cArnas isimli üyenin son içerikleri

1. cArnas

İnternete kablo ile bağlanamıyorum lütfen yardım edin her yolu denedim.

3 farkli baska bir bilgisayarda calisan ethernet kablosuylada denememe ragmen bir turlu baglayamadim internete. Driver kurmayi denedim herseyi denedim lakin hic bir turlu bir yol katedemedim kabloyu taktigimda aygit yoneticisindede gorunmuyor kablo ve ethernet kablosunu taktigim yerde sadece...
  2. cArnas

amd phenom ii x4 955

Elimde bu işlemcili sistem var gt 1030 alsam yanına valorantı 60 fps oynatırmı bu işlemciyi halıhazırda kullanan varmı varsa performansı nasıl valo oynatırmı
  3. cArnas

İlk defa pc topluyorum

https://www.itopya.com/KendinTopla?p=7581_1-21344_1-21382_1-23254_2-23211_1-20525_1-19673_1-20512_1 boyle bır sıstem topladım ekran kartı hariç 21k ya ıstegınıze gore markaları degıstırebılırsınız burada ekran kartını bulamadım ama ekran kartını ayrı olarak alıp kendınız takabılırsınız zaten...
  4. cArnas

12v kanalından 17A degerı veren 250 wattlık bır psu gt 1030 beslermı

valorant 60 fps oynayabılmek için ikinci el gt 1030 almak ıstıyorum sorum şu. 250 wattlık psum gt 1030u test etmeye yetermı yanı sıstemımı yakma ıhtımalı nedır psu baya eskı ama hıc sorun cıkarmadı su zamana kadar sadece deneyecegım acaba açarmı sistem bileşenleri anakart =msı 760gm-p33 işlemci...
  5. cArnas

steelseries rival 3 düşük hız sorunu

Herkese merhaba ikinci el olarak rival 3 mouse aldım. normalde bir cok mouse ıle oyun oynamıstım ınternet kafelerde hepsinde 800 dpı ile asagı yukarı aynı deneyımı alırken rıval 3 te 800 cpı çok agır kalıyor cpı ve dpı aynı seylermı bırcok yerde aynı yazıyor ama aynı deneyımı alamıyorum he bıde...
Geri