Cattowin isimli üyenin son içerikleri

1. C

4K Oyunculuk oyunlarda ne kadar farkettiriyor?

Yani mantıksız olur. Rekabetçi oynayacak olsaydım yeni çıkacak 360hz monitörleri beklerdim heralde.
  2. C

Cevap veren herkese teşekkür ederim, herkese iyi günler.
  3. C

Bende onu soruyorum zaten grafik açısından gözle görülür bir fark yaratıyor mu?
  4. C

Merhabalar, yakın zamanda yeni bir bilgisayar alacağım bütçem var. Sizce biraz paraya kıyıp 4K 60fps alabileceğim bir bilgisayar almalımıyım. Yani sormak istediğim değer mi? 4K oyunculuk ne kadar farkettiriyor?
  5. C

Öneri AMD 5950X için 4000 TL anakartı önerisi

İyice kafam karıştı şimdi hocam ikinizde kendinizin attığının daha iyi olduğunu söylediniz :D O zaman ekran kartına karar verdikten sonra belirleyeceğim.
  6. C

Bana en çok tavsiye edilen 2 anakart bunlar ikiside neredeyse aynı fiyatta bu ikisi arasında kaldım hangisini almalıyım? (Asus 500tl daha ucuz gibi gözüküyor ama KKTC'de yaşıyorum burada ikisi neredeyse eşit.)
  7. C

Sadece listeme ekledim MSİ olanı, zaten büyük ihtimalle sizin tavsiyenizi alacağım. Başka bir forumda da sormuştum yine attığınız anakartı tavsiye etmişlerdi.
  8. C

Bende bunu görmüştüm öneri için teşekkürler listeme ekliyeceğim. Ama sanırsam "Hikoreis" nickli arkadaşın önerisi daha içime sindi.
  9. C

https://www.kibristeknoloji.com/amd-ryzen-9-5950x-3-4ghz-64mb-onbellek-16-cekirdek-am4-7nm-islemci Kıbrıs'ta yaşıyorum ve burada stoklarda bulunuyor. Yok efendim troll değilim. Uzun zamandır sistemi değiştirmiyordum eski sistemi mi sattım yeniden dizerken de iyi bir sistem dizmek istiyorum...
  10. C

Yok efendim troll değilim. Uzun zamandır sistemi değiştirmiyordum eski sistemi mi sattım yeniden dizerken de iyi bir sistem dizmek istiyorum. Önerilerinizi almak istedim sadece.
  11. C

Merhabalar, elimde bir tane Ryzen 9 5950X işlemci bulunuyor. Bana maksimum 4000TL olacak bir anakart önerirseniz çok memnun olurum. Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Geri