Carlsson isimli üyenin son içerikleri

1. Carlsson

Öneri Rawm Leviathan V4 vs wraith w1

başlıktaki gibi 2 mousenin birini alacağım ama cok arada kaldım hangisi daha iyi şuan darmoshark m3s kullanıyorum hiç memnun değilim şarj edilemiyor… özellik ve performans olarak hangisi daha iyi sizce
  2. Carlsson

Öneri Wraıth w1 mouse alınır mı?

tesekkurler
  3. Carlsson

bataryasının kac mah oldugunu bılıyor musun
  4. Carlsson

darmoshark m3s suan kı mousem ama degıstırmek ıstıyorum cok sorun cıkartıyor bu mouse hakkında bılgınız var mı
  5. Carlsson

Bu ram orjinalmidir?

yüksek ihtimalle orjinal.
  6. Carlsson

Öneri Hangi mouse daha iyi hangisini almalıyım?

merhaba şuanki mousem darmoshark M3S 2khz ama bu mousede cok büyük bi sorunum şarj meselesi şarj almıyor bazen yanıp sönüyor ve cok uğraştırıyor aklımda 2 tane mouse var sizce hangisini almalıyım fps oyunları için? ATK A9 ULTİMATE...
  7. Carlsson

Öneri Gamakay mk61 switch öneri

merhaba klavyem normalde yellow switch ve sesinden sıkıldım cok tok bi ses arıyorum hangi switch önerirsiniz bütcenin önemi yok fotoğraflarda belirttiğim gibi böyle uyumlu önerebilir misiniz
  8. Carlsson

Fivem kaliteli Freeroam server?

herkese iyi günler fivemde fazla araba seçeneği olan kaliteli bi server arıyorum freeroam sadece gezik takılabileceğim bildiğiniz server var mı?
  9. Carlsson

Bilgisayarımda garip bir düşüş var

merhaba bilgisayarımı neredeyse 3-4 aydır kullanmadım ve iyi bi yere koydum sonrasında tekrar mınitör alıp temizledim kullanmaya başladım her güncellememi yaptım normal hale getirdim ama oyunlarda cidden gözle görünmeyi gectim neredeyse 150-200fps bi düşüş var normalde 450-500fps oynadığım...
  10. Carlsson

Küba cg50 ehliyet sınıfı

merhaba küba cg50 motor alıcam a1 ehliyetim var ruhsatta 50cc ama motor 150cc yeterli mi sıkıntı cıkar mı? b ehliyet alıxam
  11. Carlsson

Yardım Darmoshark M3S Şarj sorunu

merhaba mousemi her şarja taktığımda normalde bi kere yanıp sönüp sonra tekrar yanıyor öyle şarj aldığını anlıyorum ama son zamanlarda taktıpımda yanıp sönüp duruyor durmadan şarj alıyor mu almıyor mu zarar veriyor mu bilmiyorum biri yardımcı olabilir mi denediklerim... söküp taktım modunu...
  12. Carlsson

Sizce bu pc nasıl yani herhangi bir sıkıntısı varmı

cok grafik oyunu oynamıyosan al geç zaten sıkıntı cıkarmaz
  13. Carlsson

Acil öneri indirim bitmeden

üsttekini al çok bi fark yok
  14. Carlsson

Sizce bu pc nasıl yani herhangi bir sıkıntısı varmı

4050 bence kötü yani
  15. Carlsson

Hazır sistem almak için en güvenilir site önerisi

sinerji-itopya- gaminggentr