teşekkür ederim
1717183579
lcw dan mı bahsediyorsun bu yazdığın full time için mi? çok karmaşık oldu en iyisi ben direkt mağazacılık sektörü maaşları diye bir başlık açayım:)
evet bugün görüşmeye çağırdı lcw destek için 1k dedi günlük ama devamlılığı yok ben de reddettim inditex de bershka zara vs saatlik net 140 ödüyorlarmış part timelara yani 120 saat doldurursam asgari ücret alıyorum + prim yani 25-30 k arası maaş yemek vs da var sanırım bilgisi olan varsa yazarsa...
İstanbul Kağıthane ama ayakkabıcılık deneyimim yok yani Decathlonda sattığım oldu spor ayakkabilari ama öyle çalışmadım hiç ayakkabıcıda ne kadar alıyor Deichmann'dakiler?
Mango zara Bershka tecrübesiz eleman nerden amıyor nerden başvuruluyor hemen basvurayım inditex girmek o kadar kolay değil diye biliyorum başvurdum internet üzerinden çünkü hala bir geri dönüş yok😂 lcw saatlik asgari dediğiniz nedir yani bir part time 120 saat çalıştığında ne kadar alır
bu inditex hariç her mağaza için söylenir zaten inditexe girmekte çok zor maalesef aradığım cevap bu değil:) çünkü dediğim gibi her iş her mağaza kötü ben de onun için maaş konusuna bakıyorum ve aktif olarak çalışan var ise merak ediyorum
zaten decathlonda her işi yapmakla yükümlüsünüz hem kasa hem reyon hem depo aklınıza gelebilecek her şey tecrübeli olduğum için artık sadece maaşa bakıyorum teşekkür ederim sağolun
aslında 1yıla yaklaşık decathlonda çalıştım fakat ordaki iş stresi her yerden daha fazla yani mağazacılıkta tecrübeliyim o yüzden beni tatmin edecek bir paraya bakıyorum o yüzden emin olmak istiyorum maaş konusunda
1717102827
işte ben de tam olarak bundan emin olmak istiyorum bunları gördüm az...
merhaba dostlar lcw de aktif olarak çalışanınız ya da tanıdığınız varsa part time ve full time maaşları nedir
120 saat part time çalışırsam alacağım ücret nedir internette bazı siteler haftalık 30 saat için 10k yazmış doğru mudur duyan bilen yardımcı olursa sevinirim