Çatlı Reis isimli üyenin son içerikleri

1. Çatlı Reis

27" 4K OLED vs 32" 4K Oled 45K Bütce Yardımcı Olursanız Sevinirim?

Hangi modeller arasında kalıp en son LG almaya karar verdiniz hocam? Ben normalde MSI 272URX modeline yönelecektim ama stokları bitti. Şimdilik LG düşünüyorum bende.
  2. Çatlı Reis

Oled Monitör Öneris Verirseniz Sevinirim Acıklamaya 2Tane Bıraktım?

Ben 4K bakıyorum arkadaşın bütçesi çıkmayabilir. Konuyu okudum Tayfun hocam da gerekli tavsiyeyi vermiş zaten.
  3. Çatlı Reis

4K Parlak Ekran Oled Monitör tavsiyesi bekliyorum.

@Tayfunns hocam bu arada bu LG 3.nesil değil mi?
  4. Çatlı Reis

@Tayfunns hocam bu arada 4K 32 ile 4K 27 arasında bariz bir keskinlik farkı var mı? Büyük ekranda hikayeli oyun oynamak daha cazip geliyor ama eğer keskinlik farkı da barizse 27 de kalayım.
  5. Çatlı Reis

Yukarıda kaldığı için görmemişim şimdi gördüm. Teşekkürler.
  6. Çatlı Reis

Bundan mı bahsediyorsunuz.
  7. Çatlı Reis

Direk yükleyeceklerimin linkini atabilir misiniz hocam? Ayrıca daha basit bir video var mı oyunları ayarlamak için?
  8. Çatlı Reis

Tek tek her oyun için kurmak yerine bütün oyunlara uygulanabilen bi eklenti gibi mi bu? 1776201890 Tamamdır teşekkür ediyorum tekrardan vaktinizi ayırdığınız için.
  9. Çatlı Reis

Hepsini deneyeceğim hocam. Oyunun görsel ayarlarında bir r şeyleri bozma durumu oluyor mu? Olursa kolay düzeliyordur umarım.
  10. Çatlı Reis

Sizin bu diğer forumdaki konunuzdan da faydalanıp her türlü şeyi denerim artık.
  11. Çatlı Reis

Ayarlama yapmadan önceki HDR ile modlar ve ayarları yaptıktan sonra ayarlanabilir hali arasındaki farkı diyorum.
  12. Çatlı Reis

Bu neymiş böyle be korkunç 1776200842 Hocam sen en azından bir şey almışsın ben kararsızlıktan onu da başaramayacak gibiyim. QD-Oled de karar kıldım dedim HDR olayı girdi ortama. Modları vs.görünce gözüm iyice korktu. Yine kime oy vereceğimi şaşırdım.
  13. Çatlı Reis

HDR kullanıyorum ama bahsettiğiniz gibi mod falan kurmuyorum. En basitinden Windows HDR ayarlama uygulamasından yapmam gerekenleri yapıp kullanıyorum. HDR'ı doğru kullanmayı da şimdilik bilmesem de ilerde öğrenmeyeceğim anlamına gelmiyor illaki bi ara denerim. Renk konusunda da qd oled önde...
  14. Çatlı Reis

Her şey için teşekkür ediyorum hocam. Şimdilik QD-Oled'e daha yakınım ama her an her şey değişebilir. İyi geceleriniz olsun.
  15. Çatlı Reis

Elimi ayağımı bağladınız hocam :D Hepsiburada'da LG GX8 için şöyle bir yorum yapmış biri: ''Woled ve son nesil olduğu için MLA+ banding problemi kesin olur diye düşünüyordum çekince ile aldım. Ancak Woled paneller QD-Oled lere göre görüntü, renk ve parlaklık bakımından üstünler, elimde QD-Oled...
Geri