Cautious isimli üyenin son içerikleri

1. C

130 Bin TL Toplama Sistem

Gereksiz pahalı geldi bana
  2. C

Cs 2 İçin Mouse Önerisi Bütçe Max 3-4 K

Hocam küçük sanırım bu mouse
  3. C

Cs 2 İçin Mouse Önerisi Bütçe Max 3-4 K

Genel olarak cs oynuyorum fingertip-palm arasında br tutuş yapıyorum, yani küçük mouse istemiyorum. Önerilerinize açığım
  4. C

Yeni Toplama PC De Yapılması Gerekenler Neler?

kendim yeni bir kasa topladım ve yapılması gereken genel bios ve diğer ayarlar neler yardımcı olur musunuz? Kasa parçaları ektedir.
  5. C

Öneri 3 Lü Reverse Fan Önerisi 120mm

Öneri çıkar mı başka arkadaşlar bütçeye uygun
  6. C

Öneri 3 Lü Reverse Fan Önerisi 120mm

Kasanın alt tarafına takacağım bu modele benzer uygun fiyatlı ve performanslı fan seti 3x1200m önerir misiniz.. Kasa fanlarının görseli bu
  7. C

❌İndirim Bitti! Asus Prıme Rx9070xt ve Psu Bundle Teklifi

Arkadaşlar psu yu iade edebiliyor muyuz? İade eden oldu mu bilgilendirme yapar mısınız
  8. C

3 Aydır Topladığım Sistem İçin Montaj Yardımı

Arkadaşlar fan için öneri beklemekteyim.. ve rehber açısından kimi izlemeliyim
  9. C

Çözüldü✓ Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

önerin için teşekkür ederim elimde 1000w enermax evo III gold modüler psu var onu kullanacağım, iade edildiğine kesin olarak emin miyiz ona göre göndereyim?
  10. C

https://forum.donanimarsivi.com/konu/asus-prime-rx9070xt-ve-psu-bundle-teklifi.1254460/page-4#post-11383328 Bu konuda ki bundle bugün yine stok girdiler 1 adet varken yakaladık
  11. C

9070 xt aldım kampanyadan teşekkürler ilginize
  12. C

3 Aydır Topladığım Sistem İçin Montaj Yardımı

3 ay süren serüvenin sonunda parçaları tamamlamayı başardım. Montaj kısmında sizden baştan sona yardımcı olabilecek güzel bir video veya anlatım varsa desteklerinizi bekliyorum. (Ekstra olarak 3 adet fan alıp alt kısma takmayı planlıyorum onunla ilgili fiyat performans kasa fanları görseline...
  13. C

9070xt 7800x3d Sistem 104.000 TL Bakmadan Geçmeyin

Ram i de dual kit goodram 6400 ile değişin tam olur
Geri