Merhaba. Bu fiyat bandında bir dizüstü bilgisayar arıyorum.
Kullanım amaçlarım şu şekilde:
Video edit, Programlama, Photoshop ve 1080p oyun.
Nasıl bir cihaz almalıyım?
Merhabalar. 20.000 TL bütçe ile video edit/render, programlama, photoshopping ve video oyunu oynamak gibi isteklerimi halledebilecek bir dizüstü bilgisayar arıyorum.
Aklıma yatan model ise şu...
Merhabalar. Maksimum 20.000₺ olacak şekilde bir dizüstü bilgisayar arıyorum.
Kullanım amaçları şöyle: Video edit, render, programlama, Photoshop ve oyun.
Merhabalar. Şu iki cihaz arasında kaldım:
https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-82sc0062tx-amd-ryzen5-6600h-162x8gb-512gb-ssd-rtx-3050ti-4gd6-16-wuxga-ips-freedos-dizst-bilgisayar-p-HBCV000035X6FO?magaza=Sepetist&url_src=and-product-detail...
Attığınız Victus modeli özellik olarak güzel fakat 45 NTSC panel renk doğruluğu olarak kötü ve benim renk doğruluğu iyi olan bir cihaza ihtiyacım var. Photoshop ve video edit için.
Oyun için değilde, video render ve bazı programlama uygulamaları için performansı önemli. Baktığım kadarıyla i5-12500H daha performanslı fakat Ryzen 5 6600H batarya modunda performans, güç tüketimi olarak daha önde ve daha performanslı onboard GPU ile geliyor. Intel modelinin 12C/16T olması daha...
Merhabalar. Bu linkteki cihazı almak istiyorum.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-16iah7-ntel-core-i5-12500h-8-gb-512-gb-ssd-rtx-3050ti-4gb-freedos-16-wuxga-tainabilir-bilgisayar-82sa0068tx-p-HBCV00002U0D4P?magaza=BOZDAN+Teknoloji&url_src=and-product-detail
Alınır mı? Nasıl...
Merhabalar. HP Omen 16 Ryzen 7 5800H, RX 6600M 8GB, 16GB RAM, 512GB SSD'li modele mağazada gezerken denk geldim.
Fiyatı özelliklerine göre çok uygun geldi. Satın almayı düşünüyorum.
Sizce bu bilgisayar bu fiyata alınır mı?
Merhabalar. 30.000₺ bütçe ile bir dizüstü bilgisayar arıyorum.
Amaçlar: Video edit/render, programlama, Photoshop ve oyun oynamak şeklide olacak.
Beğendiğim bir cihaz...
Merhabalar. 13.000 TL bütçe ile masaüstü bilgisayar arıyorum.
Nasıl bir şey toplanmalı?
Amaç: Photoshop, video edit/render, programlama ve bazı güncel video oyunlarını oynamak.