Çatlı Reis isimli üyenin son içerikleri

1. Çatlı Reis

Işın izleme okadar fark yaratır mı

DLSS açsana hocam. Al dengeli moda aç path tracing'i grafik kalitesi için de YT'de optimize ayarlara bak. Hem görüntün güzel olur hem de fps'in.
  2. Çatlı Reis

Göz Çizdirme Deneyimlerinize İhtiyacım Var.

E tabi hocam. 1.50-1.75 di göz derecelerim. Dünya varmış dedim çizdirince.
  3. Çatlı Reis

Göz Çizdirme Deneyimlerinize İhtiyacım Var.

1 buçuk sene önce no touch yöntemiyle ameliyat oldum. Diğerlerine göre biraz daha ağrılı geçtiği söylendi bana bende no touch'un iz bırakmadığından ötürü onu tercih ettim. 2 gün oldukça ağrılı geçti. İlk 1 hafta ise tam göremedim bulanıklık vardı. 10.gün tam net olarak görmeye başladım. O zaman...
  4. Çatlı Reis

27" 4K OLED vs 32" 4K Oled 45K Bütce Yardımcı Olursanız Sevinirim?

Nasıl hocam monitör hakkında yorumlarınız nedir? Bende cuma günü sipariş verdim gelmesini bekliyorum. Sizin de fikirlerinizi merak ettim. Renk ayarları vs. yaptınız mı?
  5. Çatlı Reis

Amazon bazen Akakçe gibi sitelerde görünmüyor. Amazona girip aratmak gerekiyor. 46 da bu monitör için iyi bence.
  6. Çatlı Reis

32'' de var işte hocam adamlar yapmış.
  7. Çatlı Reis

Tamamdır. Nethouse amazon da 1 haftadır indirimli şekilde satıyor LG'yi yeni değil.
  8. Çatlı Reis

Hocam bu ikisi aynı modeller değil mi? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0GNZKYZ3D/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1M3V6CQWSVGLD&psc=1 https://www.hepsiburada.com/lg-32-ultragear-32gx850a-0-03ms-gtg-165-hz-oled-4k-uhd-gaming-monitor-p-HBCV0000DCWG8M?magaza=VATAN%20B%C4%B0LG%C4%B0SAYAR
  9. Çatlı Reis

Bende bir terslik olmazsa 1 hafta içerisinde LG'yi almayı düşünüyorum hocam. Amazonda da şu an fiyatı 44k. Normalde aklımda qd-oled bir monitöre yönelmek vardı ama videolarda ve Tayfun hocamın tavsiyelerinde Woled'in daha mantıklı olduğu kanısına vardım. Bir yandan MSI 272URX'in stoklarının...
  10. Çatlı Reis

Hangi modeller arasında kalıp en son LG almaya karar verdiniz hocam? Ben normalde MSI 272URX modeline yönelecektim ama stokları bitti. Şimdilik LG düşünüyorum bende.
  11. Çatlı Reis

Oled Monitör Öneris Verirseniz Sevinirim Acıklamaya 2Tane Bıraktım?

Ben 4K bakıyorum arkadaşın bütçesi çıkmayabilir. Konuyu okudum Tayfun hocam da gerekli tavsiyeyi vermiş zaten.
  12. Çatlı Reis

4K Parlak Ekran Oled Monitör tavsiyesi bekliyorum.

@Tayfunns hocam bu arada bu LG 3.nesil değil mi?
  13. Çatlı Reis

@Tayfunns hocam bu arada 4K 32 ile 4K 27 arasında bariz bir keskinlik farkı var mı? Büyük ekranda hikayeli oyun oynamak daha cazip geliyor ama eğer keskinlik farkı da barizse 27 de kalayım.
  14. Çatlı Reis

Yukarıda kaldığı için görmemişim şimdi gördüm. Teşekkürler.
  15. Çatlı Reis

Bundan mı bahsediyorsunuz.
Geri