Çatlı Reis isimli üyenin son içerikleri

1. Çatlı Reis

1.5 yılda sözel kaç puan yapılabilir?

Verimli çalışırsan 1k garanti daha iyisi de olabilir. 6 ay boyunca günde maksimum 2 saat çalışarak 5k sıralama yaptım. Tabii sabır da çok önemli sözel çalışırken.
  2. Çatlı Reis

5070 - 7500F Sistem Monitör Tavsiyesi

https://www.idefix.com/aoc-q27g4xf-27-180-hz-05-ms-adaptive-sync-qhd-fast-ips-hdr10-oyuncu-monitoru-p-5458836 Aynı işlemci ve ekran kartıyla bu monitörü kullanıyorum tavsiye ederim.
  3. Çatlı Reis

Bilgisayar ücreti ne kadar eder?

Linkeriyle birlikte sana atacağım ürünlerin toplamı muhtemelen 19-20k civarlarında olacaktır. Herkes sarı siteyi kendine örnek alsaydı piyasa hapı yutardı. O yüzden 30-35 gibi hayaller kuracağına az bi şey gerçekliğe doğru yürü kardeşim benim. Elindeki 6600xt'ye 35 verecek adamı bulman bi hayli...
  4. Çatlı Reis

Protein tozu ve kreatin önerisi

Aromalı creatin almayın. Hem gram başına düşen creatin oranı azalıyor hem de tadı berbat. Düz creatin alıp geçin. Protein tozu olarak da proteinocean pek tavsiye etmem bütçeniz nedir?
  5. Çatlı Reis

Bilgisayar ücreti ne kadar eder?

Neyini anlamadınız? İlk 30-35 diyen arkadaş abartmış bizde dalga geçiyoruz. O fiyatlara hayatta gitmez. Hakkı maksimum 17'dir. Fazlası imkansız. 15 veren varsa verilebilir.
  6. Çatlı Reis

KYK Bursu Kaç TL Olur (Anketli)

Tarihin tahmin edilmesi en kolay hükümeti. Hiç bir zaman şaşırtmıyor
  7. Çatlı Reis

❌İndirim Bitti! Bitfenix Cube v2 240 Siyah ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu 1999TL Beyaz da 1999TL

Tam hızda çalışmıyorsa da hızını nasıl arttıracağım ki?
  8. Çatlı Reis

❌İndirim Bitti! Bitfenix Cube v2 240 Siyah ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu 1999TL Beyaz da 1999TL

Nerden görüyoruz hocam bilmiyorum ben. Ayrıca hızı kaça almak lazım? Hiç karışmadığım haliyle maks 75 dereceyi gördüm. O da işlemci tabanlı oyunlarda. Hikayeli oyunlarda 60-62 geçmiyor.
  9. Çatlı Reis

Gibi Dizisi izlenir mi?

Dediğim gibi bi ara izlemek istersem yazarım hocam. Zaten 1tl'ye aldım aboneliği.
  10. Çatlı Reis

Gibi Dizisi izlenir mi?

Yok hocam olsa bu olurdu zaten. Boşuna kod israf etmeyelim belki bi gün kullanırsınız ya da illaki ihtiyacı olan birileri olur onlara verirsiniz. Teşekkürler düşünceniz için.
  11. Çatlı Reis

Gibi Dizisi izlenir mi?

Tek kod hakkım varmış. Çok üşendim desteğe yazmaya da bakarım çok izlemek istersem bi denerim şansımı.
  12. Çatlı Reis

Gibi Dizisi izlenir mi?

Kodu aldım hocam bu sefer de exxen üzerinden giriş yapıp promosyon kodu girmeye çalıştığımda ''geçersiz promosyon kodu, lütfen doğru kodu giriniz'' diyor.
  13. Çatlı Reis

Gibi Dizisi izlenir mi?

PC de bir tek bu şekilde görünüyor. Kuponlarım ve ya puanlarım yerinde de herhangi bir şey görünmüyor.
  14. Çatlı Reis

Gibi Dizisi izlenir mi?

Üye oldum ama exxen üyeliğini ayrıca nasıl alıyoruz çözemedim.
Geri