Abisi derken ? , al satına devam et kalite anlayışına çok girme algılamanda ve anlamanda kıtlık var zaten :D
fotoğrafa bakarsan da aula kullandığımı...
Burada tartışmak yerine biraz forumlara göz atsan yine anlarsın abisi :D
1732996768
Hacı kusura bakma ama tam rahatsızsın kullanmayacağım ürünü neden sıfır...
Çok basit maxı 2000e satmışsındır aula + 1000tl de sana tatlı gelmiştir bu kadar basit :D proyu da kullandığını sanmıyorum genelde maxı alıp satanlar böyle...
Tamam sen konuşmaya devam et boş boş :D , ürünü satmaya değil de 1 2 gün bile kullanmaya alsan anlardın , hala kafana girmiyor çok garipsiz iki ürünün...
Gerçekten sıkıntın var bunu yazıp bunu yazmama rağmen hala kendi söylediğinin aksini iddia ediyorsun , kasa kalınlığıyla sağlamlığın bir alakası yok ...
Senin iddia ettiğin şey zaten o okuduğunu anlamada sorunun var sanırım , bak baklım hangisinin iskeleti daha kalın diye sen yazmışsın , ben de iskelet...
sen sağlamlığı kalınlığıyla mı karşılaştırıyosun :D , katmanları daha fazla olduğu için olmasın kalınlığı
fotoğraf atmak neyi kanıtlıyorsa ben de atayım :D
Kablolu değil ki ak820'nin ne özelliği var hocam :D gif ekranına özeniyorsan şarjı hızlı götürdüğü için kapalı kullanacaksın kasa kalitesi berbat bende...
1 2 hafta önce 14400f + 32gb ram halini 26ya satmışlardı zaten yapabildikleri fiyattı yani , 4070 de thermaltake kasa + 32 ramle 40kydı daha kalitesiz kasa...