Cavuskerem isimli üyenin son etkinliği

• C
    Cavuskerem, Bu klavye gift switch mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    neyse bir önemi yok :d
  • C
    Neyin fotoğrafına bakıcam pardon?
  • C
    Abisi derken ? , al satına devam et kalite anlayışına çok girme algılamanda ve anlamanda kıtlık var zaten :D fotoğrafa bakarsan da aula kullandığımı...
  • C
    Burada tartışmak yerine biraz forumlara göz atsan yine anlarsın abisi :D 1732996768 Hacı kusura bakma ama tam rahatsızsın kullanmayacağım ürünü neden sıfır...
  • C
    Çok basit maxı 2000e satmışsındır aula + 1000tl de sana tatlı gelmiştir bu kadar basit :D proyu da kullandığını sanmıyorum genelde maxı alıp satanlar böyle...
  • C
    Tamam sen konuşmaya devam et boş boş :D , ürünü satmaya değil de 1 2 gün bile kullanmaya alsan anlardın , hala kafana girmiyor çok garipsiz iki ürünün...
  • C
    Gerçekten sıkıntın var bunu yazıp bunu yazmama rağmen hala kendi söylediğinin aksini iddia ediyorsun , kasa kalınlığıyla sağlamlığın bir alakası yok ...
    • 1732996215374.png
    • 1732996247936.png
  • C
    Senin iddia ettiğin şey zaten o okuduğunu anlamada sorunun var sanırım , bak baklım hangisinin iskeleti daha kalın diye sen yazmışsın , ben de iskelet...
  • C
    sen sağlamlığı kalınlığıyla mı karşılaştırıyosun :D , katmanları daha fazla olduğu için olmasın kalınlığı fotoğraf atmak neyi kanıtlıyorsa ben de atayım :D
    • 5f0488b5-db04-414a-9eb1-c619ed52fd62.jpg
  • C
    Tam tersi berbat olduğu kanısına nasıl vardın , yan yana koyunca belli oluyor hangisinin iskelet olarak daha sağlam olduğu
  • C
    Bu bütçede aula daha mantıklı ama ak820 pronun kasası auladan daha kaliteli :D
  • C
    Kablolu değil ki ak820'nin ne özelliği var hocam :D gif ekranına özeniyorsan şarjı hızlı götürdüğü için kapalı kullanacaksın kasa kalitesi berbat bende...
  • C
    Cavuskerem, Yardım AJAZZ AJ159 APEX YAY SESİ!!!! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Bu switchle alakalı bir sıkıntı mı yoksa malzeme kalitesiyle mi alakalı çünkü dış kısmında böyle bir sorun yok sadece clicklerde var
  • C
    Cavuskerem, Black Friday Rezaleti⚠️ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    1 2 hafta önce 14400f + 32gb ram halini 26ya satmışlardı zaten yapabildikleri fiyattı yani , 4070 de thermaltake kasa + 32 ramle 40kydı daha kalitesiz kasa...
  • C
    Cavuskerem, Muhteşem Kasım Fiyaskosu. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    teknosa satmıştı 2200e
Top Bottom