Çatlı Reis isimli üyenin son içerikleri

1. Çatlı Reis

5$ steam cüzdan kodu çekilişi

Katılıyorum. Anketi de şimdi dolduracağım.
  2. Çatlı Reis

Atatürk ve siyasal İslam

Kimse ciddiye alıp cevap bile vermemiş sana ama ben yapayım dedim öyle bir şey. Devam edip etmeyeceğime de cevabını duyduktan sonra karar vereceğim, sen bir şey yazdıktan sonra cevap vermiyorsam cahilliğine güldüğümdendir yanlış anlama.
  3. Çatlı Reis

Bu klavye alınır mı?

Hocam düşününce bi an zoruma gitmedi değil. Kararsızım açıkçası. Şimdilik biraz bekleyeceğim.
  4. Çatlı Reis

Bu klavye alınır mı?

Fiyatı normal klavyelere kıyasla bir hayli pahalı ama görünüş ve switch sesi açısından çok hoşuma gitti. Sizce alınır mı? O fiyata değer mi? https://amzn.eu/d/0iWdaGGP
  5. Çatlı Reis

ARC RAİDERS İ3-13100F İŞLEMCİ YETERLİMİ

Ekran kartın yeterli aslında. İşlemci Depp yaşatmadığı sürece sorun olmaz. Bunu da öğrenmek için tek seçenek alıp denemen. Tatmin etmezse iade edersin.
  6. Çatlı Reis

ARC RAİDERS İ3-13100F İŞLEMCİ YETERLİMİ

Ekran kartın ne kanka. 1771859838 İllaki etkisi olur fg'nin.
  7. Çatlı Reis

Anakart ekran kartı yandı

Ürün V2 zaten hocam.
  8. Çatlı Reis

V2 versiyonundan öncekilerde kronik sorun olduğunu v2'de ise herhangi bir sorun olmadığı söylendi. https://forum.donanimarsivi.com/konu/bitfenix-cube-v2-240-siyah-argb-240mm-islemci-sivi-sogutucu-1999tl-beyaz-da-1999tl.1195062/ Bu da indirim için açılan konu. 100 mesaj var 1 tane kötü diyen...
  9. Çatlı Reis

Fiyat çok tuzlu. Gittiği yere kadar idare edeceğim. İnşallah bir şey olmaz. Mükemmel olduğu söylenerek aldığım bir üründü halbuki.
  10. Çatlı Reis

Bunu yaparsam pc'yi kullanamam en az 1 hafta 10 gün belki daha da fazla. Derslerim her şeyim pc'de o yüzden yapamam bu dediğinizi. 4k'yı geçmeyen temiz 360mm varsa almayı düşünürüm. Yoksa da 240 da olur. Beyaz olması önemli.
  11. Çatlı Reis

Sattıktan sonra ne almamı önerirsiniz peki? Ayrıca bu sıvı soğutmanın fanlarından bir bozuldu zaten. Ben direk 2 fanı da değiştim ikinci elde bozuk fanlı halde alıcı bulması çok zor olur. Yaşadığım şehir de pek buna müsait değil.
  12. Çatlı Reis

Maalesef öyle bir imkanım yok yakın zaman için. 5-6 ay daha kullanmak zorundayım. Başıma bir şey gelmesin diye dua etmekten başka yapacak bir şey de yok gibi. 7500F için nasıl bir sıvı soğutma önerirsiniz bu arada? 4k'yı geçmezse sevinirim. Beyaz olmalı bi de.
  13. Çatlı Reis

Hocam siz nerde diyordunuz başka bi forumda mı? İndirime girdi, konusu açıldı bir sürü kişi aldı bu ürünü bende dahil olmak üzere. Madem böyle berbat bir üründü neden o konuda herhangi bir şey demedi kimse. Bu kadar kötüleyen kişi varsa tavsiye gelen yere denk gelip yorum yapsalardı da benim...
  14. Çatlı Reis

V2 cube ucuz değil ki. Ucuz olsa dahi kalitesiz bir ürün de değil.
  15. Çatlı Reis

CASİO G-SHOCK SAAT 3799 TL

Estağfurullah. Kırıcı konuştuysam sen kusura bakma.
Geri