CatoReis isimli üyenin son içerikleri

1. CatoReis

3060 ti li hazır sistem öneri

https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/geforce-rtx-3060-ti-intel-i5-12400f-sistemimi-ihtiyactan-satiyorum-garantileri-devam-ediyor.15620/
  2. CatoReis

Yeni aldığım 4 aylık sistemimi acil ihtiyaçtan satıyorum.

Herkese selamlar, Acil nakit ihtiyacımdan dolayı severek kullandığım, alalı daha 4 ay olmayan, garantisi devam edip kutuları da bulunan sistemimi satıyorum. PC : i5 12400F - GeForce RTX 3060 TI Monitör : Dell 23.8″ G2422HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Klavye : Razer Ornata V2...
  3. CatoReis

1K ya wireless kulaklık tavsiyesi

Selamlar, Bin lira dolaylarında wireless kulaklık bakıyorum. Biraz bütçeyi aşabilirim eğer çok iyi derseniz.
  4. CatoReis

2K 27” IPS monitor tavsiyesi

Hocam VA olmasa ben de direk alırdım ama 2K alıyorken IPS almak istiyorum. 1665954199 VA hocam 2K alıyorken IPS bak bence
  5. CatoReis

Takiteyim hocam eyv
  6. CatoReis

Merhaba, Önerilerinize açığım. Bütçe max 5-6k VA ekran almayı pek düşünmüyorum.
  7. CatoReis

3060TI i5 12400 icin 2K ekran onerisi

Onerilerinize acigim, butce olarak max 5k diyim.
  8. CatoReis

fp 2k monitör öneri

Bro sana da benim gibi gecen samsungun yaptigi bir indirim lazim alabilmemiz icin diger turlu bu fiyatlara zor gibi
  9. CatoReis

Total 2K ya klavye-mouse-kulaklık tavsiyesi gaming

Selamlar, Total 2bin tl ye kulaklık-mouse-klavye çözmeyi planlıyorum. Oyun amaçlı alıcam, RPG ışıklandırma falan zerre umrumda değil, maksat sağlam ve kullanışlı olsun.
  10. CatoReis

Rampage IPC 27” Monitör uygunluğu

Bu VA panel yalnız, IPS değil.
  11. CatoReis

Ne gibi hocam, önerin var mı 1665654614 Nerde oturuyorsun hocam
  12. CatoReis

Selamlar, Piyasadaki emsallerine göre çok ucuz geldi bana bu özellikleriyle. 27 inç IPS bu fiyata başka ürün yok gibi. Ne dersiniz bu ürün alınır mı, kullanan var mı ...
  13. CatoReis

AOC 27" 27G2SU/BK alınır mı?

Bakayım bro saol desteğin için.
  14. CatoReis

AOC 27" 27G2SU/BK alınır mı?

Selamlar, Yeni kasa 3060TI için monitor arıyorum bütçe max 4k. Çok anlamadığım için tavsiyelerinize de açığım. Baktığım kadarıyla bu ürünü buldum nasıl dersiniz ? https://www.itopya.com/aoc-27-27g2subk-165hz-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-va-fhd-gaming-monitor_u15066
Geri