carryonline isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Xbox Wireless Controller 9. Nesil 2391₺

içime kurt düşürdün fiyat saçma gelmişti, aldım ne yapsam iptal mi etsem
  2. C

🔥İndirim Xbox Wireless Controller 9. Nesil 2391₺

mağaza güvenilir mi bilmiyorum çakma falan gelebilir mi
  3. C

❌İndirim Bitti! Decathlon Spor Ayakkabı 🔥1050 TL

valla çok rahat ayakkabı. 650 liraya almıştım, keşke indirime girse de alsak..
  4. C

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Ya ben bunu aldım, 30 euro altı sorun yok ama geçen günde mouse aldım o da 30 euro altı. ama ikisi 30 euro geçiyor farklı kargolar sorun olur mu?
  5. C

A101 de Adidas Hoops 3.0 ayakkabılar 999₺

https://www.n11.com/urun/adidas-id5253-switch-move-erkek-spor-ayakkabi-54385955?magaza=emekspor indirimde bayadır takip ediyorum bunu %11 indirim kuponuyla 1450 liraya geliyor ihtiyacı olan baksın derim.
  6. C

🔥İndirim Bargello Parfümler 153₺🔥🔥HB Premium

Hocam size veya konunuza bir lafım yok. İndirim bilgilendirmesi için teşekkür ederim. Ancak bargello eskisi kadar iyi değil. Bilmiyorum belki bana öyle gelmiştir.
  7. C

🔥İndirim Defacto 7li erkek çorap 100₺

kanka çorap önersene ben iyi bulamadım
  8. C

🔥İndirim Asus Tuf A15 LP103 25.500 TL 🔥

haklısın aynısnı 26k'ya almıştım çok memnunum umarım gta 6 çıkınca kaldırır :d
  9. C

🔥İndirim 10 KİLO SUCUK 1420 TL ( Et olma ihtimali düşük ) ( KİLOSU 142 TL )

bu yorumlarda genelde kendi yorumları oluyor bu firmanın böyle mi bilmem
  10. C

Öneri Laptop için öneri 25k

Merhabalar laptop alacağım 25k-26k limitim var. Araştırdım bu fiyata iki tane laptop var. 1. https://m.n11.com/urun/lenovo-loq-15iax9-83gs007wtr-i5-12450hx-8-gb-512-gb-ssd-rtx4050-156-dos-dizustu-bilgisayar-55043987?magaza=gti-bilisim&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel...
  11. C

Hangi laptopu alayım

ya aynı laptopları bende alacağımda bu satıcılara nasıl güveneceğim daha önce hiç almadım da
  12. C

Acer nitro 5 mi lenovo loq mu hangisi almam daha iyi olur

hocam konunuz benim için çok iyi oldu bu lenovo laptopu alacağım ama bir kaç soru var kafamda. Isınma durumu nasıl? fanlar iyi çalışıyor mu? n11'de GTİ bilişim satıyor iyi mi bu adamlar? dolandırılmak istemiyorum daha önce hiç laptop falan almadım. Ek ram alsam 8 daha eklesem olur mu?
  13. C

Yardım Üniversite için laptop önerisi lazım

o olabilir hocam :D. bende alacağım 26k limitim varda monster iyi gibi gelmişti gözüme
  14. C

Çözüldü✓ 25.0000 TL Gaming Laptop Önerisi

hocam bu laptop güzelde aklıma takılan bir şey var, satıcıya nasıl güveneceğiz onu bilemedim
  15. C

Yardım Üniversite için laptop önerisi lazım

hocam herkes aynısını söylüyor ama alan arkadaşlarımın hepsi memnun anlamadım neden böyle acaba
Geri