CaptanPrice isimli üyenin son içerikleri

1. C

Biyolojide ilk ünitedeki canlıların temel bileşimlerini atlasam olur mu?

33 günlük kampın 12 gunu neredeyse bu konu inorganik organik falan sadece YKS sadece 1 soru cıkarmıs bu konuyu atlasam cok sorun olur mu? Sayısalda 250k küsur hedefliyorum
  2. C

Fırat Üniversitesi neden bu kadar düşük sıralama istiyor?

ovünmek ıcın yazmadım sadece benıım ıcın unıversıtenın ısmının olmamasının onemlı olmadıgını belirtmem gerektıgı ıcın yazdım 1726313840 sigara tütün icen bir elemansın nasıl üstünlük kurcan anlamadım 1726313965 senin niyeti baska gıbı forumda sadece soruma cevap versen daha mantıklı olabılırdi
  3. C

isvec vatandaslıgım var burda okuyup ısvece gıtcem ondan dolayı unıversıtenın pek onemı yok yurtdısında o dedıgın unıversıtelerı kımse bılmıyor haberın olsun
  4. C

Zaten bu üniversitenin en iyi bölümleri bilgisayar ile yazılım. Üniversite hakkında bilginiz yoksa boş cevap vermenize gerek yok iyi günler.
  5. C

-Kocaeli Üniversitesi yazılım mühendisliğini 59k sıralama ile kapatmış. -Fırat Üniversitesi yazılım mühendisliğini 84K sıralama ile kapatmış. Fırat universitesi iyi bir üniversite olmasına rağmen niye bu kadar geriden sıralama ile alıyor? Sadece Kocaeli Üniversitesi değil birçok üniversiteye...
  6. C

Bil ve Fethet tarzında online soru oyunu nasıl yapılır,neler kullanılmadılır.

arkadaşlar bil ve fethet tarzında "online" oyun yapmayı düşünüyorum. Online olması için hangi yolları kullanmalıyım,hangi moturu kullanmalıyım ? -2d olcak şekilde düşünuyorum : -mesela her bildigimiz soruyla bir bölge ele geçirmek gibi. -mobil için
Geri