Yaz aylarındayız diye pek umursamadım ilk başlarda ama artık fazla dikkatimi çekmeye başladı. Ryzen 5 7500F işlemcim BitFenix 240mm sıvı soğutma ile kullanıyorum.
Boşta değerler aşağıdaki gibi. Hangisi normal derece anlayamadım.
Oyun açıkken ise Sekiro'da 85-90 derecelerde GoW Ragnarok da...
En son düzgündü diye hatırlıyorum SH2. Sonradan çıkan SHF'de de bir problem yoktu. İşi çözdülerse ve yapan aynı kişilerse iyi bir optimizasyonu olur diye tahmin ediyorum.
Steam kütüphanemi büyütmek isteyen biri olduğum için fırsat buldukça ve imkanım oldukça sevdiğim oyunları satın alma taraftarıyım ben. Kısa oyunları korsan ya da hesap satın alarak oynamak da mantıklı ama.
Son oynadığım korku oyunu Requiem'di Şubatta oynadım onuda. Uzun süredir bu türe açım. The Sinking City 2 ve Townfall radarımda şu sıralar. Silent Hill Townfall için Alien İsolation'dan ilham alınmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bundan dolayı da heyecanımı kabartıyor bu oyun. Zaten SH serisinin...
Benim bundan bir önceki kartım 5060'dı. 1080p için fazlasıyla yeterli geliyordu bana. Hatta bir süre teknolojiler ile birlikte 2K'da kullandım. 4K monitöre geçme kararı verince sistemi değiştirdim.
DLSS 5 lazım değil hocam 4 yeterli şimdilik. Hem bize performans lazım görüntü kalitesi zaten yeterli. 5070 ile de 4K Orta ayarlarda 60 üstü fps alayım yeter bana.
5070ti ile aralarında mı %50'lik bir fark var anlamadım.
1787940200
4K Ultra da gözüm yok Medium yeterlidir.
1787940272
Linç yemezsin senin düşüncen. Bana kalırsa 4 serinin en iyi oyunudur. Hikaye hariç 5'de zamanına göre mükemmel bir oyundu oynanış ve insanlara sunduğu serbestlik ve...