Çatlı Reis isimli üyenin son içerikleri

1. Çatlı Reis

Kasa fanları rpm değerleri normal mi?

Hepinize teşekkürler hocalarım. Sorun halloldu.
  2. Çatlı Reis

CPU fan ve cha fan'ın yani pompa ile fanların yerini değiştirdim. Şu anda kabloları düzeltiyorum. Umarım olur.
  3. Çatlı Reis

Ama hocam o kablonun girişi CPU fan kısmına olamaz ki. Girişi böyle onun. Sıvı soğutma bloğunun rgb'si diye biliyorum onu.
  4. Çatlı Reis

Her ikiniz de farklı diyorsunuz anlayamadım? 1770816322 İlk görseldekini CPU fan yerine mi takmalıyım?
  5. Çatlı Reis

Pompa hangisi oluyor? İlk resim mi ikincisi mi?
  6. Çatlı Reis

Pompa buraya takılı hocam. Anakartta pump fan ismiyle bir yer yok. Diğerleri de bu şekilde takılı. Yanlış olan hangisi? 1770815267 CPU fan yuvası dolu. PWM desteği nedir bilmiyorum. Bu şekilde uyarı vermesi sıkıntı olur mu hocam? Nede olsa hâlâ kullanılabilir durumda. Bir zararı olur mu?
  7. Çatlı Reis

Hocam ama fanları değişmeden önce öyle bir error gelmiyordu.
  8. Çatlı Reis

Hocam zaten ilk fanlar bozulmadan önce her şey doğruydu. Yeni olanları takarken de yine aynı yerlerine taktım. Pompanın girişini falan hiç çıkarmadım bile.
  9. Çatlı Reis

Hocam peki CPU fan hızım neden görünmüyor? Dün yeni fanları bağladıktan sonra PC açınca böyle bir uyarı verdi. Bu uyarıdan sonra BIOS'dan CPU fan ve CHA fan 1 yerini İgnore olarak işaretledim ve uyarı gelmemeye başladı? Bunun nedeni nedir?
  10. Çatlı Reis

Sıvı soğutma için yeni fanlar aldım. Aldığım 2 fanın RPM değerlerine bakmak istediğimde fotodaki sonuçla karşılaştım. Fanların teli 1500rpm. Ama bu görselde 3700-3800'lerde çalışıyor görünüyor. Beni aydınlatanilecek var mı? Ayrıca CPU Fan kısmı ve CHA Fan 1 kısmı neden N/A olarak görünüyor?
  11. Çatlı Reis

Sistemim kaç para eder ?

10 aylık konu olması daha komik.
  12. Çatlı Reis

Yardım OLED monitörümü kaça satmalıyım ?

Kaç??
  13. Çatlı Reis

Sıvı Soğutma için fan önerisi

Hocam garantiye gönderirsem pc boşa çıkacak. 5-10 gün pc kullanamazsam sıkıntı yaşarım. Bu önerdiklerinizin 2'li modeli var mı acaba?
  14. Çatlı Reis

Sıvı Soğutma için fan önerisi

BitFenix 240mm Cube V2 beyaz sıvı soğutmaya sahibim. Alalı daha 1 ay oldu ama fanlardan birinden aşırı ses gelmeye başladı. Yağlamayı falan denedim ama çözüm olmadı. Şimdi yeni fanlar almayı düşünüyorum. Aşırı pahalı olmayan RGB barındıran ve sessiz çalışan fan arıyorum. Tavsiyelerinizi...
Geri