Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Ben i5 9300H işlemcisine sahip bir notebook kullanıyorum ve GPU da GTX1650. Ama oyunlarda henüz başında bile, ki bu bence ısıdan kaynaklanmadığını gösterir, işlemcim olması gerektiğinden çok daha düşük clock hızları ve watt tüketimiyle çalışıyor. Hemen hemen...
Arkadaşlar merhaba. Ekran kartım GTX 1650. Abdullah ağabeyin verdiği linkten hangisini indirmem gerekiyor ve God of War'da kurabilmek için ne yapmam gerekiyor tam anlamadım da yardımcı olabilir misiniz? God of War FSR 2.0 destekliyor atmam gereken dosyayı oyunun klasörüne attım fakat çalışmadı...
sanırım tam olarak anlamadım ne dediğinizi. aşağıdaki görüntü gibi bir çok kesit aldım ama bunları hepsini ayrı ayrı video alarak almak istiyorum onu nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar merhaba 22 dakikalık bir videodan 10'larca klip almam gerekiyor hepsini böldüm Premiere Rush'tan fakat hepsini ayrı ayrı video olarak kaydetmek istiyorum yapabilirim?
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımı açtığımda 0.79GHZ sabit olduğunu gördüm ben de bir videodan regeditten intelppm start değerini 3'ten 4'e çektim bu sefer 2.40GHZ sabit kaldı ve boşta olmasına rağmen ekran kartım 90 dereceleri görüyor. Güç yönetimi seçeneklerini tamamen nasıl fabrika ayarlarına...
Arkadaşlar merhaba GTX 1650 i5 9300H 8GB ramli laptop kullanıyorum. RDR2de fpsler pek tatmin edici olmadığı için mem clock arttırmaya karar verdim ve +500 uyguladım ( bunu ramden mi alıyor?) ve herhangi bir ısı vs problemi yaşamadım, üstüne fpste %15-20lik bir artış oldu kimi yerlerde sizce...