Casebilo isimli üyenin son içerikleri

1. C

EKRAN KARTIM ISINIYOR PC KENDİ KENDİNE RESET ATIYOR

Arkadaşlar 4 yıldır kullanıyorum pc yi hiçbir sorun olmadı fakat 2 gün öncesine kadar AC Valhalla oynarken kendi kendine reset attı ve açıldığında hz 60 a düşmüş ekran kartım gözükmüyordu aygıt yöneticisinden baktığımda devre dışı bırakılmış tekrar etkinleştirildiğimde ünlem hata kod 31...
  2. C

BEYAZ PC İÇİN 9700x e BEYAZ ANAKART ÖNERİSİ

KASAM MİCRO ATX VE ATX DESTEKLİ İŞLEMCİM 9700x BEYAZ SİSTEM DİZMEK İSTİYORUM 10-12K BÜTÇEM VAR LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ? BUGÜN MSI ZERO PROJECT SİPARİŞİ VERMİŞTİM GELDİ FAKAT KASAMLA UYUMLU OLMADIĞI İÇİN NE ALACAĞIMI BİLMİYORUM
  3. C

R7 9700x BEYAZ SİSTEM İÇİN ANAKART VE RAM ÖNERİSİ

Peki ramlerin mhzlerini en yüksek alsam bir sorun olur mu yoksa gerek yok mu dersin 7600 alsam mesela bütçem yetiyor çünkü
  4. C

İtopyadan aldım 3 gün önce 30k ya inmişti kanka. Teşekkür ederim kasayla uyumlu gibi duruyor bi de sen bakar mısın
  5. C

Kankalar beyaz sistem topluyorum kendime size danışmak istedim. Ekran kartımı sipariş verdim GİGABYTE 4070Tİ AERO İşlemcide ise uzun uzadıya araştırdım 7700x ve 9700x arasında kaldım ve 9700x e karar verdim Şimdi anakart ve ram e karar veremiyorum Kasam bu https://ty.gl/bet8gvhe07p1q...
  6. C

VALORANTTA YÜKSEK FPS AMA OYUN TAKILIYOR

Arkadaşlar sorunu buldum şaka gibi bir arkadaş dedi mouse ni çıkar başka kablolu mouse ile dene ve takılma sorunu kalktı ben de elimdeki mouse yi ( razer deathadderv3 pro) alalı 1 ay oldu 1 aydır bu sorun vardı zaten daha yeni ayıkabildim. Komik olan olayda bu sorun yaratan mouse yi kablolu...
  7. C

Ama valorant işlemci oyunu ekran kartı ile alakası var mıdır yine de
  8. C

Arkadaşlar beni daha iyi anlarsınız diye video çektim size zahmet bi bakar mısnız
  9. C

Şimdi baktım brom kapalıymış hepsi zaten agalar diyorum ki acaba işlemcim baya zarar mı gördü yüksek sıcaklıklarda çalıştığı için bunu öğrenmemin bi yolu var mı
  10. C

1 saate arkadaşların yazdığını deneyip döneceğim
  11. C

razer deathaderv3 pro mouse ile ilgili oluyorsa eğer hz ni düşürdüğümde ne özelliği kalıcak bu mousenin 1716532752 sonuçta yeni aldığım bir sistem mouse hz ni kaldırmaması çok garip geliyor bana
  12. C

oyun içinde 4.00-4.20 arası gidip geliyor dostum 1716531664 Yorumun için teşekkürler fakat fps oyunlarında negatif etki yapıyor bu özellik 1716531729 bunları deneyip döneceğim
  13. C

xmp ayarı da yapıldı beyler kafayı yemelik bir durum yaşıyorum resmen ya
  14. C

Dostum bunların hepsi yapılı :(
Geri