Pompa buraya takılı hocam. Anakartta pump fan ismiyle bir yer yok.
Diğerleri de bu şekilde takılı. Yanlış olan hangisi?
1770815267
CPU fan yuvası dolu. PWM desteği nedir bilmiyorum. Bu şekilde uyarı vermesi sıkıntı olur mu hocam? Nede olsa hâlâ kullanılabilir durumda. Bir zararı olur mu?
Hocam zaten ilk fanlar bozulmadan önce her şey doğruydu. Yeni olanları takarken de yine aynı yerlerine taktım. Pompanın girişini falan hiç çıkarmadım bile.
Hocam peki CPU fan hızım neden görünmüyor? Dün yeni fanları bağladıktan sonra PC açınca böyle bir uyarı verdi.
Bu uyarıdan sonra BIOS'dan CPU fan ve CHA fan 1 yerini İgnore olarak işaretledim ve uyarı gelmemeye başladı? Bunun nedeni nedir?
Sıvı soğutma için yeni fanlar aldım. Aldığım 2 fanın RPM değerlerine bakmak istediğimde fotodaki sonuçla karşılaştım. Fanların teli 1500rpm. Ama bu görselde 3700-3800'lerde çalışıyor görünüyor. Beni aydınlatanilecek var mı? Ayrıca CPU Fan kısmı ve CHA Fan 1 kısmı neden N/A olarak görünüyor?
BitFenix 240mm Cube V2 beyaz sıvı soğutmaya sahibim. Alalı daha 1 ay oldu ama fanlardan birinden aşırı ses gelmeye başladı. Yağlamayı falan denedim ama çözüm olmadı. Şimdi yeni fanlar almayı düşünüyorum. Aşırı pahalı olmayan RGB barındıran ve sessiz çalışan fan arıyorum. Tavsiyelerinizi...