Çatlı Reis isimli üyenin son içerikleri

1. Çatlı Reis

100 MB fiber internet için uygun fiyatlı modem tavsiyesi

@hopecrash Hocam bu arada internetim fiber değil neden öyle yazdığım hakkında hiç bir fikrim yok. Kusura bakmayın.
  2. Çatlı Reis

Hocam o kadar değil neyi ödeyip ödemediğimi biliyorum. Bu eski internetimin modemi. İptal edip yeni taahhüt başlattığımda modem almadım sadece internet aldım. Sizden tek istediğim modem tavsiye etmeniz.
  3. Çatlı Reis

Hocam kronik sorunlu modem hem çekmiyor hemde cızırtı yapıyor ne denediysem düzelmedi. Berbat bi şekilde baş ağrıtan cızırtılı bir ses çıkarmaya başladı son 1 aydır delirtiyor adamı. 1772920879 Peki dediğim gibi bağlantı için ekstra bir şey almama gerek var mı yoksa güç kablosu, sarı olan kablo...
  4. Çatlı Reis

Bağlantısı falan nasıl oluyor hocam. Elimdeki modemin kablolarını buna takıp çalıştırabiliyor muyum direk?
  5. Çatlı Reis

Hava harp için göz çizdirmek

Gözünü çizdirsen bile farkedilme ihtimalin çok düşük. Ayrıca bildiğim kadarıyla hepsi için serbest oldu göz çizdirmek.
  6. Çatlı Reis

100 MB fiber internete sahibim oyun oynuyorum, PC üzerinden herhangi bir işle uğraşmıyorum veya yayıncılık yapmıyorum. Fiyatı çok pahalı olmayan, cızırtı yapmayacak bir modem arıyorum. Pek bir bilgim yok bu yüzden bilgisi olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Önerdiğiniz modemin anlayabileceği...
  7. Çatlı Reis

5$ steam cüzdan kodu çekilişi

Katılıyorum. Anketi de şimdi dolduracağım.
  8. Çatlı Reis

Atatürk ve siyasal İslam

Kimse ciddiye alıp cevap bile vermemiş sana ama ben yapayım dedim öyle bir şey. Devam edip etmeyeceğime de cevabını duyduktan sonra karar vereceğim, sen bir şey yazdıktan sonra cevap vermiyorsam cahilliğine güldüğümdendir yanlış anlama.
  9. Çatlı Reis

Bu klavye alınır mı?

Hocam düşününce bi an zoruma gitmedi değil. Kararsızım açıkçası. Şimdilik biraz bekleyeceğim.
  10. Çatlı Reis

Bu klavye alınır mı?

Fiyatı normal klavyelere kıyasla bir hayli pahalı ama görünüş ve switch sesi açısından çok hoşuma gitti. Sizce alınır mı? O fiyata değer mi? https://amzn.eu/d/0iWdaGGP
  11. Çatlı Reis

ARC RAİDERS İ3-13100F İŞLEMCİ YETERLİMİ

Ekran kartın yeterli aslında. İşlemci Depp yaşatmadığı sürece sorun olmaz. Bunu da öğrenmek için tek seçenek alıp denemen. Tatmin etmezse iade edersin.
  12. Çatlı Reis

ARC RAİDERS İ3-13100F İŞLEMCİ YETERLİMİ

Ekran kartın ne kanka. 1771859838 İllaki etkisi olur fg'nin.
  13. Çatlı Reis

Anakart ekran kartı yandı

Ürün V2 zaten hocam.
  14. Çatlı Reis

V2 versiyonundan öncekilerde kronik sorun olduğunu v2'de ise herhangi bir sorun olmadığı söylendi. https://forum.donanimarsivi.com/konu/bitfenix-cube-v2-240-siyah-argb-240mm-islemci-sivi-sogutucu-1999tl-beyaz-da-1999tl.1195062/ Bu da indirim için açılan konu. 100 mesaj var 1 tane kötü diyen...
  15. Çatlı Reis

Fiyat çok tuzlu. Gittiği yere kadar idare edeceğim. İnşallah bir şey olmaz. Mükemmel olduğu söylenerek aldığım bir üründü halbuki.
Geri