Çatlı Reis isimli üyenin son içerikleri

1. Çatlı Reis

The Sinking City 2 Alınır mı?

Alıp oynayan, deneyen var mı? En son şubatta RE Requiem oynadım ondan beri Survival-Horror türüne açlığım var. Deneyimleyen ya da fikirleri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? YT'de falan iyi bir inceleme bulamadım henüz oyun yeni olduğu için.
  2. Çatlı Reis

Hibrit Mousepad Önerisi

Setup’ım bu şekilde hocam turuncu ya da farklı renkte bir mousepad’in çok sırıtacağını düşünüyorum. Belki ATK’nın siyahı güzel durur. Ama ağırlıklı beyaz olunca mousepad de beyazın daha çok yakışacağını düşünüyorum.[/automerge] Ben pek renkli adamı değilim hocam setup'ım da gördüğünüz gibi...
  3. Çatlı Reis

Hibrit Mousepad Önerisi

ATK Sky'a şans vermeyi istiyorum ama beyaz renk seçeneğinin olmaması direk SOA'ya yönlendiriyor beni. Bi yandan da setup ile uyumlu olsun istiyorum.
  4. Çatlı Reis

Hibrit Mousepad Önerisi

Hocam 1500TL bandına Spirit of Aim modelini tavsiye eder misiniz peki?
  5. Çatlı Reis

Wraith Spirit Of Aim Mouspead Almaya Değer mi?

Siz ne tavsiye edersiniz peki hocam? Farkı hissedebileceğim fiyatı da uçuk olmayan.
  6. Çatlı Reis

Bu ATK Sky’ın beyaz rengi olsa düşünmeden alırım da maalesef yok. Setup’da beyaz olunca güzel görünmesi için SOA’ya yönelmek daha mantıklı geliyor. Speed, hybrid arasındaki farkı da anlayabilecek seviyede bir oyuncu muyum emin değilim açıkçası. Yüzeyi güzel kayan her mousepad iyi gelir gibi geliyor.
  7. Çatlı Reis

Mouse şu anki pad’de bile az kayıyor hocam. Ayrıca speed olması daha iyi gelecek gibi hissediyorum ne kadar yumuşak ve pürüzsüz bir yüzey olursa o kadar çok rahat ederim gibi geliyor.
  8. Çatlı Reis

Tamamdır hocam teşekkürler tekrardan.
  9. Çatlı Reis

Benim mouse'un altı biraz farklı hocam uymayabilir. Teşekkür ederim.
  10. Çatlı Reis

Ajazz AJ159pro
  11. Çatlı Reis

Skatez olarak ne önerirsiniz hocam. Hiç bilmiyorum onları.
  12. Çatlı Reis

Yedek gibi değil hocam alırsam kullanabilirim direk. Masa L olduğu için komple masayı mousepad kaplar yani. Tam ortalı oturuyorum. Sadece değip değmeyeceği konusunda emin değilim.
  13. Çatlı Reis

Benim sanırım biraz daha düşünmem lazım hocam. Her ne kadar almak istesem de bu paraları yeni çıkmış bir oyuna vermek daha mantıklı geliyor bir yandan.
  14. Çatlı Reis

Skatezlerden bahsediyorsunuz sanırım. Mouse'un orjinal skatezlerini kullanıyorum değiştirmedim bile.
  15. Çatlı Reis

Nası bir fark hissedeceğimi bile bilemiyorum hocam çok fazla rekabetçi oyunlarda takılmadığım için. Beyaz renk seçeneği olmasından dolayı bile SPO daha çok dikkatimi çekiyor.
Geri