Çatlı Reis isimli üyenin son içerikleri

1. Çatlı Reis

Pre Workout Önerisi Lazım

Sağol kanka.
  2. Çatlı Reis

Söylediğin iyi oldu hocam. Başka markalara yönelirim. Böyle şerefsizlere muhtaç olacak değiliz. 1781722857 İşte bende alıp bir deneyeceğim iş görmezse bırakırım.
  3. Çatlı Reis

Eğer içeriği güzel bir ürünse düzenli kullanımdan sonra bariz hissedilebilir bir enerji vermesi gerekiyor diye biliyorum. Eğer psikolojik bir şey değilse.
  4. Çatlı Reis

Ne oldu ki ya
  5. Çatlı Reis

Protein tozunda sabit çikolatacıyım hocam diğerleri berbat oluyor genelde. Bunda ölçek de protein tozu kadar olmayacağı için sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum.
  6. Çatlı Reis

Kolalı mı yoksa limonlu mu daha iyidir hocam? 1781718399 HIQ smash mantıklı gibi hocam.
  7. Çatlı Reis

3 senedir vücüt geliştirmeyle ilgileniyorum şimdiye kadar protein tozu ve creatin harici supplement almadım. Şu son zamanlarda sporda aşırı halsizlik ve isteksizlik başladı o yüzden en çok önerilenlerden birini almayı düşünüyorum. HIQ'nun smash prosu sanırım en çok konuşulanı. Fiyatlara bakıp...
  8. Çatlı Reis

Bu elemanın ürünleri çarpıntıdan öte tarafa yollar bizi.
  9. Çatlı Reis

Hıq’nun Smash pro ürününü mü yoksa Bigjoy’unkini mi alsam emin olamadım. Farklı tavsiyelere de açığım etkisini hissedeceğim bir ürün istiyorum.
  10. Çatlı Reis

Hava Harp Gözüm Bozuk

Göz dereceni gidip ölçtür galiba ile işler yürümez. 1 dereceyi geçerse dediğin gibi elenirsin. Çözüm olarak gözlerini çizdirebilirsin. Sözlü mülakat ise şans işi sorulara verdiğin cevapların önemi kadar psikoloğun sende gözlemledikleri, konuşma biçimin, mimiklerin, hal ve hareketlerin de önemli.
  11. Çatlı Reis

Yenilenmiş iPhone 15 Alınır mı?

Bütçem 30-35k arası maalesef ticari kart yok.
  12. Çatlı Reis

Yenilenmiş almayacağım. Sıfır yurt dışı ya da ikinci el yurt dışı alacağım.
  13. Çatlı Reis

Yd almayı düşünüyorum hocam. Fiyat olarak daha mantıklı.
  14. Çatlı Reis

Telefona bu kadar para vermek zoruma gidiyor. Yd falan bakacağım.
  15. Çatlı Reis

Çoğunluk sizinle aynı fikirde o yüzden yenilenmişe bulaşmıyorum. Artık biraz daha elimdekiyle idare edeceğim başka yapacak bir şey yok.
Geri