CasY2244 isimli üyenin son içerikleri

1. CasY2244

Discord Nitro 1 Ay Ücretsiz ama hata veriyor (Epic Games)

Arkadaşlar epic games galiba 12 haziranda bitecek bir kampanya başlattı ama o siteye her girdiğimde "Bu içerik şu anda platformunda veya bölgende mevcut değil." diyor bir çözümü var mı biliyor musunuz
  2. CasY2244

Türknet altyapı testinde gigafiber mevcut diyor ama altyapı VDSL???

çok bilmiyorum yanlis anlamayın ama bizim tüm binanın altyapısı vdsl maksimum 71 mbpsye çıkıyor ama 50 ile sınırlıyorlar (internet sağlayıcılarıyla pek aram yok cok bilmiyorum)
  3. CasY2244

Türknet altyapı testinde gigafiber mevcut diyor ama altyapı VDSL???

sizce doğru mu altyapı sorgudan adresimi girdiğimde gigafiber mevcut diyordu?
  4. CasY2244

Discord GoodByeDPI kullanırken birden çalışmayı durdurdu

arkadaşlar daha dün oyun oynarken birden discord çöktü her şey düzgün devam ediyordu bi discord gitti şimdide goodbye dpi ile discordu başlatınca burada kalıyor
  5. CasY2244

Öneri R1-PAW3311 temudan alınır mı?

https://share.temu.com/y90wnmqaJ9A bu alınır mı yoksa başka bir mouse mu alayım önerileriniz varsa lütfen atın.
  6. CasY2244

Gamepower Kizaru Kulaklığım Kırıldı Sizce Ne almalıyım

Kulaklığın mikrofon kalitesi gerçekten çok güzel olursa öyle bir kalite istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim
  7. CasY2244

e yooso z11 sahibinden alınır mı

yok hocam ben t60 deyince vookalara kaydım o kötü gelmişti diğerini bilmiyorum 1726343608 tamamdır hocam sağolun
  8. CasY2244

net değecek yani parasına garanti veriyorsan alacağım yani
  9. CasY2244

siz hangi versiyonundan bahsediyorsunuz ki
  10. CasY2244

hocam yanlış anlama ama ben dün t60 aldım bugün geldi sabah açtım klavyeyi taktım bilgisayarı d tuşuna basıyorum df e tuşuna basıyorum er yazıyordu iade ettim bende
  11. CasY2244

o benim bütçemi aşıyor ya
  12. CasY2244

siz hangi versiyonunu alacaksınız ben red switch istiyorum ama düzgün bir gk61 bulamadım yardım ederseniz sevinirim
  13. CasY2244

siz ne önerirsiniz peki
Geri