Carents isimli üyenin son içerikleri

1. C

Yardım Sorun nereden kaynaklanıyor yardım

Denedim sonuç aynı Kablolu bağlantı kullanıyorum Türknet ile yaklaşık 1 hafta önce görüştüm modemin güncel olduğunu söylediler ayriyeten önerdiğin bir şey varsa söylersen sevinirim Hepsi kapalıyken de sonuç aynı Modem kusurluysa wifi testinde de hatalı sorun çıkmaz mıydı ? 1653733323 Ben de...
  2. C

Yardım Sorun nereden kaynaklanıyor yardım

Merhaba önceden geforce now yüksek paket kaybı sorunundan konu açmıştım ama çözüm çıkmamıştı oraya ekleme yaparsam sonraki sayfalarda gözüküp öne çıkmayacağını düşündüm yeni konu açıyorum o yüzden. Bilgisayardan ve telefondan yaptığım internet hız testi ile geforce now ağ testlerini ek olarak...
  3. C

Yardım Geforce Now bulanık görüntü.

Buradaki ayarlar ağ testi kısmına etki etmiyor ama bu şekilde de denedim sonuç aynı yine.
  4. C

Şu an trde 1 aylık aboneliğim var ama
  5. C

Nasıl deneyeceğim serverlar kısmında 2 tane türkiye serverı hariç başka çıkmıyor.
  6. C

Dediğin gibi sorun yok deyip resetledi falan sorun devam ediyor hala. Gameplus'a 3 gün önce falan mail attım bu konu hakkında cevap gelmedi. Olan giden paraya oldu.
  7. C

Türknet kullanıyorum onlara mı danışmam lazım sorun için ?
  8. C

İnternet verilerim ve Geforce Now verilerimi paylaştım. 1080p 60fps geçtim neredeyse bütün çözünürlüklerde görüntü inanılmaz bulanık gözüküyor. Bu kadar paket kaybı nasıl oluyor. Gameplus gelmeden önce eu serverında Cyberpunk'ı RTX açık oynadım gayet akıcıydı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri