carlsen isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim FC25'i Olanlara FC26 Steam 55$!

Oyunu kariyer modu için alan varsa bu fiyatlara almasın zaten. Haziran gibi bedavaya satılıyor. Şimdi alanlar Ultimate Team için alıyor, crackli bir şekilde nasıl oynayacaklar online modu? Korsan övücülüğünüz bir bitmedi.
  2. C

🔥İndirim FC25'i Olanlara FC26 Steam 55$!

VPN açıp konumu Ukrayna yapın, daha ucuza gelir. FC25 sahibiyseniz daha da ucuz olur. Ben ön sipariş Ultimate sürüm aldım, yalan olmasın ama 1700 liraya falan denk geldi.
  3. C

FC26 VPN ile alınırsa ban yenir mi?

VPN ile Ukrayna'dan bağlanarak daha ucuza alınabiliyor. Bir riski olduğunu biliyorum ama daha önce yapan var mı diye merak ettim. Deneyimi olan var mı bu konuda?
  4. C

❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Biz sadece bekleyecek miyiz yani? Yapılabilecek bir şey var mı? Benim kargo 27 haziranda girmiş gümrüğe.
  5. C

Ne zaman ulaşmıştı kargo elinize?
  6. C

❌İndirim Bitti! Akko Switchler indirimde (aliexpress)

1200 TL'ye 2 switch geliyor. Gaming.gen'den de zaten İyzico vs. ile o fiyata geliyor neredeyse.
  7. C

❌İndirim Bitti! Akko Switchler indirimde (aliexpress)

Aynı switchten sadece 45 tane alabiliyoruz. 45 tane switchi ne yapayım ben :D
  8. C

Klavye alüminyum değil ama 1200 TL eder. Sadece switchler bile 800-1000 TL eder zaten.
  9. C

Ünlem var diye paniğe gerek yok. Gümrük süresi uzayınca da ünlem çıkabiliyormuş GPT'nin söylediğine göre, sürenin uzaması bu olaylardan bağımsız yoğunluktan vs. de olabilir. Gümrükten geçmezse vergisi ile de alamayız gibi geliyor orası ayrı.
  10. C

Dediğin gibi Uşak'ta zor satarım önceden ilana koyayım demiştir belki :D
  11. C

Türkiye'ye Akko'dan sipariş gelir mi?

Epomaker YunExpress ile yollayınca bir şekilde elimize ulaşma ihtimali oluyor ama Akko için de geçerli midir bu?
  12. C

Kargoya verilmiş, hayırlısı olsun.
Geri