Kral sağlam bi Türkçe dersi almaya gidebilirsin. Şaka bi yana tek giren sadece sen değilsin. Çoğu kişi tek, çok da umursama. İlla bir şey yapacağım diyorsan dışarı çık müzik dinleyerek dolaş.
Segotep Radiant Beyaz 750W Midi Tower. Hocam benim kasam da bu. 240mm olan kasamla uyumlu olur mu?
1767168776
Hocam ayrıca beyaz olanı da 2000TL'ye düşmüş. Onu da belirtin bence ana konuda.
Hocalarım beyaz versiyonunu 7500f için düşünüyorum. Yeterli olur mu yoksa 360mm'ye yönelmek daha mı sağlıklı olur? Boşta ve yükte sıcaklık dereceleri nasıl olur? Kule tipi soğutucu da şu an boşta 37-38 işlemci tabanlı oyunlarda ise 76-78 arası alıyorum. Onda bu değerler tahmini olarak kaç olur?
Hocam iğneleyici laf etmeden konuşamıyor musunuz? Tanımadığınız insanlarla nasıl konuşmanız gerektiğini öğretmedi mi aileniz? Ben görüntü gelmesini kast etmiyorum. 2K'da 3-4 senede Ultra-High ayarlarda oyun oynatabileceğini savunuyorum sizin aksinize.
Sadece VRAM üzerinden düşünerek karta ömür biçmek akıl işi değil. 10gb Vram'li 3080 günümüzde hâlâ 4K da oyun oynatabiliyor. Bant genişliği ve bellek kaliteleri üzerinden yorum yapmayı bilmediğiniz çok belli. 12gb Vram'e sahip olsa dahi 672.0 GB/s bant genişliğine sahip bir ekran kartının sadece...