kablosuz Mouse Önerisi

Selam, ben de Knight’ta mouse ile cz kombosu yapan biri olarak bayağı araştırmıştım zamanında. Kablosuz ve makrolu olarak şunlara bakabilirsin: Logitech G604 Lightspeed: Hem kablosuz hem de 6’dan fazla programlanabilir tuşu var. Ele de iyi oturuyor, özellikle uzun süreli farm için çok rahat...
  5. C

1. Lenovo LOQ 15IRH8 i5’li, RTX 4060’lı, 16GB RAM falan, baya temiz sistem. 144Hz ekran da var. 38-39K civarında bulursan kaçırma. Soğutması da fena değil, undervolt falan yaparsan taş gibi çalışıyor. 2. MSI Thin GF63 12VE i7 işlemcili, yine 4060 var ama kasa biraz ince olduğu için hafif...
  6. C

-----

Buradaki fiyatlar gayet makul rakiplerine göre ben bu siteyi tercih ediyorum. en ucuz uc sitesi
  7. C

E SPOR İÇİN MONİTÖR ÖNERİSİ

Kardeşim rank zaten taş gibi, göz iyi çalışıyor belli, monitörü düzgün seçersen aim daha da oturur :) 20K bütçeyle şu anda piyasada alınabilecek en mantıklı modellerden ikisini net şekilde önerebilirim: 1. MSI G2412 23.8" IPS panel, 170Hz, 1ms tepki süresi. Şu an piyasada 9K civarına...
  8. C

Cs2 de fps drop ve performans düşüklüğü

Kanka sistem baya sağlam, bende de benzer bir durum vardı CS2 yüzünden kafayı yiyordum neredeyse. FPS yüksek ama sürekli iniş çıkış yapıyor, özellikle çatışma anlarında direkt düşüyordu.Ben şunları yapınca baya toparladı, belki sende de işe yarar: NVIDIA denetim masasında oyuna özel ayarlardan...
  9. C

Kaliteli mobil oyun önerileri

Benim de benzer durumlarda elim hep birkaç sağlam mobil oyuna gidiyor, bilgisayara ulaşamayınca iyi kurtarıyor. Şunları öneririm: Dead Cells: Aksiyon seviyorsan bayağı akıcı ve kaliteli, PC versiyonunun neredeyse aynısı. Stardew Valley: Uzun oynanış süresi olan, kafa yormayan ama detaylı bir...
Geri