Arkadaşlar merhaba. 10 senedir falan g103 kullanıyorum. Bozulmak bilmiyor ama hem büyük olması hem de tuşların biraz sertleşmesi nedeniyle değişiklik yapmak istiyorum. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum milisaniyelik tepkimeler çok önemli değil. Aula F87 pro öneriliyor genelde sessiz olarak ama...
12400f stok soğutucu ile max 80 derece görüyorum biraz fan sesi var. Sizce bu fazla mı gelir daha uyguna sessiz fanlı bir model var mıdır? Yoksa gerek yok stokla devam et mi dersiniz?
AOC yi alıp ölü pikselden iade etmiştim. IPS glow çok fazlaydı. Sonra Lenovoyu aldım. Bunda glow baya az, renkler de gayet güzel, hoparlörler yeterli. Lenovo da parlaklık daha iyi arkadan güneş vururken bile görülüyor. Benim oyum Lenovoya.
Cihaz güzelmiş ama trendyoldaki fotoğraflar yanlış mı acaba, diğer sitelerde aynı modelde yükseklik ayarı falan var. Bir de trendyolun iade politikası nasıl acaba?
Vatan'dan aldığım sistemle gelmişti. Bana önde 3 argb arkada 1 elite fanla geldi. Kontrölcü ve çoklayıcı da vardı. Satıcıdan satıcıya değişiyor sanırım kutu içeriği.
5_6 tane Piksel sıkışması ya da ölü piksel bilemiyorum, olan monitörü 1 gün içinde iade ettim fotoğrafla beraber. Sorun yok diyerek iadeyi kabul etmediler. Thh ye verdim karar bekliyorum.
AOC 24G4X modelini aldım maalesef piksel sorunu çıktı iade ettim. IPS glow daha az olan siyahları daha iyi verebilecek bir monitör var mı aynı bütçelerde? Çünkü genelde karanlıkta kullanıyorum. VA panel mi bakmam gerekir?
Bende de montaj hariç olmasına rağmen 1 haftada teslim edildi ve işlemci eksik geldi. Geç farkettim. Kargo gelince kargocunun yanında açıp kontrol edin.
Öneriler için teşekkürler. AOC modeli için redditte ve bazı testlerde ekranın pembe tonlarında olduğu söyleniyor. Var mı böyle bir şey? MSI ve AOC kendi sitelerinden baktığımda kontrast ve parlaklık değerleri aynı gözüküyor.
AOC
MSI