İkinci elden Amd kartlara yönelebilirsin. Rx6700xt gibi. Kas gücü olarak 4060'dan daha güçlüler. Tabii Ray Tracing açma gibi bi derdin yoksa. Gerçi zaten...
Oynadım hocam. Böyle ghost of tsushima tarzı içerisinde ubisoft oyunlarının içeriklerini barındıran oyunlardan gına geldi artık. Zaten piyasada oynamadığım...
Sony'nin inatla oyunlarına Türkçe dil desteği getirmediği den Spiderman 2 satın almayacağım hocam. Square Enix'de oyunlarına Türkçe dil desteği koyan bir...
Hiç anime izlemedim ben. Bu oyunu da çizgi romandan uyarlama falan sanıyordum zaten sonradan öğrendim.
1736857688
Sağ ol hocam. Rebirth alacağım muhtemelen.
Oyun iyiydi güzeldi hocam ama bana bu anime tarzındanmıdır neden bilmem uzak geldi hikayesel anlamda. Sıra tabanlı gerçek zamanlı aksiyon sistemi de bir o...
Spiderman 2 mi alsam bunu mu ön sipariş geçsem onda kararsız kaldım aslında. Arada bi hayli oynanış süresi de var tabii. Spiderman 25 taş çatlasa 30 saatlik...
Steam'de çıkışa özel 38 dolara düşmüş fiyatı. İlk oyunun hikayesini ve kombatını beğenmiştim ama öyle ayılıp bayılarak da oynamadım. Sizce alınır mı...