CatAshi isimli üyenin son içerikleri

1. CatAshi

Taşınabilir SSD Seagate Expansion Stjd1000400 Alınır mı?

Taşınabilir bir ssd arıyordum 1tb ve ucuz olmasından dolayı ilgimi çekti ama sizce iyi midir?...
  2. CatAshi

Powertec Tr-758 Vs Tr-858 Vs Tr-1058 veya Farklı Bir Model

Sakal, ense, kol vs. için bir makine arıyordum powertecin oldukça iyi olduğunu fark ettim ama modeller kafamı karıştırdı 758'in fiyatı 1400 civarıyken 1058 veya 1158'in fiyatı 1100-1200 civarı bu yüzden size sormaya karar verdim bu modellerden ya da farklı model olması önemli değil en mantıklısı...
  3. CatAshi

Sistemim Genel Olarak Nasıl?

Güzel olmuş hayırlı olsun tek diyebileceğim sıvı soğutma gereksiz olmuş bence onun yerine kaliteli bi hava soğutmada gayet iş görürdü daha iyi mi? olurdu bilemicem çok bakamadım kusura bakma. Ama tabii sıvı soğutmaların estetik açıdan daha iyi durduğuna karşı hiçbir şey diyemem.
  4. CatAshi

Tıraş Makinesi Önerisi ve Yuvarlak Başlıklı Makine ile Vücudunu Alan Varmı?

Tıraş makinesi almak istiyorum hem sakal hem vücut için önce oneblade i düşündüm ama bıçak değiştirme olayından çok masraf çıkartacaktı sonrasında. Sonra philips multigroomu gördüm ama o da sakalı çok uzun bırakıyor. En son aklıma bu geldi vücudunda deneyen hiç varmı burada. Bütçem 2500 max bu...
  5. CatAshi

Bluetooth kulaklık vs kablolu kulaklık

R50i ve ya samsung akg type c kulaklık alacağım oyun oynadığım için gecikme önemli r50i ile oyun oynarken gecikmeyi hissedermiyim? Ya da gecikmesi düşük kulaklık biliyorsanız o da olur.
  6. CatAshi

Pazarama Samsung kulaklık orjinal midir sizce?

https://www.pazarama.com/samsung-type-c-stereo-kablolu-kulaklik-beyaz-eo-ic100bbegww-samsung-turkiye-garantilidir-p-8806090270031?magaza=elektromanya Bu akg kulaklıkların sahteleri piyasada çok 600 tl orjinaldir dedim indirimle 450 ye denk geliyor.
  7. CatAshi

Bluetooth kulaklık önerisi

Ses kalitesine çok takıntılı değilim pubg vs. oynadığım için düşük gecikme ve sesin yönünü anlayabilmem lazım.
  8. CatAshi

Öneri 450 tl type c kulaklık önerisi

bütçeyi aşamam type c olması lzm.
  9. CatAshi

Öneri Baseus cz11 alınır mı?? Başka öneriniz varmı?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-baseus-encok-cz11-kablolu-mikrofonlu-kulak-ici-fiyati,666098181.html Bütçemin üstüne çıkamam, type c olması lazım.
  10. CatAshi

Samsung Akg kulaklığın orjinal olduğu nerden anlaşılır?

https://www.hepsiburada.com/samsung-ic100bwegww-type-c-kablolu-kulaklik-p-HBV000019EK1S?magaza=leontech&bskt=1&utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:epey.md:pricecomp&wt_pc=epey Bu kulaklığı alacağım fakat yorumlarda sahte yazan var orjinal yazan var kutuyu açmadan seri...
  11. CatAshi

Honor 400 pro ısınıyor mu?

YouTube dan oyun testlerine baktık hepsinde 45 derecelerin üsyitünde bazılarında 50 de telefonu kullanan varsa söyleyebilirmi telefon o kadar ısınıyor mu?
  12. CatAshi

Mi Store ile AVM'deki Xiaomi mağazasında fiyatlar aynı mıdır?

chipset i snapdragon 8 gen 3, yd olsa xiaomi mağazasını niye sorayım, isterse 20k olsun yd iphone işine girişmem. avm de xiaomi nin kendi mağazası var oradan. baktım ztn ama mi Store'daki fiyat ile mağazada ki fiyat aynımı ondan emin değilim.
  13. CatAshi

sağol yarın gidip sorarım öyle sipariş ederim herhalde bilimiyorum artık bilen çıksa rahat olurdu gerçide
  14. CatAshi

Bugün ya da yarın Poco F7 Pro alacağım mi store daki fiyat ile avm de ki fiyat aynı ise yarın gidip alırım değilse bugğn sipariş ederim bilgisi olan varmı?
  15. CatAshi

Oneplus 12'ye İmei atılabilir mi?

soru başlıkta telefonun işlemcisi Snapdragon 8 gen 3.
Geri