Ne yaparsanız yapın fakat SAKIN GPN TEKNOLOJİ DEN ALMAYIN! Ben mağdur oldum siz de olmayın, tüm haklarınızı hiçe sayıyorlar, satana kadar çok ilgililer fakat satış sonrası mağdur olursunuz, ben dava açacağım, tekrar ediyorum SAKIN GPN TEKNOLOJİDEN SATIN ALMAYIN!
ne yaparsanız yapın ama sakın gpn teknolojiden çöp bile almayın. Satana kadar çok ilgililer, satış sonrası tüm haklarınızı hiçe sayıyorlar ve alaka ilgi sıfır. Tekrar söylüyorum SAKIN GPN TEKNOLOJİDEN ALMAYIN, mağdur olursunuz.
Kesinlikle uzak durun lütfen, ben mağduriyet yaşadım siz de yaşamayın. Tüm haklarınızı ihlal ederler, sattıkları ürünün arkasında durmazlar, satana kadar da çok kibardırlar.
Hocam işlemci soğutucunuzda ya da işlemcide bir problem var muhtemelen. Aynı işlemciyi kullanıyorum ve oynadığım tüm oyunlarda ultra ayarlarda 75 dereceyi geçmedi hiçbir zaman. Geçen hafta kasayı temizleyip fanların yerini değiştirdim, işlemci boşta 35 derece, oyunlarda 60-64 arası gidiyor...
Beslemez kardeşim ben kullanıyorum en az 1000 w gerekli. Zamanla güç kaynağın 800 w sağlayamayacaktır verimliliği düşer. Kasada sonuçta fanlar da olacaktır. Sadece işlemci ve ekran kartı olarak düşünmemek gerek. 850 w bana yetmemişti. Ryzen 7 5800x3d ve tuf 4090 oc mevcut.