carfreak isimli üyenin son içerikleri

1. C

Sessiz Klavye Önerisi

Arkadaşlar merhaba. 10 senedir falan g103 kullanıyorum. Bozulmak bilmiyor ama hem büyük olması hem de tuşların biraz sertleşmesi nedeniyle değişiklik yapmak istiyorum. Rekabetçi oyunlar oynamıyorum milisaniyelik tepkimeler çok önemli değil. Aula F87 pro öneriliyor genelde sessiz olarak ama...
  2. C

🔥İndirim 🔥ThermalRight Pearless Assasins 120 1299 TL🔥

12400f stok soğutucu ile max 80 derece görüyorum biraz fan sesi var. Sizce bu fazla mı gelir daha uyguna sessiz fanlı bir model var mıdır? Yoksa gerek yok stokla devam et mi dersiniz?
  3. C

AOC 24G4X vs Lenovo R25i-30

Biraz ayaklar büyük onun dışında beni rahatsız eden bir durum olmadı. Ghostingle karşılaşmadım.
  4. C

AOC 24G4X vs Lenovo R25i-30

AOC yi alıp ölü pikselden iade etmiştim. IPS glow çok fazlaydı. Sonra Lenovoyu aldım. Bunda glow baya az, renkler de gayet güzel, hoparlörler yeterli. Lenovo da parlaklık daha iyi arkadan güneş vururken bile görülüyor. Benim oyum Lenovoya.
  5. C

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Uzun süredir kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz? Kullanımı önemli derecede etkileyecek kronik sorunu var mıdır?
  6. C

Monitör önerisi bütçe 5.000

Cihaz güzelmiş ama trendyoldaki fotoğraflar yanlış mı acaba, diğer sitelerde aynı modelde yükseklik ayarı falan var. Bir de trendyolun iade politikası nasıl acaba?
  7. C

1080p Monitör Tavsiyesi

İade kabul olmadı thh ye verdim. Pazarama Aptek'ten aldım aklınızda olsun. Amazon satıcılı ürünlere bakın.
  8. C

❌İndirim Bitti! Corsair iCUE 3000Dkasa 2750tl

Vatan'dan aldığım sistemle gelmişti. Bana önde 3 argb arkada 1 elite fanla geldi. Kontrölcü ve çoklayıcı da vardı. Satıcıdan satıcıya değişiyor sanırım kutu içeriği.
  9. C

aptek teknoloji güvenilir mi??

5_6 tane Piksel sıkışması ya da ölü piksel bilemiyorum, olan monitörü 1 gün içinde iade ettim fotoğrafla beraber. Sorun yok diyerek iadeyi kabul etmediler. Thh ye verdim karar bekliyorum.
  10. C

VATAN PC YİNE YANIYOR 12400F-4060 19.499TL

Geçen hafta corsair kasalısını 22 ye aldım üzdü biraz :d
  11. C

Vatan bilgisayar montajlı siparişiniz ne kadar sürede geldi ?

Bana montajsız 1 haftada gönderdiler ve işlemci eksik çıktı :)
  12. C

1080p Monitör Tavsiyesi

AOC 24G4X modelini aldım maalesef piksel sorunu çıktı iade ettim. IPS glow daha az olan siyahları daha iyi verebilecek bir monitör var mı aynı bütçelerde? Çünkü genelde karanlıkta kullanıyorum. VA panel mi bakmam gerekir?
  13. C

20-25 bin tl pc toplama

Bende de montaj hariç olmasına rağmen 1 haftada teslim edildi ve işlemci eksik geldi. Geç farkettim. Kargo gelince kargocunun yanında açıp kontrol edin.
  14. C

1080p Monitör Tavsiyesi

Öneriler için teşekkürler. AOC modeli için redditte ve bazı testlerde ekranın pembe tonlarında olduğu söyleniyor. Var mı böyle bir şey? MSI ve AOC kendi sitelerinden baktığımda kontrast ve parlaklık değerleri aynı gözüküyor. AOC MSI
  15. C

1080p Monitör Tavsiyesi

Teşekkürler. Hoparlörünü deneyen var mı iş görür mü? Harici hoparlör almaktan da kurtulmuş olurum.
Geri