caq1n isimli üyenin son içerikleri

1. caq1n

Kasa önerisi Psu'suz

elimde sadece sistem montajı yapıp geri söktüğüm bir kasa var.ilgilenirsen özelden yazabilirsin KASA: COUGAR MX660 MESH RGB 4x120mm RGB FANLI MESH
  2. caq1n

🚨 FİAT EGEA STOK GELDİ! ÜZDÜ...

1 haftadır takip ediyorum egeanın renkleri hariç birçok aracı vardı. Hatta bayilerde bile şuan var araç. Bu sefer gerçekten stok güncelleniyor yada ay başı olduğu için fiyat güncelleniyordur.
  3. caq1n

ROG GLADİUS 3 MÜ YOKSA STEELSERİES RİVAL 5 Mİ ?

Kesinlikle Gladius III
  4. caq1n

Çözüldü✓ Bilgisayarım Kendini Resetliyor !

Çok teşekkür ederim sayın Moderatörüm :) Biz artık paslandık gözden kaçan küçük şeyler için saatlerce uğraşıorz. İyi forumlar diliyorum.
  5. caq1n

sanırım bundan kaynaklanıyor. internet kesik bir şekilde pc başlattım şuan yükleniorm ve resetleme yok :) peki vanguardın çözmümü nolacak ? tek oynadığım oyun bu zıkkım :D
  6. caq1n

2-3 ay oldu pc alalı kurulumda yapmıştım. zaten asus armory crate otomatik yaptırıo 1684249286 bi çözüm bulamadım :S
  7. caq1n

yine reset attı
  8. caq1n

format attım yazılımsal bişey olduğunu düşünerek şimdi açılır açılmaz resetleme yapıyor. mesela 10 dk önce dosya kopyalarken kapanıp açıldı
  9. caq1n

benchmark occt hepsini denedim ama hatasız sonuçlandı.
  10. caq1n

Merhaba, -Sistemim aşağıda belirtiiğim gibidir. 2-3 gündür pc kendini resetlemeye başladı. Forumdan araştırmalar yaptım fakat çözüme ulaşamıyorum. -Ekran kartını söktüm geri taktım -Bios Pilini söktüm geri taktım. -Ramleri söktüm yer değiştirdim, 2 ye düşürdüm yok. -Tek denemediğim PSU...
  11. caq1n

❌İndirim Bitti! HyperX Pulsefire Dart Wireless Oyuncu Mouse 1.637TL

ASUS ROG Gladius III kullanıcısıyım. Yedek olarak hyperx dart wireless sipariş verdim 1-2 gün kullanma sonucunda asus daha iyi . buna bu kdr para verecek bi özelliği yok wieless şarjı dışında.
  12. caq1n

🔥İndirim Razer Seiren Mini USB Mikrofon incehesap 749TL

uyumlu standı nerden aldınız link vs varnı?
  13. caq1n

Razer Seiren Mini 649 TL

valla bende aldım bulunmaz daha bu fiyata
  14. caq1n

HyperX Cloud MIX Bluetooth Lifestyle Gaming - 1929 ₺

son paylaştğm outlet zaten
Geri