bu konuda yardımcı olabileceklerine inanıyorum
1680449204
o stoku satın aldım zaten alındığı zaman bir kaç dk içinde ürün siteden kaldırıldı. iptali kaldırıp tekrardan onay aşamasına almaları gerekiyor başka bir sorun yoksa tabi.
sanmıyorum ürün 9 da alıntı 1 saat içnide zaten o ürün siteden kaldırıldı ben bu hatayı gece yaptım. düzeltebilirler ama hayırlısı olsun umarım düzelir
1680448468
kanka 9 da ödemesini yaptım sipariş düştü sorunsuz sıkıntısız ben heyecandan sistemin özelliklerine bakmaya çalışırken telefonda...
yok siparişi verdim ödemesini yaptım iptalde kalırsa para iadesi yapacaklar düzeltirlerse sistemi gönderecekler kendi ellerinde
1680448275
dün birisinin daha başına gelmişti abdullah abiyle paylaşmış sorunu oda gençler ile konuşup sorunu halletmişti. sorun yaşayacağımızı sanmıyorum
1680448287...
@Abdullah Hacıgül @GENCERGAMİNG yardımcı olur musunuz?
dün akşam 9 da sipariş ettiğim sistemi gece yanlışlıkla iptal ettim. desteğe de yazdım instagram hesaplarına da yazdım henüz bir dönüş yapılmadı. bu hatalı işlemin düzeltilmesini rica ediyorum bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim...
anakart ile m.2 ssd yükseltmesi yapıp sistemi satın aldım. ancak anakartı b550m yapmadığım için açıkçası pişmanım. gigabyte b450m k alacağım işlemciyi o.c yapmak istiyorum işimi görür mü yoksa siparişi iptal mi etmeliyim? sistem özellikleri aşağıda nasıl bir sistem sizce?
hocam olan olmuş deyip paraları çöpe mi atalım? indirimli halinin bu olduğunu düşünüyorduk o yüzden bunu satın aldık. meğer indirimli sistemi farklı bir sistem olarak paylaşmışlar. neden? yeni sistem ve link olarak paylaşılacaksa neden eski sistem ve dolayısıyla link silinmedi?
1680380462...
mesele eski sistemin stokunun açılıp sonrasında yeni sistemi 1000 lira indirimle satmaları. 500 gb'lik ssd 1tb olacaktı bunu güncellemek yerine yeni sistem paylaşımı yapmışlar ve bununla ilgili bilgi verilmedi. dolayısıyla benim gibi bir çok kişi mağdur oldu..
1680379893
@GENCERGAMİNG bunun için...
saat 5'te paylaşılan sistemin stoklarına yetişemediğim için saat 9 da açılacak olan stokları bekledik. saat 5'te paylaşılan sistemi güncellemek yerine yeni bir sistem paylaşımı yapmışlar yani farklı bir linke kampanya uygulanmış dolayısıyla ben ve benim gibi bir çok kişi saat 5'te paylaşılan...