Carlzberg isimli üyenin son içerikleri

1. Carlzberg

Çözüldü✓ Mouse/kulaklık önerir misiniz

12 gibi güzel bir bütçe ile iki üründen en az birini premium segment olarak tercih edebilirsiniz. Örn, ben Beast X mouse ve Cloud 3S Wireless kullanıyorum, aşağı yukarı söylediğiniz fiyat segmentine geliyor. Üst seviye premium bir mouse + orta/üst kalburüstü denebilecek bir kulaklık. Siz...
  2. Carlzberg

🔥İndirim Razer Viper V3 Pro Faker Edition 7050 TL

Ezbere konuşuyorsun lafından sonrasını okumaya gerek duymadım, sektörün gerçeğine sırf bir tartışmada üstün gelmek için bu şekilde itiraz ederek cümleye başlayan bir savunmayı ciddiye alamam. Hayatta başarılar.
  3. Carlzberg

Çözüldü✓ Razer klavye satın aldım

Yani parayı savurmak olmuş biraz. Şu paraya çok rahat, PBT keycapli, metal gövdeli, hotswappable klavye alınabilirdi. İmkanınız varsa iptal edin yazık olmasın.
  4. Carlzberg

Kamu spotu; E-sporcular ekipmana cebinden para vermiyor, büyük firmalar bkz. Logitech, Razer şahıslarına sponsor olup üst seviye ürünlerini ücretsiz gönderiyorlar. Kamu spotu sonu. Bu meseleyi hallettiğimize göre, Ben Viper V3 e kötü demedim, gayet güzel iş görür bir mouse ANCAK o da 3.5-4'e...
  5. Carlzberg

Çözüldü✓ Razer V3 Viper Pro vs Logitech Superlight 2 Hangisini almalı mıyım ?

Mutlaka ikisinden biri olacaksa Viper daha iyidir ancak kullanıcı tecrübesi de önemli biraz burada, ben şahsen Viper'ı öneririm ancak kendime alacak olsam Superlight'ı alırdım. Gel gelelim, ille bu ikisinden biri olacak diye bir kaide yoksa, bu kadar yüksek bütçelerde magnezyum veya karbon...
  6. Carlzberg

Şu paraya Beast X almak varken gidip bunu alan varsa.. gülerim yani :D
  7. Carlzberg

Yardım Bilgisayara 2. ram almak istiyorum uyumsuzluk olmaması için yardım istiyorum.

Direkt elindekini 2. elden satıp, kit olarak yeni ramler al.
  8. Carlzberg

Asus klavye vs Razer klavye Beyaz Renk

Ucuz plastik
  9. Carlzberg

Kasası ABS. Söylediğim gibi, bütçeniz var madem, aluminyum kasaya sahip bir ürün almanızı öneririm.
  10. Carlzberg

Mekanik olarak, AKKO M1V5 vb muadili şeklini beğendiğin AKKO klavyelere bakabilirsin. Manyetik olarak da, MCHOSE ACE 68, MAD 68 PRO gibi klavyelere bakabilirsin. Bu kadar para verdikten sonra full custom imkanı sunan, kaliteli ve metal gövdeli ürünleri tercih etmen kendi yararına olur.
  11. Carlzberg

İkisi de değil. Gereksiz pahalı ve gereksiz büyük klavyeler. Çok daha uygun fiyata, çok daha iyi klavyeler bulabilirsiniz.
  12. Carlzberg

1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

1.0 Evo paket yeni model bak derim.
  13. Carlzberg

Öneri 5000TL'ye Kadar Klavye Önerisi

Monsgeek M1V5
  14. Carlzberg

27 inç 2K monitör tavsiyesi

Yan monitörüm VG27AQ1A, bu onun üst modeli.
Geri