Caudron isimli üyenin son içerikleri

1. Caudron

Corolla Cross mu almalıyım C5 aircross mu

O halde beklentilerinizin karşılığı Toyota olacaktır, en azından dert tasa ihtimalini aza indirgeyen seçenek o olur. Esasen kafanızı karıştırmamak adına bu yorumu yapmayacaktım fakat 2 mesaj önceki arkadaşın yorumunu da değerlendirmelisiniz. Şahsım adına ben bugün araç alacak olsam dizel bir...
  2. Caudron

Corolla Cross mu almalıyım C5 aircross mu

Merhabalar. Beklentileriniz göz önünde bulundurulduğunda 3'ü içinde Corolla Cross daha önde olabilir diye düşünüyorum. PSA grubunun tüm araçları rakiplerine benzer fiyatlarda sundukları daha geniş opsiyonlar sebebi ile tercih ediliyor, kafa karıştıran daha çok bu tarafı yani. Bence aksi durum...
  3. Caudron

Gigabyte rx 7700 xt gaming oc nasıl?

Bir üstteki yorumun sahibi byhorozkentli gibi ben de 6600 xt'den bu karta geçiş yapmıştım. Şeytan kulağına kurşun diyelim, aynı şekilde ben de çok memnunum. Daha önce sıkça bahsedilen yazılım sorunu ya da sizin özellikle dikkat çektiğiniz ısınma veya donanımsal bir problem yaşamadım. 55-56...
  4. Caudron

Logitech DFGT Hala Alınır mı?

Fiyat skalası noktasında hiç bilgim yok, fakat rampage, snopy gibi düşük bütçeli sistemler yerine kesinlikle bu ürün tercih edilmeli bence. Arcade ya da simulasyon oyunlarda gerçeğe en yakın performans alabileceğiniz minimum set DFGT şu an için. Tabii bulunabilirse temiz G25 - G27 daha memnun...
  5. Caudron

Bu sıvı soğutma alınır mı

bu biraz göreceli bir kavram olduğu için net bilgi vermek de çok doğru olmaz diye kesin konuşamadım açıkçası hocam. Şimdi bence sessiz bir soğutucu bu. Öncesinde Cooler Master ML240 V2 kullanıyordum, o bunun yanında turboprop uçak motoru gibi kalıyor. Ama bana sessiz gelen size gürültülü...
  6. Caudron

Bu sıvı soğutma alınır mı

Bahsettiğiniz LT520 modelini 7500f işlemci ile kullanıyorum, memnunum. Kasa fanları ve ekran kartı fanları seslerinin bu soğutucunın fanlarını bastırdığını söyleyebilirim, onlardan daha sessiz çalışıyor yani. Çok yüke bindirdiğinizde kulağınıza gelmeye başlar o kadar. Tabii benim setupta bu...
  7. Caudron

AirPods Pro 2.nesil hala alınır mı?

Estağfirullah, yanlış bilgilendirme yapmış olmayalım diye sordum. Bana soracak olursanız, vade farksız alım imkanı varsa fırsatı kaçırmayın. 3.neslin çıkış zamanı ile ilgili bir bilgi yok ki zannediyorum en iyi ihtimal gelecek yıl Eylül civarları olacaktır. Son olarak yine ifade edeyim ki Pro...
  8. Caudron

AirPods Pro 2.nesil hala alınır mı?

Başlıkta "PRO" 2. nesil olarak belirtmişsiniz fakat konuda direkt 2.nesil olarak yazmışsınız. Şu sebepten söylüyorum, eğer niyetinde olduğunuz kulaklık "Pro 2.Nesil" ise evet alınır, hala daha kulak içi kulaklıklar da Apple'ın en iyi ve en çok özellik bulunduran modeli budur. Ki ben de bir Pro 2...
  9. Caudron

Köy yerinde 75 Mbps internet iyi mi?

Şehrin merkezinde ve %80'i yeni binalardan oluşan bir mahallede 7-8 aylık uğraşı sonucu 35 mbps bağlantıyı zor sağlayabildim, 50'ye dahi çıkartamıyorum. Benim şartlarıma kıyasla bağlantınız mükemmel :D
  10. Caudron

Bu kms nedir bi zararı varmı?

en son 7-8 yıl önce bu kms ile windows cracklemeye çalışırken virüs bulaştırdım. c, d ne varsa temizleyip formatlamıştım bilgisayarı. o gün bugündür cracktir torrenttir felan yanından geçmem. param varsa programı kurar kullanır, oyunu indirir oynarım, kalan alternatiflere hiç bulaşmam. bundan...
  11. Caudron

Galaxy S24 vs İphone13

belki biraz fanboyluk gibi görünebilir yapacağım yorum fakat; 2 ayrı "amiral gemi" olarak nitelendirilen android tabanlı cihaz deneyimlemiş ve hala aktif kullanan (biri şu an ki iş telefonum) kullanıcı olarak 5 liram varsa 5 liralık iphone alırım, 50 liram varsa 50 liralık iphone alırım...
  12. Caudron

İŞLEMCİMİN SICAKLIK DEĞERİ DEĞİŞMEDİ

Ben artık sıcaklıklara bakmayı bırakarak durumu çözdüm :D
  13. Caudron

İŞLEMCİMİN SICAKLIK DEĞERİ DEĞİŞMEDİ

Bu durum bende de var. Aynı işlemciyi Deepcool LT520 240 mm sıvı soğutucu ile kullanıyorum. Aslında AMD software'da tam tersi beklenir fakat benim de boşta 53-54 derece gösteriyor AMD software. Fakat eş zamanlı olarak core temp değerlerine bakıyorum 42-43 derece. Garip bir durum.
  14. Caudron

Liquid Freezer II 240 - Kasa ve Anakart Uyumu

Merhabalar, iyi forumlar. 7500 f işlemcimin soğutması için Arctic Liquid Freezer II 240 A-RGB modeli sıvı soğutucu takmak istiyorum fakat malumunuz radyatör boyutları sebebiyle bazı sistemlerde montaj problemi yaşattığı söyleniyor. Aşağıda belirttiğim bileşenlere, kasanın üst tarafına montaj...
  15. Caudron

Çözüldü✓ AM5 Anakart'a Fan Ayağı Uyumsuzluk Problemi

Tekrar merhabalar. Konu'ya yardım için yazan herkese teşekkür ederim. Zannediyorum problemi çözümledim. İlk yapmam gereken en son aklıma geldi :) Sistemi satın aldığım firmaya ulaştım, konu aparatların anakarttan çıkması gerektiğini ve kutuda yoksa temin edebileceklerini ilettiler, aynı gün...
Geri