Caramel1 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Öneri Range Rover Hakkinda Bilgi

Merhaba Range Rover Autobiography SDV8 motorlu bir Range almayi dusunuyorum ve motorunda vesaire bir kronik sorunu var midir. SDV6 motorunda motorda bir kac buyuk sorun ile karsilasilabilecegi hakkinda bilgiler gördum sizce bu motorda bir sorun var midir ?
  2. C

Kiza acilmali miyim ?

Hocam bilmiyorum cevremdeki en temiz saf kiz olabilir
  3. C

Kiza acilmali miyim ?

Merhaba okulda sinifta ara ara göz göze geldigim bir kiz var hissediyorum bana baktigini ve ben geri baktigimda odagini baska yere veriyor sizce bu konuda ne yapmaliyim. Kiza konusarak yanasacagim hicbir sebep ve konu yok. 1705919205 Ve sunuda belirtmek istiyorum kendisinin arkadasi ilede bir...
  4. C

Öneri Yeni Range Rover Lar Sorunlu Mu ?

Hocam gunluk kullanacagim icin o kadar benzin masrafi öder isem X5M Competition almayi daha mantikli dusunurum.
  5. C

Anladim hocam cok tesekkur ederim bilgi icin birazcik daha arastirmayi planliyorum.
  6. C

Peki hocam kronik bir sorunu var midir bu araci aldiktan sonra satmayi dusunmuyorum.
  7. C

Hocam dizel ama benzin degil ve bunun hakkinda bilgi nereden ögrenebilirim.
  8. C

Hocam benim bahsettigim seyde bu eski kasalarin videolari cikiyor ve bu kilometrelerdeki arabalar cöp zaten.
  9. C

Hocam Isvecteyim, Mercedes Glc serilerini begenmiyorum cok kucuk ve konforlu bir arac degil fiyatina göre. 1704630339 SQ7 lerede bakiyorum fakat Range kadar donanimli ve arka profosyonel panel bulunmuyor.
  10. C

Hocam yurt disinda yasiyorum bu baktigim araba fiyatina ayni konfor ve lux bulunmuyor ancak BMW X5 M50d 2020 gibi bir model de var aklimda fakat Range kadar konforlu degil.
  11. C

Hocam bende bakiyorum fakat herkes eski 2012 kasalari hakkinda konusmus 3.0 motorunda cok buyuk sorunlar oluyor diyorlar fakat hicbir info bulamadim bu 2017 kasa ve 4.4 dizel motoru hakkinda
  12. C

Merhaba, bir Range Rover Vogue 2017 model araca tutuldum sizce Range nin yeni motorlari sorunlu mudur bu almayi planladigim aracta 4.4 V8 dizel motor bulunmakta 108k Km de. Ve baktigim aracin gecmisi temiz full servis bakimli ve az sahipli.
Geri