Cautious isimli üyenin son içerikleri

1. C

Montech King 95 Pro & King 45 Pro İndirim!!

Rica ederim. Gelince deneyimlerini paylaşırsan sevinirim hayırlı olsun
  2. C

Bu fiyata boş kasa mini lian li alabilirsiniz ancak, v100r diyorsanız eğer göre bu ürünlerin kalitesi çok farklı o modele göre 1784722353 2 bin tl fiyat farkı kafa kurcalıyor işte o problem 😂 1784722393 Benimde ama araştırma yaptım 95 pro dan daha iyiymiş şaşırdım 😅
  3. C

MONTECH KİNG 95 PRO MONTECH KİNG 45 PRO Amazonda montech ürünleri indirime girmiş. İki model arasında kaldım , fan sayısı fazla 95 modelinde ama arada 2 bin tl civarı fark var sizce hangisini tercih etmeliyim?
  4. C

Yardım Zoko Tank Akvaryum Kasa Alınır mı?

Onun malzeme kalitesi de tank modeli gibi iyi mi acaba?
  5. C

Yardım Zoko Tank Akvaryum Kasa Alınır mı?

ZOKO TANK SİYAH 7 FANLI Sizce alınır mı? Bütçe 4-5 bin civarı daha mantıklı seçenekler var mı? Psu var sadece kasa alacağım.
  6. C

Yardım Vgn Neon 75 Pro Manyetik Klavye Alınır mı?

https://meyergaming.com/attack-shark-r85-he-hall-effect-rapid-trigger-mekanik-klavye-manyetik-switch?gad_source=1&gad_campaignid=22316362030&gbraid=0AAAAAq6VxrpH7qzYOnBTfp_RtL8Oj5lPY&gclid=Cj0KCQjwjvfSBhDpARIsAEiOpSuAWx-5YlvOxSHelyQeCMhNFoqHLopVctJ4fa74pzI9FT8L0ewrY4oaAnlSEALw_wcB Wireless...
  7. C

Gayet memnunum sorunsuz
  8. C

Aldım VGN i dün geldi ilk hissiyatı güzel
  9. C

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 360tl | %100 Pamuk & Ağır Kumaş 🔥👕

Sağlam ürünleri var gerçekten fiyatını hakeden nadir ürünlerden uzun süredir kullanıyorum.
  10. C

3k ile 4k Arası Klavye Önerisi

Bende uzun uğraşlar sonucu bu ürünü aldım kötü yorumunu hiç görmedim VGN marka da güvenilir. https://meyergaming.com/vgn-neon-75-hall-effect-rapid-trigger-mekanik-klavye-manyetik-switch
  11. C

Yardım İki Klavye Arasında Kaldım Yardım Eder Misiniz?

VGN Neon 75 Pro Leobog A80 RT ULTRA Sizce hangisi alınmalı, benim gördüğüm + olarak leobog da tuş aydınlatması var
  12. C

❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

İşte o yüzden Vgn neon 75 pro çok mantıklı geliyor o fiyat bandına
  13. C

Ağırlıkla cs2 oynuyorum manyetik olması benim açımdan iyi o özelliklerde o bütçede başka öneri varsa söyle?
  14. C

1000 tl daha verip VGN NEON 75 PRO yu almak daha mantıklı geliyor bana
  15. C

Yardım Vgn Neon 75 Pro Wireless Nasıldır??

Teşekkürler. Birde sesini atabilir misin acaba?
Geri