Selamünaleyküm. Laptop umu oyun insin diye açık bıraktım ve bir kaç saatliğine dışarı çıktım. Geri döndüğümde ise laptop kapanmıştı. Açmaya çalıştığımda hiç cevap vermedi normalde prize takılı olduğunda pc kapalı olsa bile bildirim ışığı yanardı o da yanmıyor güç tuşuna basıyorum olmuyor sebebi...
1695049368
Thermal Grizzly - Conductonaut
1695052504
Bu yerleştirdiğim padler her ne kadar 1mm olsada eskisi gibi olan macun kadar ince olmamasından dolayı işlemcinin üzerine bakır plaka tam olarak baskı yapmıyordur belkide.
Vidalar artık dönmeyecek şekilde sıkılı macunda dediğin gibi incecik, fanlarım da 6000rpm yi geçik çalışıyor fakat padler 1mm kalınlığında sorun bu olabilir mi bi termal macun alıp padleri değiştirsem olur mu?
Merhabalar. Asus tuf A15 laptopuma Ryzen 6800h işlemcisi çok ısındığı için macun değiştirme kararı aldım. Daha önce PS4 Pro ma sıvı metal uygulaması yapıp memnun kaldığımdan laptopa da yapmak istedim. Kasayı açtığımda CPU ve GPU haricinde diğer bileşenlerde de termal macuna benzeyen bir şey...
Cihazda Pad yoktu termal macun gibi bir şey vardı ve çoğu akmıştı. Elimdekileri kullanayım dedim bende.
1694957176
Dün akşam pc yi sıfırlayayım dedim hem pc rahatlar fabrika ayarlarına dönerse düzelir dedim Cyberpunk ı indiriyorum şimdi test edicem.
Merhabalar. Laptopum Asus Tuf A15 2022 rayzen 7 6800H işlemcisi var. Oyun oynarken 93-95 hatta bazen daha yüksek derecelerde oyun oynardım işlemcide kendini kısardı hatta. PS4 PRO ma sıvı metal yapıp çok memnun kalmıştım bunu laptopada yapmak istedim. Isıya dayanıklı bant ve süngerle izolasyon...