CaRLyNe44 isimli üyenin son içerikleri

1. C

PC TAKILMA SORUNU

4125 boşta 4889 4990 yük altında hocam çalışıyor oc hiç yapmadım 1741968224 kaç kere windows 11 attım serviste attı tertemiz bütün diskleri sildim sıfırladım orjinal win 11 aldım kurdum olmadı windows kaynaklı mı donanım mı onu çözemiyorum cnbech furmark occt test ettim tık etmedi sistem oda...
  2. C

Taahüt bitiyor Nereye geçeyim?

türksat kablonet ben kullanıyorum 100/20 fiber yani türknete ve türktelekom oranla fazlasıyla iyi 100 hepsini veriyor kopmaksızın arada nadir bir iki sorun çıksada temsilcileri yardımcı oluyor anında gideriliyor sorunun akşam 22,00 kadar teknik ekipte geliyor büyük arızada ama ben sorun...
  3. C

PC TAKILMA SORUNU

hocam expo kapalı manuel 5200 kullanıyorum işlemci ram desteği 5200 mhz olduğu için ama 5600 de denedim aynı değişen bir şey olmadı
  4. C

PC TAKILMA SORUNU

MERHABALAR 2 SENE ÖNCE İNCEHESAPTAN HAZIR SİSTEM ALDIM. VE EN AZ 7-8 KERE GARANTİ SERVİSİNE YOLLADIM PC NİN KULLANMA SÜRESİ GARANTİYE GİTME SÜRESİNDEN AZ EN SONU TÜM PARÇALARI DEĞİŞTİLER FAKAT SORUNU ÇÖZEMEDİLER SORUNUM ŞÖYLE SÜREKLİ OYUNLARDA DROP FPS DÜŞÜŞÜ YİYORUM MASAÜSTÜNDE TAKILMALAR...
Geri