başlıktaki gibi 2 mousenin birini alacağım ama cok arada kaldım hangisi daha iyi şuan darmoshark m3s kullanıyorum hiç memnun değilim şarj edilemiyor…
özellik ve performans olarak hangisi daha iyi sizce
merhaba şuanki mousem darmoshark M3S 2khz ama bu mousede cok büyük bi sorunum şarj meselesi şarj almıyor bazen yanıp sönüyor ve cok uğraştırıyor aklımda 2 tane mouse var sizce hangisini almalıyım fps oyunları için?
ATK A9 ULTİMATE...
merhaba klavyem normalde yellow switch ve sesinden sıkıldım cok tok bi ses arıyorum hangi switch önerirsiniz bütcenin önemi yok fotoğraflarda belirttiğim gibi böyle uyumlu önerebilir misiniz
merhaba bilgisayarımı neredeyse 3-4 aydır kullanmadım ve iyi bi yere koydum sonrasında tekrar mınitör alıp temizledim kullanmaya başladım her güncellememi yaptım normal hale getirdim ama oyunlarda cidden gözle görünmeyi gectim neredeyse 150-200fps bi düşüş var normalde 450-500fps oynadığım...
merhaba mousemi her şarja taktığımda normalde bi kere yanıp sönüp sonra tekrar yanıyor öyle şarj aldığını anlıyorum ama son zamanlarda taktıpımda yanıp sönüp duruyor durmadan şarj alıyor mu almıyor mu zarar veriyor mu bilmiyorum biri yardımcı olabilir mi
denediklerim...
söküp taktım
modunu...