caredpill isimli üyenin son içerikleri

1. caredpill

Donanım arşivi f/p canavarı sistemi hakkında

ücret iadesi ne zaman yapılacak peki? yeni sistem alacağım.
  2. caredpill

ben dünkü sistemin ödemesini yaptım bakalım. 1680450135 @GENCERGAMİNG bu konuda yardımcı olabileceğinize inanıyorum.
  3. caredpill

göreceğiz. iletişime geçelim bence düzeltecekler
  4. caredpill

bu konuda yardımcı olabileceklerine inanıyorum 1680449204 o stoku satın aldım zaten alındığı zaman bir kaç dk içinde ürün siteden kaldırıldı. iptali kaldırıp tekrardan onay aşamasına almaları gerekiyor başka bir sorun yoksa tabi.
  5. caredpill

sanmıyorum ürün 9 da alıntı 1 saat içnide zaten o ürün siteden kaldırıldı ben bu hatayı gece yaptım. düzeltebilirler ama hayırlısı olsun umarım düzelir 1680448468 kanka 9 da ödemesini yaptım sipariş düştü sorunsuz sıkıntısız ben heyecandan sistemin özelliklerine bakmaya çalışırken telefonda...
  6. caredpill

yok siparişi verdim ödemesini yaptım iptalde kalırsa para iadesi yapacaklar düzeltirlerse sistemi gönderecekler kendi ellerinde 1680448275 dün birisinin daha başına gelmişti abdullah abiyle paylaşmış sorunu oda gençler ile konuşup sorunu halletmişti. sorun yaşayacağımızı sanmıyorum 1680448287...
  7. caredpill

@Abdullah Hacıgül @GENCERGAMİNG yardımcı olur musunuz? dün akşam 9 da sipariş ettiğim sistemi gece yanlışlıkla iptal ettim. desteğe de yazdım instagram hesaplarına da yazdım henüz bir dönüş yapılmadı. bu hatalı işlemin düzeltilmesini rica ediyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
  8. caredpill

Çözüldü✓ anakart değişikliği sebebiyle siparişi iptal etmeli miyim?

anakart ile m.2 ssd yükseltmesi yapıp sistemi satın aldım. ancak anakartı b550m yapmadığım için açıkçası pişmanım. gigabyte b450m k alacağım işlemciyi o.c yapmak istiyorum işimi görür mü yoksa siparişi iptal mi etmeliyim? sistem özellikleri aşağıda nasıl bir sistem sizce?
  9. caredpill

Donanım arşivi f/p canavarı sistemi hakkında..

başına gelseydi ağlardın da muhtemelen şimdi afra tafra yapıyorsun küçük kardeşim.
  10. caredpill

bunun cevabını arkadaş yukarıda vermiş. yukarıda yazılanları tekrar oku.
  11. caredpill

hocam olan olmuş deyip paraları çöpe mi atalım? indirimli halinin bu olduğunu düşünüyorduk o yüzden bunu satın aldık. meğer indirimli sistemi farklı bir sistem olarak paylaşmışlar. neden? yeni sistem ve link olarak paylaşılacaksa neden eski sistem ve dolayısıyla link silinmedi? 1680380462...
  12. caredpill

bizde öyle biliyorduk. o sistemi farklı bir sistem ve farklı bir link olarak paylaşmışlar meğerse..
  13. caredpill

insanlar talep etmeli böyle susup sesinizi çıkarmadığınız sürece bugün 1.000 lira yarın 10.000 lira fazladan ödemek zorunda kalabilirsiniz.
  14. caredpill

mesele eski sistemin stokunun açılıp sonrasında yeni sistemi 1000 lira indirimle satmaları. 500 gb'lik ssd 1tb olacaktı bunu güncellemek yerine yeni sistem paylaşımı yapmışlar ve bununla ilgili bilgi verilmedi. dolayısıyla benim gibi bir çok kişi mağdur oldu.. 1680379893 @GENCERGAMİNG bunun için...
  15. caredpill

saat 5'te paylaşılan sistemin stoklarına yetişemediğim için saat 9 da açılacak olan stokları bekledik. saat 5'te paylaşılan sistemi güncellemek yerine yeni bir sistem paylaşımı yapmışlar yani farklı bir linke kampanya uygulanmış dolayısıyla ben ve benim gibi bir çok kişi saat 5'te paylaşılan...
Geri