Öncelikle merhabalar işlemciniz kaç pin ise öğrenip ona göre işlemciler bakmalısınız eğer anakart değişmicekse tabi ordan bütçenize güzel gelen bi işlemciyi seçip tabi perfonmans testlerine bakarak değerlendirip tarayıcadan darboğaz test yazarsanız çıkar güzel bi site seçtiğiniz işlemciyle ekran...
Herkese hayırlı ramazanlar dilerim.
Bilgisayarı aldığımdan beri fanları dönüyor ama ışıkları yanmıyor bi süre takmaya takmaya en sonra dert oldu tabi kablolamada sıkıntı yok diye düşünüyorum fotoğrafta bakabilirsiniz varsa bi hata söylerseniz sevinirim. Kablolama değilse yanmama sorunu neyden...
Kasa aldım fiyat konusundan sıkıntı çektiğim için parça parça alıyorum nzxt kraken z63 280mm rgb sıvı soğutma i9 13900k yı soğuturmu acaba sıvı soğutma hakkında hiç fikrim yok bi dostum önerdi varsa fikriniz alabilirsem mutlu olurum .
Hocam bilgisayarın temizliğini yaptıktan sonra bilgisayar açılmamaya başladı ekran kartının fanlari dönmüyor ama ışığı yanıyo ana kart üstündeki VGA boot ışıkları kırmızıydı biraz uğraştım açmayı başardım ama ya biosa atıyor ya da bilgisayarı onarma ekran atıyor bilgisayarı onaramıyor ne...
Yok hocam GPU değiştirme gibi bi olay yok arkadaş alıyorsam iyisini alayım diye 1000 w almış kendisi oyun arkadaşım uzun bir süredir tanışıyoruz. sizce kaça almalıyım 55 k ya monitör yazıyo zaten bide logitech g935 kulaklık logitech klavye mouse seti var üstünde hocam
malesef almanyadan hediye olarak gönderildi sadece anakarttın kutusu var
1728931205
hocam ssd sata diye belirttim ct960bx diye geçiyo
ramlarda 3600 mhz cl16